Justin Bieber- ny singel ute om få time

«All Around The World» slippes som singel, dette er en av låtene som er på det magiske nye albumet «Believe» som slippes over hele verden 19. juni.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gyN3fveYmjw[/youtube]

– Verdens største ungdomsidol, var nylig i Italia, han slapper nå av med noen dager fri i Spania, før turen går til England. Der skal han delta på «Summertime Ball 2012» på Wembley Stadium sammen med Katy Parry og Usher med fler.

Justin Bieber se machuca durante show em Paris

Her er Justin på scenen i Italia

I Paris var Justin så uheldig å gikk på en glass dør så han besvimte, etter det har han følelse over det høyre øyenbrynet. Det er fort gjort….

Justin Biber skal ha fortsette på sin verdensturné, og det er knyttet stor spenning til hvilke nasjoner som blir besøkt.  Det er ennå ikke bekreftet om Norge er en del av Biebers «Believe Tour», men fra scenen i Oslo lovte han å komme tilbake til sine norske «Beliebers».

I et radiointervju med radiokanalen Capital FM røper han imidlertid at han skal til Sverige…

– Vargas12.com følger Justin Biebers fra time til time og vil gi deg all den informasjon du ønsker fra den store stjernen. Alt fra konserter, singler, album, Twitter meldinger m.m får du på denne bloggen.

Alt du trenger å gjøre er å logge deg inn en gang pr dag får å få siste nytt. Enkelt?

Lurer du på noe så er det bare å spørre i kommentarfeltet, alle får svar. Bare vær litt tålmodig da dette er en blogg som også har andre tema som det skrives hyppig om.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.