Justin Bieber og Selena Gomez er mer forelsket enn noen gang

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w3OMoMaJSV4[/youtube]

Justin og Selena Foto: http://popcrush.com

Det var bare et spørsmål om tid før Justin Bieber (18) samarbeidet med kjæresten Selena Gomez (20), og nå er det bekreftet at den kanadiske popstjernen har skrevet og produsert en sang for sin kjære.

– I et intervju med Canadas New Music Live, avslørte will.i.am nyhetene. The Black Eyed Peas-medlem var nylig på samme fly med Bieber følge 2012 Teen Choice Awards, og de to kom i prat.

– Justin Bieber som rundet 17 millioner følgere på Twitter, har også en enorm fan-skare i Norge som alle teller ned til april 2013. Da skal skal verdens største ungdomsidol holde to konserter i Telenor Arena.

Sannsynligheten er stor for at du da får høre Jusitns kjærlighets låt til Selena.

Vargas12.com gav bort to billetter til to heldige «beliebers» som får oppleve konserten på dag to, av Bieber konsertene i april. Lucky Girls!

Superstjernen er hjemme for å spille inn fler musikkvideoer fra låtene på sitt siste album «Believe». Verdensturneen fortsetter utover høsten med enda fler konserter i Las Vegas i september og Los Angeles i oktober.

Er du en ekte «belieber» og ikke har billetter til konsertene i Norge, så har du mange muligheter om du er villig til å reise for å se Justin Bieber. Han skal holde mer enn 50 konserter fram til sommeren 2013.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.