Justin Bieber sendte bilde av seg selv i trusa på Twitter

Kjekkasen og superstjernen Justin Bieber er singel og vil imponere damene. Det gjør han ved å kaste skjorta og vise designertrusa på bilder han sender ut på det sosiale mediet Twitter.com

Å sende nakenbilder av seg selv er en trend vi kjenner godt til her hjemme også. Mange unge vil ha oppmerksomhet, hud selger og sosiale medier er en enkel arena å vise seg fram på. Om man er stjerne allerede, eller går rundt å håper på å bli kjent spiller mindre rolle.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_-9sjNakyC0[/youtube]

Her er den ultimate blogg, for alle Beliebers. Den følger verdt skritt Justin Bieber gjør. Pirvat eller profesjonelt. Med bilder, videoer, avisartikler og ryktebørs. Et must for alle som elsker Justin Bieber.

Som du vet kommer han til Norge i april. Fortsatt deles det ut gratisbilletter, derfor kan du være heldig å få billett til tidens musikk opplevelse på norsk jord. Du må bare «Believe» nok!

- SEXY FOR DAMENE: Ungpikeidolet Justin Bieber (18) har planen klar - han skal bygge musker for å gjøre seg sexy for damene. I går la han ut et bilde av seg selv i bar overkropp på Twitter. Foto: Stella Pictures

Foto: Twitter/ Stella Picutres

– Justin Bieber er singel og vil derfor gjøre seg vakker for fansen, han er helt sikkert også ute etter ny kjæreste. Han trener med vekter for å bygge muskler. Man kan se stor forskjell på stjernen fra sist han var i Norge i mai, og fram til nå.

Han har endret seg betydelig, og er allerede et homse-ikon verden over til tross for å være den mest populære ungpike-flørt i verden.

Hva ville du gjort for å få Justin til å like akkurat deg?

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.