Justin Bieber og Selena Gomez venter sitt første barn!

Skal man tro den tabloide presse i USA så er allerede Selena fler måneder på vei med sitt første barn. Men om det har rot i virkeligheten er foreløpig helt i det blå så lenge det ikke blir bekreftet av noen i staben rundt vakre Gomez.

Som kjent, ingen røk uten ild.

Dette er et rykte som ikke vil forsvinne, om det er fordi det er et av verdens mest ettertraktede kjendispar det er snakk om eller at Gomez faktisk er gravid er ennå ukjent.

Den amerikanske presse er minst like ille som den italienske, og elsker å spre rykter om sine kjendiser. Det kan det være lurt å ha i bakhodet når man leser om de største stjernene.

Hennes minst like kjente kjæreste, selveste Justin Bieber er foreløpig sykemeldt og er utmattet i det han har vært gjennom store prøvelser med masse reising og konserter verden over.

Ryktene vil ha det til at Justin ønsker å være hos sin kommende kone og mor til sine barn i en tøff tid for det profilerte paret.

– Om du vil velge å tro på ryktene eller være blant de første som får vite om Selena Gomez graviditet så bør du selvsagt gjøre som mange andre. Følg vargas12.com daglig for siste nytt om Justin og Selena.

– Hvis Justin Bieber blir frisk i tide, så kommer han til Norge for å holde konserter i april neste år. Det får to heldige «beliebers» oppleve på Telenor Arena. De fikk en billett hver fordi de la inn sine gode kommentarer på denne bloggen.

Smart gjort!

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.