– «Justin Bieber sucks», skrev 21 år gamle Gareth Crosskey da han hacket seg inn på Selena Gomez Facebook side. Det var ikke spesielt smart. FBI brukte bare noen timer på å finne Crosskey, og han er nå dømt til et års fengsel.

Hold deg heller inne med stjernene.

Denne videoen er lagt ut av Justin Bieber selv, for bare noen få timer siden. Det er liten tvil om at han setter enorm pris på sine Beliebers!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p3owd9NyvVs[/youtube]

 

Justin kjøpte nylig denne fantastiske boligen for  ca 6.5 millioner dollar i Calabasas området utenfor Los Angeles. Det innehar 7 soverom og 8 bad, bibliotek, vinkjeller og selvsagt et digert svømmebasseng.

Sånn er det å være en av verdens største ungdoms idoler, kanskje den største?

Justin Bieber (18) Foto: Universal.com

30. mai kommer Justin Bieber til Norge. Og har du vært så smart at du meldte deg på konkurransen så kan du får en av ditt livs viktigste telefoner 28.mai.

Da ringer nemlig representanter fra Universal Norge, den heldige vinneren som får et personlig møte med en av verdens mest fotograferte og omtalte mennesker i moderne tid.

JUSTIN BIEBER!

Believe-tour listen, den listen som forteller hvor Bieber skal holde sine konserter blir lagt ut i kommende uke. Du som ekte Belieber har en ting å gjøre.

Følg med på vargas12.com- her vil hele Believe-tour listen lagt ut i det den er offentlig publisert…

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sverige vant Grand Prix!

    Det ble Sverige i år, med en låt som har vært på norsk, svensk og europeisk radio i...

Norge- England To tidligere fotballstormakter braker sammen

Norges fotball-storhet, Drillos menn. Det norske herrelandslaget i fotball var i sin tid nr 3 på FIFA-listen. Listen over de...

Lukk