Justin Bieber til Norge og Sverige i april 2013

PS: Billettene www.vargas12.com gav bort i konkurranse ble avsluttet 20. juli!

Da er det endelig avgjort! Justin Bieber kommer tilbake til Norge.  16. og 17. april vil det bli et gigantshow på Telenor Arena på Fornebu utenfor Oslo. 22. april vil superstjernen gjeste Sverige. 

Salget av billetter starter torsdag 12. juli kl 0900!

Du kan bestille billettene på Billettservice, men hente disse hos Posten, Narvesen og 7-Eleven.

For å bestille billetter kan du gå inn her.

– Det er Atomic Soul som står som arrangør for begge konsertene, og ifølge VG.no vil det bli satt opp busser fra 22 byer i Norge for å få samlet «Beliebers» til de to konsertene 16. og 17. april. 2013.

Det er selvsagt ingen tvil om at de to konsertene vil bli utsolgt på rekordtid. Telenor Arena tar 21000 tilskuere.

Husk at / tidligere har lovet sine lesere billetter til Justin Bieber. Det skal jobbes på spreng for å skaffe billetter, og de billettene kan bli dine.

To billetter skal gies bort! Men det må grundig begrunnes hvorfor akkurat du skal få disse billettene.

– Forutsetning er at du gir en ryddig og god forklaring på hvorfor Justin Bieber betyr så mye for deg, og hva som har gjort deg til så stor fan. Det holder ikke å si at du elsker Justin Bieber, og at du fortjener billetter fordi du er hans største fan.

Et viktig punkt til. Din kommentar, eller ønske om å få gratis billetter til Justin Bieber skal være korrekt skrevet.

Her er det om å gjøre å skrive norsk som det skal skrives. Send ditt ønske i kommentarfeltet.

I Sverige er det  FKP Scorpio som arrangerer konserten som skal holdes i Ericsson Globe i Stockholm. Billetter for denne konserten kan kjøpes fra 6. juli i år.

Har du spørsmål så er det selvsagt bare å spørre, alle får svar, etterhvert.

Du som er mest opptatt av å rakke ned på Justin Bieber og hans karriere, bør lese dette mens du tar deg ei bolle.

18 åringen kan komme til å tjene sin første milliard innen årets utgang…

 

Vargas

PS: Billettene www.vargas12.com gav bort i konkurranse ble avsluttet 20. juli!

 

 

147 thoughts on “Justin Bieber til Norge og Sverige i april 2013

 1. Jeg syns jeg fortjener de billettene, fordi jeg har vært gjennom mye tungt de siste 2 årene. Da har Justin sin musikk vært en stor støtte! Jeg hører på sangene hans når jeg er lei meg, sur og glad. Justin er også et stort forbilde i og med at vi tror på det samme, han har kommet utrolig langt som artist (det er min store drøm), han lever av musikken og det vil jeg også gjøre når jeg blir eldre. Justin er et fantastisk menneske, og jeg har utrolig lyst til å oppleve han live.

  Sunniva

 2. Jeg vil rett og slett vinne disse billettene fordi Justin Bieber betyr ganske mye for meg. Er rart å si det, men jeg sliter litt med dårlig selvtillit og selvfølelse, og når jeg hører på og leser om Justin Bieber så lever jeg meg helt inn i en egen verden. Jeg leser om alle de heldige som får truffet han, der han får hver og én av dem til å føle seg spesielle. Denne følelsen ville jeg gjerne også kjent på. At jeg er spesiell. Det måtte vært fantastisk. En konsertopplevelse har jeg heller aldri hatt før, og at min første skulle blitt med Justin Bieber måtte jo vært det beste som kunne hendt meg. Min aller første konsert med mitt største idol. Ingenting kunne slått den følelsen. Jeg har også bursdag 11. april, altså noen få dager før konsertene hans, og å fått opplevd han som en liten «bursdagsgave» hadde heller aldri slått feil! Jeg lever i håp om å få dra på én av konsertene hans. Det er ingenting annet jeg kunne bedd om akkurat nå.

 3. Hei! Vil ikke si at jeg er så mye viktigere en alle andre og derfor fortjener de, siden jeg vet at jeg absolutt ikke er den eneste!

  Men… Jeg syns jeg fortjener den ene billetten til Justin’s konsert fordi at sangene, videoene etc som er lagt ut av han har på mange måter hjulpet meg gjennom noen utrolig tøffe tider jeg har hatt det siste året. Har vært mye deprimert, veldig misfornøyd med meg selv osv. Har til og med gått til et punkt hvor jeg sluttet og spise, klaget på hvordan jeg så ut, og begynte nesten å fikse på meg selv utvendig. Jeg har alltid hatt dårlig selvtillit, noe jeg vet mange andre og har, men dette året har vært spesielt vanskelig. Har og gått gjennom andre tunge ting og jeg velger å ikke ta opp her, men som faktisk har vært noe av det tungeste

 4. Hei! Vil ikke si at jeg fortjener billetten så mye mer en andre, når jeg ser at mange andre legger ut utrolig følsome historier osv.

  Det ‘forholdet’ jeg har med superstjernen JB, er at først og fremst: I LIVE FOR MUSIC!
  Jeg spiller listene hannes om og om igjen flere ganger til dagen, men det ‘morsomme’ med han, er at når jeg hører hannes sanger forandres humøret mitt helt etter hvilken sang som spilles 😀 kan være dødstrist og begynne å grine, til å stå og hoppe og se meg selv i speilet og innbille meg at det er meg han synger om (kjærlighetssangene som oftes hehe). Hørte på utrolig mye forskjellig musikk sånn generelt før, men nå hører jeg på selveste kjekkasen Justin Drew Bieber 99% av tiden min, til og med på skolen (har mistet tellingen på hvor mange ganger telefonen min har blitt tatt fra meg og mamma måtte komme å hente den, haha)

  I tillegg, er jeg så UTROLIG FORELSKET I HAN, HERREGUD HVEM ER IKKE DET??? <333333

  Takk for meg:D krysser fingrene!!!! <3333

 5. jeg elske justin bieber for han har gjort min datter levbare…hun er helt frelst etter justin og gjør alt for å komme på konsert som er hennes største drøm…har slitt lenge men henne ,men etter nyheten om at han skulle komme til oslo og ett løfte om at hun en dag få se ham live har forandret hennes personlighet og væremåte så utrolig bra at eg ønske å vinne disse billettene 😉

 6. jeg er en jente som elsker justin bieber.han har vært mitt store idol siden han startet karrieren.jeg kan være en håndfull både hjemme og på skolen ,men setter jeg på cdene hans så er det akkurat som en ro senker seg.mamma sier at det er som å ha en annen datter etter at justin bieber kom inn livet mitt.han er der for meg når ingen andre klarer ,og løfter meg opp når det trengs gjennom musikk og blader.han trøster meg på mange måter gjennom godt og vondt og det er helt fantastisk at en så spesiell person klarer det bare gjennom å være seg selv.det hadde vært utrolig en opplevelse å få sett ham live som er det eneste ønske jeg har i mitt liv <3

  1. Hei Malin

   Du må lese hele innlegget en gang til. Du har missforstått big time! Alle Belibers elsker Justin Bieber, det er absolutt
   ingen god grunn for å få billetter til hans konsert.

   Vargas

 7. Jeg fortjener å få de to gratis billettene fordi Jeg er hans største fan. Jeg har vært stor fan av Han siden Jeg var 9 år. Han endra livet mitt å gjorde Det perfekt. Jeg begynte å gråte da Jeg ikke fikk reist på konserten hans i mai, å hvis Jeg ikke får tak i billetter denne gangen vet Jeg ikke hva Jeg gjør.. Han er et herlig menneske Han har verdens beste sangstemme,personlighet også er han utrolig kjekk ! Han har endra livet mitt ! Han har inspirert meg. Hvis ikke Jeg får tak i billetter så vet Jeg ikke Hva Jeg gjør !<3 håper Jeg får dem..

 8. Jeg synes Jeg fortjener å vinne disse billettene fordi Jeg er hans største fan, og han har inspirert meg og endra livet mitt ! Jeg blir så glad å får en god følelse av å høre navnet hans,høre musikken hans og se bilder av han, Det gjør meg så utrolig glad ! Han er et herlig menneske, han vil alt godt for de han har rundt seg og for fansen sin. Jeg har aldri vært på en ordentlig konsert før så Det hadde jo vært helt perfekt om Jeg kunne oppleve det nå, også er det Justin Bieber. Jeg har vært stor fan siden Jeg var 9 år, å det er Jeg stolt over. Jeg ante ikke hva Jeg skulle gjøre da Jeg ikke fikk reist på konserten hans dom var nå i mai. Da var Jeg helt knust.. Han betyr alt for meg ! Hver dag MÅ jeg se bilder av han og høre på musikken hans ! Han har gjort livet mitt perfekt, Han har blitt en del av livet mitt.

 9. Jeg synes Jeg fortjener å vinne disse billettene fordi Jeg er hans største fan, og han har inspirert meg og endra livet mitt ! Jeg blir så glad å får en god følelse av å høre navnet hans,høre musikken hans og se bilder av han, Det gjør meg så utrolig glad ! Han er et herlig menneske, han vil alt godt for de han har rundt seg og for fansen sin. Jeg har aldri vært på en ordentlig konsert før så Det hadde jo vært helt perfekt om Jeg kunne oppleve det nå, også er det Justin Bieber. Jeg har vært stor fan siden Jeg var 9 år, å det er Jeg stolt over. Jeg ante ikke hva Jeg skulle gjøre da Jeg ikke fikk reist på konserten hans som var nå i mai. Da var Jeg helt knust.. Han betyr alt for meg ! Hver dag MÅ jeg se bilder av han og høre på musikken hans ! Han har gjort livet mitt perfekt, Han har blitt en del av livet mitt. Jeg hadde blitt UTROLIG glad om JEG hadde vunnet disse billettene! Love JB forever

 10. Jeg synes Jeg fortjener å vinne disse billettene fordi Jeg er hans største fan, og han har inspirert meg og endra livet mitt ! Jeg blir så glad å får en god følelse av å høre navnet hans,høre musikken hans og se bilder av han, Det gjør meg så utrolig glad ! Han er et herlig menneske, han vil alt godt for de han har rundt seg og for fansen sin. Jeg har aldri vært på en ordentlig konsert før så Det hadde jo vært helt perfekt om Jeg kunne oppleve det nå, også er det Justin Bieber. Jeg har vært stor fan siden Jeg var 9 år, å det er Jeg stolt over. Jeg ante ikke hva Jeg skulle gjøre da Jeg ikke fikk reist på konserten hans som var nå i mai. Da var Jeg helt knust.. Han betyr alt for meg ! Hver dag MÅ jeg se bilder av han og høre på musikken hans ! Han har gjort livet mitt perfekt, Han har blitt en del av livet mitt. Jeg hadde blitt UTROLIG glad om JEG hadde vunnet disse billettene! Love JB forever !!!<3;*
  Hilsen Verdens største Belieber <3!

 11. Det er ingen tvil om at mange ønsker disse billettene, og hvem som fortjener de mest er et vanskelig spørsmål. Jeg mener jeg fortjener dem fordi det ville gjort både meg og venninnen min kjempe glad. Vi har har hatt mange lange samtaler om å stalke justin bieber, og vi har fantasert mye om hva som kunne skjedd hvis vi hadde hatt nummeret hans, og hvis vi hadde vært gode venner med han. Disse samtalene har skapt mye latter og glede hos oss. Jeg mener også at jeg fortjener billettene fordi vi begge har lidenskap for musikk. Jeg kan ikke leve uten musikk. Det faktum at han skriver egne tekster er noe som får meg til å elske han mer. Jeg kan sitte å høre på sangene hans i flere timer, og jeg elsker å synge med. Jeg elsker å høre på sangene hans og synge med, men å være på konsert og se han face to face mens vi synger sammen ville vært helt utrolig. Jeg har kanskje ikke alltid vært en fan, men jeg har aldri hatet han. Jeg har stor respekt for han, og jeg elsker at han er så jordnær. Sist men ikke minst, jeg synes det er veldig bra at han ikke er redd for å si at han er en kristen. Jeg er kristen selv, og synes det er herlig å vite at han ber før konserter. Ønsker den gutten alt godt!!!

 12. Jeg synes Jeg fortjener å vinne disse billettene fordi Jeg er hans største fan, og han har inspirert meg og endra livet mitt ! Jeg blir så glad å får en god følelse av å høre navnet hans,høre musikken hans og se bilder av han, Det gjør meg så utrolig glad ! Han er et herlig menneske, han vil alt godt for de han har rundt seg og for fansen sin. Jeg har aldri vært på en ordentlig konsert før så Det hadde jo vært helt perfekt om Jeg kunne oppleve det nå, også er det Justin Bieber. Jeg har vært stor fan siden Jeg var 9 år, å det er Jeg stolt over. Jeg ante ikke hva Jeg skulle gjøre da Jeg ikke fikk reist på konserten hans som var nå i mai. Da var Jeg helt knust.. Han betyr alt for meg ! Hver dag MÅ jeg se bilder av han og høre på musikken hans ! Han har gjort livet mitt perfekt, Han har blitt en del av livet mitt. JEG ELSKER HAN !!!!<3

  Sånn.

 13. Jeg synes Jeg fortjener å vinne disse billettene fordi Jeg er hans største fan, han har gjort livet mitt til Det beste. han har inspirert meg og endra livet mitt ! Jeg blir så glad å får en god følelse av å høre navnet hans,høre musikken hans og se bilder av han, Det gjør meg så utrolig glad ! Han er et herlig menneske, han vil alt godt for de han har rundt seg og for fansen sin. Jeg har aldri vært på en ordentlig konsert før så Det hadde jo vært helt perfekt om Jeg kunne oppleve det nå, også er det Justin Bieber. Jeg har vært stor fan siden Jeg var 9 år, å det er Jeg stolt over. Jeg ante ikke hva Jeg skulle gjøre da Jeg ikke fikk reist på konserten hans som var nå i mai. Da var Jeg helt knust.. Han betyr alt for meg ! Hver dag MÅ jeg se bilder av han og høre på musikken hans ! Han har gjort livet mitt perfekt, Han har blitt en del av livet mitt. Jeg er en utrolig stor fan ! Jeg har så utrolig lyst til å få de gratis billettene så Jeg får sett selveste Justin Bieber live !!!<3;*
  Håper Jeg får dem! :')

 14. Hei, jeg syns alle fortjener billetter til en slik konsert! Hvorfor akkurat jeg fortjener billett, er kanskje fordi han har vært en stort og god støtte for meg det siste året. Jeg har følt at vennene mine har gått fra meg, de henger ikke med meg lengre. Istedet for å bruke tid på venner som ikke kontakter meg, har jeg hørt mye på musikken til Justin Bieber. Musikken roer meg ned, og gir meg et godt humør.

  Da Justin var i Oslo i mai, kjørte jeg og pappa 13 timer for å få et glimt av han. Vi kom oss dessverre ikke på operataket, men jeg så Justin, jeg så mitt idol, inspirasjon og en del av hjertet mitt. Det er noe jeg aldri vil glemme, og hvis jeg da har vært så heldig å få vært på en konsert med han, hadde det vært utrolig stort for meg.

  Tusen takk for at dere holder en slik konkurranse, det betyr mye! 🙂

 15. Jeg vil rett og slett vinne disse billettene fordi Justin Bieber betyr ganske mye for meg. Er rart å si det, men jeg sliter litt med dårlig selvtillit og selvfølelse, og når jeg hører på og leser om Justin Bieber så lever jeg meg helt inn i en egen verden. Jeg leser om alle de heldige som får truffet han, der han får hver og én av dem til å føle seg spesielle. Denne følelsen ville jeg gjerne også kjent på. At jeg er spesiell. Det måtte vært fantastisk. En konsertopplevelse har jeg heller aldri hatt før, og at min første skulle blitt med Justin Bieber måtte jo vært det beste som kunne hendt meg !!!! Han har endra livet mitt til et perfekt liv. Jeg ELSKER han !! Hvis ikke jeg vinner billettene vet Jeg ikke Hva Jeg gjør rett å slett.. han lever av musikken og det vil jeg også gjøre når jeg blir eldre. Justin er et fantastisk menneske, og jeg har utrolig lyst til å oppleve han live.

  Håper Jeg vinner dem 🙂
  -Ronja

 16. Hva som gjorde meg til en stor fan av Justin Bieber?
  Først så hatet jeg faktisk Justin Bieber. Jeg tror nok at jeg likte han fra den stund jeg hørte han synge, men jeg ville bruke ordet hate dersom noen spurte meg om hva jeg syntes om han. Og hivs du lurer på hvorfor, så er det nok fordi at alle i familien min mislikte stemmen hans. Så jeg tror nok jeg gjorde det for å få oppmerksomhet.
  I mars 2012 kranglet jeg med venninnene mine.

  Vi spleiset og jeg endte opp med å gå alene rundt i skolegården og gjemme meg for alle sammen. Det var en grusom følelse å være alene i skolegården. Det føltes som om vennene mine hadde sviktet meg og at de stirret stygt på meg hele tiden. I en hel måned gikk jeg sånn, men en dag så var jeg innom nettsiden youtube der jeg søkte på Justin Bieber.

  Jeg hadde tenkt å gi han en sjanse siden det var jeg som fikk venne mine til å hate han. Etter å ha hørt på haugeviser av Justin Bieber sanger så begynte jeg å se på intervjuer der Justin var innblandet i. Smilet hans var vakkert og han var så snill og sjarmerende. Jeg begynte med en gang å laste ned sangene hans inn på mobilen, og hver eneste dag tok jeg med mobilen på skolen for å høre på sangene hans. Sangene hans er en slags medisin for meg når jeg blir deprimert.

  I april 2012 ble jeg og vennene mine venner igjen. De lagde mange tullevitser om Justin Bieber, og jeg fortsatte å late som om jeg hatet han. Men en dag bestemte jeg meg for å prøve å få de til å bli Beliebers, eller i hvert fall få de til å slutte å hate han.

  Jeg tok med meg mobilen og ba de om å høre på sangene hans. Først så begynte de å tulle og si at han hørtes ut som en baby som rappet. Jeg ble da irritert og begynte på en måte å krangle med dem igjen.

  Jeg fortalte dem alt han hadde gjort for mennesker med kreft og hvor mye penger han hadde donert til de fattige, og at haterne bare var noen sjalue mennesker som trengte noen de kunne rakke ned på. De stoppet etter hvert å narre han og begynte heller å høre på musikken hans.

  Og i dag er de stolte Beliebers de også.
  Og jeg prøver fortsatt å overbevise brødrene mine..

  Justin betyr så mye for meg fordi at han gjort meg så mye sterkere. Han har liksom lært meg å stå opp for dem jeg er glad i og tro at alt er mulig. Ja han er et veldig stort forbilde for meg. Uten sangene hans ville jeg ha grått meg til søvn hver natt i mars 2012. Men stemmen hans fikk meg bare til å smile og drømme om han i drømmene mine. Han betyr veldig mye for meg. Det føles som om jeg kjenner han og at han kjenner meg.

  Jeg vil ikke akkurat si at jeg fortjener billettene, men jeg vil si at jeg ønsker virkelig å vinne. Å se han på scenen og høre stemmen hans live ville ha vært fantastisk. Jeg rakk dessverre ikke å få meg med opptreden hans på Operataket. Jeg ble ganske lei meg da jeg ikke fikke se han eller høre han live. Men nå håper jeg at jeg får en ny sjanse til å få med meg opptreden hans.

 17. Hei!

  Ja, grunnen til hvorfor jeg liker Justin Bieber så godt er ikke fordi jeg er hans gærne nr.1 fan, men fordi musikken han taler til meg. Han har sanger som hjelper meg gjennom hverdagen. Han har sanger som passer til det humøret jeg er i, foreksempel hvis en venn av meg har gjort noe grusomt mot meg kan jeg spille av Be alright, eller hvis hvis jeg er i party humør kan jeg spille all around the world-by te way de to sangene er to av mine favoritt sanger! Det at han er en utrolig kjekk gutt er ikke noen ulempe, men jeg tror musikken og det han vil dele med oss er det som får meg til å gå bananas. Som han en gang sa-Jeg har aldri kalt en jente stygg og det kommer jeg heller ikke til å gjøre. Den sitaten rørte meg for jeg har slitt med litt dårlig selvtillit og det bare fikk meg til å stå i mot den dårlige selvtilliten. Den dagen var faktisk en dag som endret livet mitt og det vil jeg være takknemlig for hele mitt liv.

  Jeg kunne sittet her å skrevet i døgn, men det kan jeg ikke så hvis dere føler at jeg ikke fortjener billetten skal jeg la det ligge, men hvis dere mener at jeg fortjener den blir jeg evig takknemlig!

  Håper jeg vinner!

  Hilsen Akua!

  1. Hei thuy

   Det er foreløpig ikke ikke avgjort når vinnerne blir trukket.

   Det kommer an på hvor mange billetter vargas12.com får tak i. Det kan bli
   flere enn to billetter som gies bort til de «Beliebers» som fortjener det mest.
   Dette er noe vi kommer tilbake til senere.

   Så det er bare å følge med!:)

   Vargas

 18. hei <3
  Jeg er et så stort fan Justin Bieber fordi han har hjelpet meg gjennom vanskelige tider, da jeg mistet noen veldig nære av meg. Han har lært meg "Never say Never" og det har hjelpet meg masse. Jeg har følt han siden kom på Youtube og har vært hans fan siden det. Det er mange som ikke liker han, jeg kommer alltid til å like han uansett hva andre sier.

  Hvis jeg blir lei meg eller såret hører jeg bare på Justin Bieber sine sanger og han gjør meg glad igjen så uansett hvor såret eller lei meg jeg er gjør Justin meg glad igjen.

 19. Jeg vil rett og slett vinne disse billettene fordi Justin Bieber betyr ganske mye for meg. Er rart å si det, men jeg sliter litt med dårlig selvtillit og selvfølelse, og når jeg hører på og leser om Justin Bieber så lever jeg meg helt inn i en egen verden. Jeg leser om alle de heldige som får truffet han, der han får hver og én av dem til å føle seg spesielle. Denne følelsen ville jeg gjerne også kjent på. At jeg er spesiell. Det måtte vært fantastisk. En konsertopplevelse har jeg heller aldri hatt før, og at min første skulle blitt med Justin Bieber måtte jo vært det beste som kunne hendt meg !!!! Han har endra livet mitt til et perfekt liv. Jeg ELSKER han !! Hvis ikke jeg vinner billettene vet Jeg ikke Hva Jeg gjør rett å slett.. han lever av musikken og det vil jeg også gjøre når jeg blir eldre. Justin er et fantastisk menneske, og jeg har utrolig lyst til å oppleve han live.

  Håper Jeg vinner dem:):):)<33
  -Ronja

  1. Hei Ronja

   Du sender flere søknader i kommentarfeltet med forskjellig navn som signatur. Du har heller ikke lest
   innlegget om de kriterier som skal ligge til grunn for å få gratis billetter til Justin Bieber konsertene.

   Å elske Justin Bieber av hele sitt hjerte er en setningen det advares om å bruke i kommentarfeltet for å få billetter.

   Alle «Belibers» gjør det, og vargas12.com vet at dette er et faktum. Ikke skriv det som er helt åpenbart.

   Kom med en GOD begrunnelse.

   Vargas

 20. Hei

  Jeg har vært tilhenger av Justin Bieber og han musikk siden 2009 og han har siden vært en stor del av livet mitt. Musikken hans betyr utrolig mye, for han lager sanger som jeg kan relatere til. Enten jeg er lei meg eller sprudlende og glad, så finner jeg alltid en sang som passer humøret mitt. Når Justin kom til Oslo i slutten av Mai kunne jeg ikke komme fordi jeg hadde forskjellige eksamener. Selv om jeg er fullt klar over at skolen er viktig og kommer først, så gikk det veldig innpå meg at Justin var i Oslo, mens jeg måtte sitte inne å pugge til eksamen. Men når jeg satt der ved skrivepulten min, så lovet jeg meg selv at neste gang, neste gang Justin tok turen innom lille Norge, da skulle jeg se han! Bare tanken på å høre han synge Live gir meg sommerfugler i magen, haha. Dette er min sjanse, vinner jeg en billett så er drømmen sikret og jeg kan glede meg til April 2013.

  Hvis jeg skulle si hvorfor jeg fortjener å vinne, så hadde jeg faktisk ikke visst helt hva jeg skulle svare. For jeg fortjener ikke dette mer enn andre fans. Vi er alle like glade i Justin og er blir det noen andre som vinner, så skal jeg være glad på den personen sine vegne.
  Men ønsker jeg å vinne denne billetten? Ja da er svaret soleklart: JA, av hele mitt hjerte!

  Emailen min er dghaffari@hotmail.no

  🙂

  1. Hei Deniz

   Å legge ved sin egen mail adresse i kommentaren er ikke noen som helst klok måte å legge inn en god søknad til å få gratis
   billetter til Justin Bieber.

   Vargas

 21. Jeg merket at jeg hadde noen få skrivefeil i det forrige innlegget mitt. Så nå har jeg rettet de opp.

  Hva gjorde meg til en så stor fan av Justin Bieber?
  Først så hatet jeg faktisk Justin Bieber. Jeg tror nok at jeg likte han fra den stund jeg hørte han synge, men jeg ville bruke ordet hate dersom noen spurte meg om hva jeg syntes om han. Og hivs du lurer på hvorfor, så er det nok fordi at alle i familien min mislikte stemmen hans. Så jeg tror nok jeg gjorde det for å få oppmerksomhet.
  I mars 2012 kranglet jeg med venninnene mine.

  Vi spleiset og jeg endte opp med å gå alene rundt i skolegården og gjemme meg for alle sammen. Det var en grusom følelse å være alene i skolegården. Det føltes som om vennene mine hadde sviktet meg og at de stirret stygt på meg hele tiden. I en hel måned gikk jeg sånn, men en dag så var jeg innom nettsiden youtube der jeg søkte på Justin Bieber.

  Jeg hadde tenkt å gi han en sjanse siden det var jeg som fikk venne mine til å hate han. Etter å ha hørt på haugeviser av Justin Bieber sanger så begynte jeg å se på intervjuer der Justin var innblandet. Smilet hans var vakkert og han var så snill og sjarmerende. Jeg begynte med en gang å laste ned sangene hans inn på mobilen, og hver eneste dag tok jeg med mobilen på skolen for å høre på sangene hans. Sangene hans er en slags medisin for meg når jeg blir deprimert.

  I april 2012 ble jeg og vennene mine venner igjen. De lagde mange tullevitser om Justin Bieber, og jeg fortsatte å late som om jeg hatet han. Men en dag bestemte jeg meg for å prøve å få de til å bli Beliebers, eller i hvert fall få de til å slutte å hate han.

  Jeg tok med meg mobilen og ba de om å høre på sangene hans. Først så begynte de å tulle og si at han hørtes ut som en baby som rappet. Jeg ble da irritert og begynte på en måte å krangle med dem igjen.

  Jeg fortalte dem alt han hadde gjort for mennesker med kreft og hvor mye penger han hadde donert til de fattige, og at haterne bare var noen sjalue mennesker som trengte noen de kunne rakke ned på. De stoppet etter hvert å narre han og begynte heller å høre på musikken hans.

  Og i dag er de stolte Beliebers de også.
  Og jeg prøver fortsatt å overbevise brødrene mine..

  Justin betyr så mye for meg pågrunn av at han har gjort meg så mye sterkere. Han har liksom lært meg å stå opp for dem jeg er glad i og tro at alt er mulig. Ja han er et veldig stort forbilde for meg. Uten sangene hans ville jeg ha grått meg til søvn hver natt i mars 2012. Men stemmen hans fikk meg bare til å smile og drømme om han. Han betyr veldig mye for meg. Det føles som om jeg kjenner han og at han kjenner meg.

  Jeg vil ikke akkurat si at jeg fortjener billettene, men jeg vil si at jeg virkelig ønsker å vinne. Å se han på scenen og høre stemmen hans live ville ha vært fantastisk. Jeg rakk dessverre ikke å få meg med opptreden hans på Operataket. Jeg ble ganske lei meg da jeg ikke fikke se han eller høre han live. Men nå håper jeg at jeg får en ny sjanse til å få med meg opptreden hans.

 22. Vet ikke helt hvordan jeg skal starte det her, men jeg vil begynne med å si at disse billettene vil hovedsakelig gå til min venninne Elin og ikke meg. Det hele startet for 2-3 år siden da hun fant Justin på youtube, jeg kan ikke si det tok lang tid før han var det eneste hun snakket om. Justin vokste opp ble mer kjent og etterhvert visste nesten alle hvem det var, Elin startet å kjøpe alt av ting som kom ut av han, og vi kan vel si at hun ble en blodfan. Elin har aldri hatt et godt forhold med faren sin, i og med at han var ofte ute å reiste og hadde en jobb som krevde mye tid, tilbringte Elin de meste av dagene i uken hos moren sin. Elin har også alltid drevet med hest, hennes egen hest Lill Marita som hun fikk da hun var rundt 4, gikk bort bare for noen dager siden, Elin er nå 15. Hun har også helt siden hun ble født sliti med kronisk hodepine, det vil si at hun alltid har måttet gå på tabletter og har vanskelig for å konsentrere seg og å holde humøret oppe ved ofte smerter. Om ikke dette skulle være nok ble hun også født med dysleksi, og ble mobbet gjennom skolen fra 6.-8.klasse, dette begynner å bli bedre nå, men skrekken for å gå på skolen er der fortsatt. Elin og moren hadde alltid hatt et tett forhold, da Elin i 8.klasse ikke ville gå på skolen var moren hennes alltid der for henne. Vinteren 2011 forandret dette seg, moren til Elin har alltid hvert en koselig dame og jeg hadde aldri tenkt meg at noe av dette ville skjedd. Etter en dag i stallen hvor Elin hadde hvert litt forsinket hadde moren hennes og den nye kjæresten hatt en diskusjon som resulterte at de kjørte fra Elin. Rett og slett fordet de ikke orket og vente, som sagt så har moren til Elin alltid hvert en god støtte for Elin og de var som søstre. Elin dro da til besteforeldrene sine på faren sine side i stedet, da moren ikke ville komme tilbake og hente henne. Klokken var nå 10 på kvelden, og Elin turte ikke ta bussen hjem selv. Elin ringte meg noen dager etterpå og fortalte meg hva som hadde skjedd, hun var da hos faren sin. Jeg sa til henne at moren snart ville ta kontakt igjen og alt ville bli som før, men dette skjedde ikke. Elin og moren hadde nesten akkurat kjøpt en ny hest til Elin, da hennes forrige ponni ble solgt pga ben skader. Den nye hesten var ment som en konfirmasjons gave, som snart skulle feires, men siden Elin ikke hadde penger akkurat da, måtte moren legge ut med litt over halvparten av pengene. Noen dager etter dette ringer moren til Elin og sier at hun ikke får lov til å komme opp til hesten hennes lenger, hun får heller ikke lov til å ri. Hvorfor, ville hun ikke svare på, og hun ville ikke diskutere det. Dette ble en stor diskusjon mellom Elin, faren og moren. Moren mente at Elin hadde hvert uhøffelig da hun ikke kom hjem, mens faren sa at hun ikke kunne forvente et en 14år gammel jente ville tørre å ta bussen hjem alene. De ble enige om at faren til Elin og Elin skulle kjøpe hesten fra henne igjen, for mer penger enn de hadde gjort tidligere. Da faren til Elin skulle ringe og høre om alt gikk etter planen ble det endringer, moren til Elin ville ikke lenger selge hesten til dem, men hadde bestemt seg for å ha den selv. Elin ble så klart lei seg, da hun hadde blitt glad i denne hesten, og hun hadde hellerikke hadde sett moren sin på lenge, og hun hadde heller ikke tatt kontakt med henne. Alt sammen la dødt en stund, og Elin gikk ikke på skolen i denne perioden, alt dette kom så brått på henne. En dag finner hun ut at hesten hennes ligger ute for salg, og ringer så klart moren når hun hadde lovet at hun skulle gjøre dette. Moren nektet for at hun hadde gjort det, men vi visste alle at det hadde skjedd. Hesten ble solgt og Elin fikk ikke en gang sagt hade. Etter dette skyldte jo moren til Elin, Elin flere tusen kroner for den delen hun betalte av hesten og som moren ikke ville gi tilbake. De hadde en lang diskusjon, men da hun ikke ville gi seg ga Elin seg. Litt senere ble barnevernet innblandet, og alt ble gått gjennom av hva som skulle gjøres. Tilslutt fikk faren hovedansvaret for Elin og Elin måtte da ta helt avskjed med moren da hun ikke ville ha noe mer med Elin å gjøre. Faren til Elin var jo som sagt en travel mann, men han gjorde alt han kunne for at Elin skulle få det bra. Gjennom denne tiden var Justin Bieber den eneste tingen som fikk Elin gjennom dette. Å være 14år og gå gjennom dette, men likevel fortsatt holde seg sterk, skal mye til. Jeg ser utrolig opp til denne jenta! Da jeg fortalte henne at vi skulle til Oslo for å se Justin Bieber på opera taket, ble hun overlykkelig. Jeg har ikke telling på hvor mange tårer som kom ned fra kinnet hennes da vi gikk fra operaen rundt klokka ti etter konserten. Hun kunne ikke stoppe og gråte. Jeg hadde ingen anelse om hva jeg skulle gjøre, men en ting var sikkert jeg vet Elin var overlykkelig bare av å se han stå på scenen og synge. Jeg har så veldig lyst til at hun skal få en sjanse til å oppleve han på ordentlig, jeg gjør alt jeg kan for at hun skal få treffe idolet sitt, hun er virkelig en av dem som fortjener det!

  1. Hei Vilde

   Takk for ditt bidrag. Du er notert som en av deltagerne som vil bli vurdert til å få
   en eller flere billetter til Justin Biebers konserter i Norge.

   Vargas

 23. Jeg vil rett og slett vinne disse billettene fordi Justin Bieber betyr ganske mye for meg. Er rart å si det, men jeg sliter litt med dårlig selvtillit og selvfølelse, og når jeg hører på og leser om Justin Bieber så lever jeg meg helt inn i en egen verden. Jeg leser om alle de heldige som får truffet han, der han får hver og én av dem til å føle seg spesielle. Denne følelsen ville jeg gjerne også kjent på. At jeg er spesiell. Det måtte vært fantastisk. En konsertopplevelse har jeg heller aldri hatt før, og at min første skulle blitt med Justin Bieber måtte jo vært det beste som kunne hendt meg. Min aller første konsert med mitt største idol. Ingenting kunne slått den følelsen. Min største drøm har alltid vært å reise på en Justin Bieber konsert. Så hvis Jeg ikke får tak i billetter til konserten nå blir Jeg utrolig lei meg ! Han har vært mitt største idol siden Jeg var 9 år. Han endra livet mitt å gjorde Det perfekt. Jeg begynte å gråte da Jeg ikke fikk reist på konserten hans i mai, å hvis Jeg ikke får tak i billetter denne gangen vet Jeg ikke hva Jeg gjør.. Han er et herlig menneske Han har verdens beste sangstemme,personlighet også er han utrolig kjekk ! Han har endra livet mitt ! Han har inspirert meg. Hvis ikke Jeg får tak i billetter så vet Jeg ikke Hva Jeg gjør !<3 Han betyr alt for meg ! Håper Jeg finner 🙂

 24. jeg MÅ ha disse bilettene, for hvis ikke kommer jeg til å gjøre hva som helst for å få tak i de! det inkluderer sultestreik, så det er best at jeg får dem!!!

 25. Jeg syns jeg fortjener de billettene, fordi jeg har vært gjennom mye tungt de siste 2 årene. Da har Justin sin musikk vært en stor støtte! Jeg hører på sangene hans når jeg er lei meg, sur og glad. Justin er også et stort forbilde i og med at vi tror på det samme, han har kommet utrolig langt som artist (det er min store drøm), han lever av musikken og det vil jeg også gjøre når jeg blir eldre. Justin er et fantastisk menneske, og jeg har utrolig lyst til å oppleve han live.
  Ronja..

  1. Hei Thuy

   Alle som leverer en kommentar som er saklig, korrekt skrevet og gir en god begrunnelse for å kunne få en eller flere
   gratis billetter til Justin Bieber konsertene blir notert. De som ikke gjør det blir ikke notert.

   Poenget er at de som fortjener billettene har lest innlegget nøye nok til å forstå hva kriteriene for å få gratis billetter
   faktisk er.

   Det er bare å bruke hodet. Les hva vargas12.com ønsker fra sin lesere, og som til slutt vil kunne få billetter. Gratis!

   Vargas

  1. Hei Ronja

   Du har spammet denne bloggen med usaklige kommentarer uten å lese innlegget og de kriterier som ligger til grunn for å få gratis billetter. Du er selvsagt ikke med i vurderingen til å bli trukket ut for å få gratis biller til Justin Bieber.

   Vargas

 26. Dette var min største drøm ! Å nå har du ødelagt den ;( 🙁 🙁 🙁 Nå får Jeg sikkert ALDRI sett Justin !!!!:( ;(

  1. Hei Ronja

   Du kan jo begynne med å kjøpe deg billett til konserten…

   Det er visse kriterier for at vi bruker mye penger på at unge mennesker skal bli stilt noen
   krav til, og ikke få alt opp i fanget gratis, uten engang å bruke hodet.

   Du har sendt mange kommentarer med forskjellige navn, uten å lese innlegget og disse kriteriene som er
   er lagt til grunn.

   Beklager at du ble lei deg, men slik mener http://www.vargas12.com at dette må gjøres.

   Lykke til!

   Vargas

 27. Men billettene blir ikke solgt ut før på torsdag, også klokken 09.00 og det kommer til å bli utsolgt fort, å da får Jeg ikke tid til det ! 🙁 akkurat nå er livet mitt helt knust !:(

 28. Jeg har hatt det tungt i den siste tiden men Justin har hjulpet meg gjennom det, selvom Han ikke var der men han vil han alltid være i hjerte mitt uansett. Å det hjelper virkelig. Han vil alt godt for alle Han har rundt seg og fansen sin. Han er et herlig menneske han bryr seg om andre,tar vare på dem og sørger for at vi har det bra. Jeg har mistet mange av de nærmeste, men Justin er der alltid å hjelper meg, så Jeg får det bra igjen. <3

  Hvis ingenting av det Jeg skriver nå et bra nok vet ikke Jeg -.-

 29. Når Jeg sender inn så mye. Viser ikke det hvor mye Jeg vil vinne disse billettene å se Justin Bieber live.. ?<3

 30. Er det greit om jeg skriver et nytt innlegg? Jeg tror jeg har misforstått hva kriteriene er og jeg vil gjerne rette opp i det.

 31. Hei! Jeg synes jeg fortjener dem bilettene fordi Justin har vært en støtte får meg i 4 år no , han har hjulpet meg gjennom veldig tøffe tider.. Når jeg har vært lei meg eller glad eller hatt kjærlighetssorg så har jeg hørt på han å det har hjulpet meg masse. Pappan min har vært rusmisbruker og mamman min har hatt angst å det har vært vanskelig får meg og derfor har jeg hørt mye på justin fordi han får meg til å smile å le.. Pappan å mamman min er frisk nå heldigvis men jeg har vært gjennom mye dem siste 5 årene.. Justin bieber e den personen som har hjulpet meg på plass å fått meg til å tenke anderledes en før… Han betyr alt får meg å det ville ha vært det beste som hadde skjedd meg vist jeg hadde vunnet de bilettene.. Håper dere vurdere dette.. Dette betyr alt for meg…

 32. hei 🙂
  Jeg har veldig lyst å vinne disse biletten, fordi jeg har ei vennine som har slitt det siste året/måndene med foreldenes skilsmisse, og dermed har jeg lyst at vi to skal gå sammen på denne konserten. Hun er blitt veldig stille gjennom de siste måndene og hun snakker lite om følelsene sine. Vi har på en måtte sklid litt ifra hverandre, og jeg føler ikke vennskapet vår er like stekt som det en gang var. Derfor håper jeg at jeg kan vinne disse biletten for at vi to skal dra på tidenes kosert, og bygge opp vennskapet vår igjen :))

 33. Kan Jeg ikke få en sjanse til ? Så Jeg får gitt en god forklaring ? Vær så snill, har er mitt største idol ! Drømmen min kan ikke bare forsvinne.. :\

 34. Han har lært meg «Never say Never» og det har hjelpet meg masse. Jeg har følt han siden kom på Youtube og har vært hans fan siden det. Det er mange som ikke liker han, jeg kommer alltid til å like han uansett hva andre sier.

  Hvis jeg blir lei meg eller såret hører jeg bare på Justin Bieber sine sanger og han gjør meg glad igjen så uansett hvor såret eller lei meg jeg er gjør Justin meg glad igjen. Jeg lever i håp om å få dra på én av konsertene hans. Det er ingenting annet jeg kunne bedd om akkurat nå. Justin er også et stort forbilde i og med at vi tror på det samme, han har kommet utrolig langt som artist (det er min store drøm), han lever av musikken og det vil jeg også gjøre når jeg blir eldre. Justin er et fantastisk menneske, og jeg har utrolig lyst til å oppleve han live. Han er et herlig menneske Han tar vare på alle rundt seg og fansen sin, Han er bare helt perfekt. <3

  Hvis ingenting av det Jeg skriver nå hjelper så vet ikke jeg..

 35. Jeg sendte enda et nytt innlegg Fordi dette er min store drøm ! Jeg kan ikke bare la den forsvinne nå ! Så vær så snill vargas å Ha meg med i trekningen, Jeg har hatt det tøft. Jeg har mista faren min,mormora mi, ste bestefar’n min, og Jeg har flytta fra morra mi, men Jeg vet alltid at Justin er med meg å hjelper meg med det Fordi Han er et herlig menneske ! Så vær så snill !

 36. Hei <33333
  Vil ikke si at det bare er jeg som fortjener Justin bieber bilettene, men jeg har skikkelig lyst til å se han live. Nesten ingen i klassen liker han. Det er bare meg og vennina mi. Jeg syns jeg fortjener de fordi jeg føller nesten alle bloggene om han, jeg føller han på twitter,instagram og er venn med han på facebook. Jeg var med i bieber paraden i oslo. Alle beliebers fortjener biletten. Han har fått meg til å bli mye snillere og omtenksom og det sier jeg ikke for å skryte.

  La meg vinne gud vœr så snill, da ber jeg vœr dag. Vœr så snill. AMEN

 37. Jeg sendte enda et nytt innlegg Fordi dette er min store drøm ! Jeg kan ikke bare la den forsvinne nå ! Så vær så snill vargas å Ha meg med i trekningen, Jeg har hatt det tøft. Jeg har mista faren min,mormora mi, ste bestefar’n min, og Jeg har flytta fra morra mi, men Jeg vet alltid at Justin er med meg å hjelper meg med det Fordi Han er et herlig menneske ! Så vær så snill ! Det haddr jo vært helt perfekt om Jeg kunne reist på Justin Bieber konsert !

 38. Hallo!

  Jeg vil ikke si at jeg fortjener billetter til Justin Bieber konserten mer en noen andre! Alle beliebers fortjener det 100 % like mye!
  Jeg føler at musikken til Justin Bieber har hjulpet meg gjennom utrolig mye! Jeg husker første gang jeg hørte «Down to earth». Det var akkurat som om han skjønte akkurat hva jeg følte. Jeg har vært gjennom mye vondt. Jeg har vært gjennom en ikke så vanlig skilsmisse. Jeg bor alene med mammaen min, broren min og søsteren min. Og å vinne billetter er den eneste måten jeg kan dra på konserten da som mamma ikke har råd. De å høre musikken til Justin live, hadde vært det største som kunne hendt meg. Han aner ikke hvor mye musikken hans har hjulpet meg! Jeg satt å kuttet meg før fordi det virket som om hele verden raste sammen, for meg. Men så begynte jeg å høre på musikken til Justin Bieber. Helt ærlig så har vel «Never say never» hjulpet meg mest. «Never say never» har hjulpet meg med å fortsette å tro på drømmene sine og holde motet oppe.
  Det hadde betydd absolutt alt for meg å vinne disse billettene, og for å se på inspirasjonen min, idolet mitt og helten min. Jeg håper på det beste og bare fortsetter å si «Never Say Never».

 39. Hallo!

  Jeg sendte enda et nytt innlegg Fordi dette er min store drøm ! Jeg kan ikke bare la den forsvinne nå ! Så vær så snill vargas å Ha meg med i trekningen, Jeg har hatt det tøft. Jeg har mista faren min,mormora mi, ste bestefar’n min, og Jeg har flytta fra morra mi, men Jeg vet alltid at Justin er med meg å hjelper meg med det Fordi Han er et herlig menneske ! Så vær så snill ! Det haddr jo vært helt perfekt om Jeg kunne reist på Justin Bieber konsert !
  Jeg vil ikke si at jeg fortjener billetter til Justin Bieber konserten mer en noen andre! Alle beliebers fortjener det 100 % like mye! Justin er også et stort forbilde i og med at vi tror på det samme, han har kommet utrolig langt som artist (det er min store drøm), han lever av musikken og det vil jeg også gjøre når jeg blir eldre. Justin er et fantastisk menneske, og jeg har utrolig lyst til å oppleve han live. Dette er min største drøm.
  Tusen takk for at dere har sånne konkurser !<3

  1. Hei Ronja

   Det er ikke noen norske ord som heter skrivd. En av kriteriene for å få gratis billetter til Justin
   Biebers konserter er å skrive korrekt norsk i kommentarfeltet. Det har du enda ikke klart. Du må bare gi opp dette
   her dessverre.

   Da du sender svært mange kommentarer, det bør du slutte med. Det hjelper ikke, heller tvert i mot. Fra nå vil dine kommentar
   ikke bli besvart, da det krever for mye ressurser hos vargas12.com

   Beklager!

   Vargas

 40. først siterer jeg noe mamma har delt med folk rundt oss om lillebroren min som har diagnoser «Det er så tungt å ha et barn med spesielle behov. IKKE på grunn av barnet, men på grunn av samfunnet rundt oss! Man skal forsvare seg og barnet døgnet rundt for uoverveide kommentarer, baksnakking og utfrysing. Rare blikk overalt hvor man kommer, peking, hvisking og tisking bak ryggen på oss. Drittslenging og redsel for om ungen blir banket opp av større unger med en gang man snur ryggen til. Hver natt når vi legger oss og ber aftenbønn, så ber jeg til Gud om at han i morgen ihvertfall skal få en fin dag, uten stygge blikk og kommentarer som «Ånei, der kommer ****!» Er det så vanskelig å legge fra seg fordømmelsen og se hvem vi egentlig er, bli kjent med oss? For da ser du at det barnet som er så «slemt/uoppdragent» egentlig er verdens snilleste unge! Men at han har diagnoser som gjør at hjernen hans ikke klarer å hindre ham i å si og gjøre ting som ikke er så bra! Han har omtanke for andre!»

  Familien min og jeg bor i en liten bygd. Hvor alle kjenner alle og vet en del ting. Ingen bryr seg om å bli kjent med oss fordi de har sine fordommer om oss bare på grunn av at lillebror har de diagnosene han har. Lillebroren min er en stor fan av Justin Bieber og har vært det i over ett år nå. Da jeg sa at jeg skulle på gratis konserten til JB sa han at jeg måtte ta bilder og filme. Jeg kom meg ikke inn på selve operataket fordi de rakk å stenge portene. Det var en stor nedtur for meg å bare høre Justin og ikke se han, men jeg angrer ikke på de 7 timene jeg reiste. Jeg ble en enda større Belieber av å være i Oslo midt i alt Bieber-hysteriet. Lillebror synes også det var litt leit at han ikke fikk sett bilder. At Justin Bieber tar seg tid til å møte de som har «spesielle behov» og sliter litt gjør meg veldig rørt og gir meg håp om at også lillebroren min før møtt han, omså bare en konsert hadde gjort han veldig glad vil jeg tro. lillebroren min har hatt et hardt liv så langt og det er nettopp derfor jeg håper at han vinner en billett. jeg vil så gjerne gjøre en bra ting for han. En konsert billett til Justin Bieber fortjener han virkelig!
  HUSK, dette gjør jeg ikke for meg, men lillebroren min. For han fortjener det virkelig!
  #NeverSayNever

 41. Heihei!

  Jeg synes at jeg fortjener billetter til Justin Bieber konserten fordi at han har hjulpet meg nå i mange år, jeg var på vei til og gi opp hele livet mitt, men så plutselig fikk jeg vite om Justin, så han reddet og forandret livet mitt totalt! Det oser respekt av Justin siden han har reddet mange jenter. Er helt gal etter han, gråter bare jeg ser på han!

  Når jeg hørte ordtaket «Never Say Never» visste jeg at det kunne forandre en hel masse for meg, livet mitt, familien min, vennene mine og Belieber’s. Jeg er ganske sikker på at Justin har reddet mange jenter, gjort dem kjempe glade bare av og smile til dem.

  Sangene hans inspirerer meg kjempe mye, de gir meg mot til og være sterk. Justin har gått i gjennom mye hat som han ikke fortjener, folk kaller han stygg? – Du blir ikke penere av og kalle andre stygg, uansett så er han verdens fineste.
  Han hjelper mannesker som ligger på sykehus, selvom han har et liv som krever mye, så stopper han livet opp pga og gjøre fansen hans glade, han inkluderer fansen i ca alt han gjør og det elsker jeg.

  Born to be somebody – Får meg til og føle at jeg er født for en grunn og ikke tilfeldig.
  Never Say Never – Det gir meg mot for og gjøre ting jeg føler at jeg er for svak til.
  One Less Lonely Girl – Sangen får meg til og føle at jeg er spesiell for Justin og det gjør meg så ufattelig glad.
  One Time – Den gir meg mot for og tro på at det kommer til og bli meg og Justin en vakker dag.

  + alle sangene hannes har en mening for meg, de gjør meg sterke, glade, lar meg felle tårer, flire, kjempe, aldri la meg bryte ned!

  Hvis jeg hadde vunnet de billettene hadde jeg blitt kjempe glad, og utrolig takknemmelig, jeg ville grått til sjelen min ikke hadde noe mere inni meg. Dere skal bare vite at Justin gjør meg helt sinnsykt gla, han er best! Elsker han <3<3

  Takk for en liten tale!!

  1. Hei Ida

   Du og mange fler som kommenterer på denne bloggen for å få billetter til Justin Bieber konsertene skriver nesten det samme.

   Dere fortjener billettene fordi Justin Bieber har hjulpet dere gjennom vanskelige tider?!

   Det er for vargas12.com helt uforståelig hvorfor det skal være nok for å få billetter.

   Vær kreativ og ikke herme etter andre. Ingen får billetter fordi musikken har hjulpet til i vanskelige tider!

   Vargas

 42. Justin bieber er ett stort forbildet for meg, og han betyr veldig mye!!!! Hvis jeg ikke er i godt humør så hjelper det å høre på sangene hans, siden da begynner jeg alltid å synge med (som jeg ikke gjør på alle sanger.)
  Veninnen min (som jeg skal dele biletten med) er også giga fan av Justin, på Grand Prix på skolen sang vi baby og mistletoe sammen. Det var også hun som fikk meg til å oppdage hvor stort talent han har (og hvor kjekk han er…) og hvor bra alle sangene hans er!!!!!!!!! Og jeg hadde blitt kjempe glad hvis jeg hadde fått disse bilettene 🙂

  Hilsen En Stor Bieber Fan <3<3<3<3

  1. Man kan være med i trekning enda man ikke får direkte beskjed om det.
   Det fortsatt en god stund til trekningen blir foretatt. Husk at det er 10 måneder til konsertene.

   Det blir lagt ut billetter til sag 12. juli, etter det vil det bli tatt en vurdering i forhold til hvor mange billetter
   vargas12.com får tak i og om alle disse vil bli gitt bort.

   Vargas

 43. Hei, jeg synes jeg fortjener billettene fordi jeg har vært gjennom så mye tungt i livet mitt. For noen år siden fikk moren min diagnosen tuberkulose. Jeg var veldig redd for at hun skulle dø og jeg klarte ikke å stoppe å tenke på det. Det var fryktelig å se alt hun måtte gjennomgå for å bli frisk. Hun måtte ta mange forskjellige sprøyter på forskjellige steder og hun måtte opereres. Det tok en lang stund før hun ble helt frisk.

  I fjor mistet jeg bestemoren min. Hun døde av magesekkreft. Først mistet hun følelsene i føttene og etterhvert mistet hun evnen til å tale. Jeg hadde faktisk ikke besøkt henne på sju år pågrunn av en krangel mellom bestemor og mamma. Jeg viste egentlig ikke helt hvordan det var hun så ut. Bestemoren min ble svakere og svakere for hver dag som gikk. Til slutt ringte mobilen til mamma og legene ga henne beskjed om at bestemor var død. Jeg hadde fortsatt håp om at hun fortsatt var i live selv om de sa hun var død. Jeg ventet og ventet på at de skulle ringe og si at de hadde gjort en feil og at bestemor fortsatt levde, men til slutt ga jeg opp håpet og tenkte at hun var i et bedre sted.
  I mars spleiset jeg og vennene mine pågrunn av en stor krangel, og jeg endte jeg opp med å gå alene rundt i skolegården og gjemme meg for alle andre. Jeg hadde snakket med lærerne flere ganger om å skaffe meg venner, men jeg turte rett og slett ikke å snakke med andre. Jeg endte med å gråte hver natt fordi det føltes som om vennene mine hadde sviktet meg og at det baksnakket meg. Jeg hadde veldig lav selvfølelse og jeg følte meg dum.
  Det var da jeg begynte å høre på Justin Bieber sanger og se på intervjuer der Justin Bieber var involvert i. Humoren hans fikk meg til å smile, og jeg begynte å lese blogger om han. Han ble etterhvert en stor inspirasjon for meg fordi han besøkte mennesker med kreft og han donerte en stor sum av penger til fattige barn.
  Jeg synes jeg fortjener å oppleve noe positivt i livet mitt. Jeg har aldri vært i en konsert før og jeg har aldri reist utenfor landet. I dag er jeg 14 år og jeg har enda ikke opplevd noe positivt i livet som jeg kan huske. Jeg synes egentlig at det er på tide at jeg opplever noe positivt som jeg kommer til å huske i hele mitt liv. Å dra på en Justin Bieber konsert ville ha vært en god start. Jeg vil vinne disse billettene sånn at jeg kan ta med moren min på konserten og la henne også oppleve å ha det gøy. Moren min er snill, hjelpsom og sterk! Jeg har dessverre ikke tilbragt så my tid med henne og jeg synes det er på tide å ta henne med til en opplevelse som hun aldri kommer til å glemme.

 44. Jeg føler ikke at jeg fortjener å vinne mer enn noen andre, men jeg har jo fortsatt akkurat like stor sjanse som alle andre. Justin Bieber er mitt største idol, og min største drøm er å få se han live i Oslo 16 eller 17 April. Jeg elsker måten han behandler fansen sin på, han virker rett og slett tvers gjennom god. Jeg vil virkelig gjøre alt for å få dra på denne konserten. «As long as you love me» er yndlings sangen min, jeg blir aldri lei av å høre den. Verdens beste følelse er følelsen av å bli elsket, så lenge kjærlighet eksisterer i livet ditt trenger du ikke noe annet. Musikken til Justin har også hjulpet meg gjennom tunge hendelser i livet, men etter som at så mange andre skriver om det orker ikke jeg å gå mere inn på det. Det bli bare å skrive ting om og om igjen.

  Med vennlig hilsen Monica, belieber for life <3

  1. Hei Monica

   Din kommentar er registret og vil bli vurdert på lik linje med flere andre som kommer
   med sine ønsker om å få gratis billetter til Justin Bieber konsertene i Norge.

   Vargas

 45. Jeg vill veldig gjerne ha dem bilettene fordi drømmen min er å se Justin Bieber. han inspirerer meg. Han har fått meg til å tro at alt er mulig å at man aldri skal si aldri (NEVER SAY NEVER) han er grunnen til at jeg synger, han er forbildet mitt. å jeg vill gjøre alt får å få dem bilettene…. jeg har hørt på han i over 5 år og jeg likte han med engang jeg hørte på han… han har vært en stor støtte for meg dem siste årene, jeg har hørt på han når jeg har vært glad og lei meg og hatt kjærlighetsorg.. jeg har hatt noen tøffe tider opp gjennom årene, å pågrunn av han har jeg greid å tenke positivt . Håper dere vurderer dette..

 46. Jeg er ikke en hysterisk gal fan som mange andre Beliebers er, men jeg fortjener billettene fordi jeg ser på Justin som et menneske med mange talenter, og med et stort potensiale til å nå store høyder innen musikk-verdenen. Det har vært inspirerende å følge han disse årene, siden jeg også er musiker, og det hadde vært veldig stort for meg å få se han live.
  Takk.

 47. HVA KOSTER BILLETTENE ? NÅR PÅ FREDAG SKAL DEM SELGE UT BILLETTENE SOM SKAL VÆRE I SVERIGE ?!? KLOKKESLETT?

 48. Syns jeg er en av mange som fortjener en billett til Justin sin konsert for jeg har diagnosen ME(myalgisk encefalomyelitt)og har ikke klart å gått på skole eller hatt et sosialt liv de siste 2 årene.Angst har også blitt sterkere og sterkere.Foreldrene mine er og skilte og mye krangel der de siste 6 årene.Blitt mishandlet både psykisk og fysisk.Ble også mobbet mye før jeg ble syk,men Justin og hans musikk har holdt meg oppe.Har også hatt selvmordstanker og vurdert det mange ganger.Men som jeg nevnte har Justin holdt meg i livet.Han og hans musikk betyr utrolig mye for meg i mitt liv.Når Justin var her i mai tryglet jeg mamma om å dra uansett hvordan min form var.Men rundt de siste årene og enda sliter vi veldig økonomisk så vi hadde ikke råd å dra til Oslo.Vet billettene kommer til å koste en del.Så hadde betydd utrolig mye å fått en.Hadde vært det største og beste i livet mitt.Skulle gjerne gått dypere i detaljer,men er ikke så flink i det.Men kan så å si at jeg ikke har et liv.Dagene mine består av soving,musikk og pc i senga.Mottoet »Never Say Never»er noe jeg holder fast ved hele tiden og gir aldri opp håpet om å bli bedre/frisk en dag.Har aldri hatt mot å skrevet en sånn tekst før så sier hvor mye jeg vil på den konserten og se Justin.Takk,Andrea

  1. Hei Andrea

   Håper du blir bedre etterhvert. Har også hørt at ME pasienter nå får en langt
   bedre behandling enn tidligere. Stå på!

   Du er med i vurderingen og er notert blant andre som skal være med i trekningen om gratis billetter.

   Vargas

 49. Hei ! Jeg har veldig lyst på den biletten! Jeg har følt Justin Bieber fra første sang !
  Jeg har en stor drøm! Og det er og synge med Justin ! Jeg har en til stor drøm! Det er og få se Justin. Jeg kunne ikke komme på den sist konserten, fordi det ble litt dårlig tid osv.
  Men jeg må se Justin en gan IRL. Han er en gutt med en kjempe snill personlighet! Det kjenes ut som jeg kjenner Justin! Når jeg leser Justin Biebers bok, så føles det som han snakker til meg! Og når jeg ser filmen! Så kjendes det virkelig. Han har den fine personligheta, han er snill søt og han har de nydelige øynene ! Han er verdens flinkeste til og synge! Jeg gjør alt for og få en bilett! Jeg kjenner ham ! Jeg kan si at Justin er en fantastisk fyr, jeg liker musikken hans ! Jeg tenker på han dagen lang! Og om kveldene leser jeg boka hannes fordeom jeg har lest den 10 ganger før, jeg tenker på han og får tårer i øynene på følelsene at jeg aldri blir og få se ham ! Men Never Say Never ;*
  Har ikke så mye og skrive mere! Jeg er en Belieber <3 Hihi ! Ja, får håpe jeg har en liten sjangse til og vinne <3

  Hilsen Tomine

 50. kan du se om folk skriver noe av det samme som en annen person skriver? Godtar du slike «bidrag» som på en måte er skrevet rett av bare med litt andre ord?

  1. Hei Berit Elisabeth

   Om du tror at noen kan lure seg til gratis billetter med å kopiere andres tekst
   så er svaret et rungende nei til det. Her vil vi gå gjennom samtlige svar, IP adresser og, mail adresser
   for å være helt sikre på at det er verdige ærlige vinnere, som ikke minst kan å skrive godt norsk, og som
   har gode argumenter for å få Justin Bieber billetter.

   Vargas

 51. Jeg syns jeg fortjener disse to billettene fordi når jeg var to år begynte min far å voldta meg , jeg fortalte ikke noe til mamma , vell jeg klarte det ikke. Jeg følte meg ekkel. Jeg hadde egentlig veldig stor tillit til mamma , som er bare helt fantastisk , når jeg fortalte hva som hadde skjedd , og at min far sa at «hvis du forteller denne hemmeligheten , skal jeg drepe deg og hele familien din » … Det ble en stor rettsak og tilslutt fikk mamma hele ansvaret for meg . Jeg får ikke være i nærheten av han nå.
  Så ble jeg eldre og mamma fikk en ny kjæreste som virket helt grei, men jeg har aldri hatt den tilliten til menn , så det var ganske vanskelig å takle . Jeg hadde det veldig vanskelig på den tiden fire til fem års alderen , alt var bare helt på tryne . Jeg fant også ut at jeg hadde en dø storebror som skulle egentlig hete Fredrick , men han ble dessverre død født … Så etter det fant jeg ut at jeg skulle gå en lille bror , og det ble blandet følelser !

  Etter det flyttet vi til Stavanger , fikk ganske fort venner og sånt , men det var alltid det tom rommet med å ha en pappa som kunne løfte deg opp og si » dette er mi lille jente » .
  Jeg ble eldre og eldre …
  Var vandt med å få oppmerksomheten for meg selv , men nå måtte jeg dele den med to andre små brødre , og det ble også vanskelig …

  Mamma og jeg begynte å krangle mer , vi ble innkalt til barnevernet og alt mulig rart !

  Når jeg ble 10 år hørte jeg «baby» av Justin Bieber , og lyttet på teksten , sangen var bra .
  Så kom det flere sanger , mens jeg ble eldre .
  Nå er jeg da snart fjorten år , og fikk nettopp vite at min «ekte» far har fått seg en ny liten jente med en ny kone … Det fikk meg helt knust !
  Jeg vill ikke at hun jenta skal ha det sånn som jeg hadde det , det var veldig vanskelig å takle …
  Jeg hadde alltid ønsket meg en , hun er sikkert helt nydelig , og fortjener bedre enn det der.
  Jeg har lest mange bøker av Justin , og alt det han har gått i gjennom er helt fantastisk å høre om . Han er en meget sterk og helt fantastisk gutt spør du meg !
  Jeg fikk også se «Never say never» på premieren , bare tittelen fikk meg til tårer !
  Nå har jeg da hele rommet fylt med plakater , bilder , bøker , perfyme og cd – er.
  Sangene fikk meg til å hjelpe meg gjennom hele barndommen min . Han har noen helt fantastiske sanger som hjelper meg utrolig mye !

  Han er bare helt fantastisk , og min største drøm har jo da vært lenge å få møte han !
  Jeg har aldri tørt å fortelle historien min , for jeg var redd for å bli dømt , men når han kan dele sin , da kan jeg også 😉

  Hilsen Mailin

 52. Jeg har nesten aldri opplevd noen nedturer blandt venner eller familie og jeg føler derfor at det er englimt mindre sjanse for at dere velger meg som vinner. Alikevell synes jeg fortsatt at jeg fortjener billettene like mye som alle andre.
  Jeg synes også at han fortjener ekte beliebere på konserten sin og ikke bare folk som synes han er digg!

  Jeg har ingen viktig og spennende historie om hvordan Justins nydelige stemme og personlighet har hjulpet meg gjennom tunge tider, men han har alltid vært der for meg! Sangene og den sprudlende personligheten hans har alltid plantet et enda større smil på ansiktet mitt, enn det som har vært der fra før.

  Jeg husker enda den dagen hvor vennen min sendte meg en YouTube link som hun bad meg om å se på. Jeg forelsket meg kjapt i den lille gutten med den grå hettegenseren. Utstrålingen hans, smilet og ikke minst håret var nok det jeg fallt for ved første øyekast! Etter hvert som årene gikk fikk jeg bieberfever og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er en ekte belieber!

  Etter konserten han holdt på opera-taket 30.Mai 2012 har jeg ikke klart å tenke på noe annet enn hvor mye han betyr for meg. 30.Mai var uten tvil den beste dagen så langt i mitt liv og jeg ønsker virkelig å oppleve allt dette igjen! Stemningen som lå over hovedstaden og egentlig hele Norge ved månedsskiftet Mai/Juni var helt ubeskrivelig.
  Dagene før konserten fikk jeg kjenne på mange forskjellige følelser. Jeg var spent og nervøs for om jeg for første gang skulle få se min helt, rollemodell og inspirasjon opptre live!

  Jeg har så utrolig lyst til å oppleve de samme følelsene,tankene og sommerfuglene som fløy rundt i magen min, da jeg i sammen med 5000 andre fans/beliebere befant meg på operataket og beundret verdens mest herlige kar!

  Make my dream come true! Never say never.
  -Pia

 53. jeg synest jeg fortjener å vinne billettene siden jeg har møtt veldig mye motgang i livet. justin er liksom den som alltid har «vært der» for meg da. jeg føler at jeg kan støtte meg til sangene hans, og noen av de nye sangene føler jeg handler om meg, alt passer liksom. jeg fikk desverre ikke muligheten til å reise til oslo siden jeg går på toppidrettsgymnas/allmenn med idrett. jeg har vært believer så lenge jeg kan hugse og kommer nok til å være det en stund til.

 54. Foreldrene til bestevenninna mi var veldig slemme mot henne, slo henne med en pisk osv. og bestevenninna mi er veldig stor fan av Justin (det er jeg og) og jeg føler at henne fortjener og få noe annet og tenke på en at foreldrene hennes er sånn… Hun har spurt foreldrene sine om hun kunne få gå på konserten, men da ble faren så sint og begynte og si stygge ord til venninna mi. Justin har vært hennes eneste støtte, hjulpet henne med de vanskelige tidene med foreldrene. Jeg ville bare ønske jeg kunne fått de billettene sånn at jeg kunne gi henne et minne sånn at henne ikke trenger og tenke på det hele tiden..

  1. Hei Frida

   Hvis din venninne ikke får lov av sine foreldre til å gå på konsert, bør hun la være, ellers kan hun
   få enda mer problemer. Du har en fin tankegang, og vi liker at du tenker på din venn. Allikevel bør det
   være foreldrene som bestemmer uansett.

   Vargas

 55. Justin er bare en helt fantastisk person! Hjelper andre folk osv. jeg føler at jeg bør vinne fordi jeg og min aller beste venn var venner siden vi var 3 år. Vi lekte sammen hadde det som oftest gøy. Og siden jeg er mørk, jeg er fra Eritrea så var det noen ganger vanskelig for meg, den «kule» i klassen kom alltid bort til meg (det var ikke så mange mørke i klassen vår da) og sa at jeg burde stikke til helvete fordi jeg ikke var fra Norge… Det dere såret meg veldig og hver dag hørte jeg på Justin og det fikk meg til å tenke hvorfor skulle jeg bry meg om hva henne sier om meg? Skulle henne få bestemme om folk med annen hudfarge skal stikke til helvete? De tankene surret rundt i hodet mitt og bestevennen min var ALLTID der! Hun brydde seg ikke om hva de andre sa om henne og vi gikk hjem til meg eller henne og snakket i flere timer om det. Det fikk meg til å føle meg trygg og ha henne der og snakke sammen om det. Jeg ville bare ha de billettene for å takke bestevennen min for at hun alltid var der for meg, støttet meg og brydde seg om følelsene mine. Jeg vil bare ha noe som gjør henne glad…

 56. Når jeg var mindre og den gang Justin Bieber ikke var så kjent hadde jeg ikke noe selvtillit. Jeg klarte ikke å stå opp for hva jeg virkelig mente, jeg bare satt der og nikket osv. bare for å vise meg enig med de andre… Selv om jeg kanskje ikke vare det. Når jeg fikk høre musikken hans for første gang ble jeg så glad, jeg hoppet rundt og sang. Så hørte jeg sangen «never say never» og selvtilliten kom. Never say never har nå blitt mitt motto, jeg har mine meninger og jeg tørr å si hva jeg virkelig mener på en riktig måte slik at det ikke skal bli noen som helst konflikter osv. Ja, jeg er så klart en belieber og jeg elsker sangene og budskapet som kommer med. Justin Bieber er alle jenters idol, det er alles drøm å få møte han, men det er så mange som blir knust fordi de ikke får dra på konserten hans hvor det ikke er spesielt stor sjanse for å møte han. Men alle vil vel se idolet sitt og oppleve en live fremføring av han, hvor du selv er der! Han er bare ett helt fantastisk menneske, jordnær, fullfører skolen selv opp i denne store karrieren. Han er mitt aller største idol. Han støtter de som trenger det, han støtter oss. Mange sier at han ikke er klar over det, men jeg tror at på en måte så vet han att han støtter sine beliebers gjennom alt… Han er en fantastisk person og som sakt så er han mitt aller største idol pga. alt han gjør, sangene og hans budskap. Sangene hans får meg i godt humør, jeg blir så glad! Det ville betydd alt for meg om jeg kunne blitt med og få se mitt idol. Om det blir meg så vil jeg være evig takknemlig for resten av mitt liv!

  Takk for meg, hilsen Janne 🙂

 57. Hei! Jeg vil jo ikke si jeg er den eneste som fortjener billetter. Det er så mange andre Beliebers i Norge, som virkelig har lyst til å se ham live. Første gangen jeg fikk høre litt om ham, var på skolen. Det var mest fordi det var så mange som hatet ham. Da jeg kom hjem, begynte jeg å søke litt rundt på «Justin Bieber». I starten visste jeg ikke helt hva jeg syntes, og var litt nøytral når det gjaldt meninger. Det var ikke så mange som likte ham, men jeg begynte bare å like ham mer og mer. Jeg hørte på sanger på youtube, og så på bilder av ham. Jeg har ikke noe særlig selvtillit, så jeg turte ikke helt å stå opp for mine egne meninger. Da andre sa at de hatet ham, sa jeg ingen ting. Jeg turte ikke å si at jeg faktisk var veldig glad i ham. Etter som tiden har gått, og jeg har blitt mer glad i ham, har jeg turt å stå for mine egne meninger om Justin. Det er som om han har hjulpet meg å få litt bedre selvtillit. Hvis noen sier de hater ham, tenker jeg bare for meg selv: «Ok, jeg bryr meg ikke. Det er hva jeg synes om ham som betyr noe for meg». Jeg gidder ikke å starte lange diskusjoner, for jeg vet det er det hatere er ute etter. Hvis jeg leser noe stygt om ham, tenker jeg bare på hvor mye jeg elsker ham. Om jeg er trist, setter jeg bare på en Justin Bieber sang, og jeg føler meg mye bedre. Han gir meg mot til å stå for mine egne meninger, og han har faktisk hjulpet meg gjennom mye. Jeg er ikke bare en hysterisk fan som elsker ham fordi «alle andre» gjør det, jeg elsker ham fordi jeg elsker musikken. Jeg føler at jeg kjenner ham, selv om jeg aldri har møtt ham. Jeg kan le eller gråte, på grunn av ham. Da jeg fikk høre at de skulle selge Meet & Greet billetter (noe jeg tror de ikke skal lengre) stoppet jeg å puste. Jeg kan ikke beskrive hvor herlig det hadde vært å få møte ham. Min aller største drøm er å få se Justin Bieber live. Jeg hadde gjort alt for å få en Meet & Greet billett, men jeg tror nok ikke det er mulig. Men, som Justin sier: «Never say never»! Jeg håper virkelig begrunnelsen min er bra nok, selv om jeg ikke kan beskrive hvor mye jeg ønsker å se ham med ord. Det er 42.000 billetter til salgs, og det er ca. 150.000 Beliebers i Norge. Det vil si at det er mange som får drømmen sin knust. Jeg håper virkelig ikke jeg blir en av de med «knust» hjerte.
  Hilsen Silje. 🙂

 58. hei!
  jeg synes at jeg fortjener disse billettene fordi, han har vert der for meg, igjennom 3 år nå. Etter at mamma og pappa skilte seg så har det vert veldig tøft for meg, de har kranglet og ikke alltid vert så blide! Igjennom musikken til Justin så har han fått meg på andre tanker, og at det ikke bare er justin som har hatt en hard oppvekst, at jeg er faktisk ikke er den eneste! og når jeg ser på en video eller bilder, så føler jeg ser han rett inn i øynene i virkligheten! Etter at jeg ble en belieber, så har jeg følt at jeg kan prate med alle andre beliebers og ikke føle meg dum! De forstår meg mere enn alle andre! Som Justin sier, så er vi en stor familie! Derfor synes jeg at jeg fortjener de bilettene! 🙂

 59. Jeg vet jeg aldrig kommer til å vinne men prøver like vell.
  jeg synest jeg fortjener å vinne en billett fordi, jeg er han største han. + at han har hjelpt meg mye fysisk og psykisk. For noen år siden så var selvtiliten min var helt på bund, jeg ble mobbet mye både på skolen og etter skoletid. Jeg hadde helst lyst å bare ta selvmord, men så begynte jeg å høre på Justin Bieber, han har hjelpt meg mye, med sangene. Jeg har slitt VELDING mye med selfølelse og selvtilit, men nor jeg ser bilder eller hører og leser om han, så bynner alt å bli bedre, jeg føler meg inn i det liksom, nor jeg leser om at en heldig jente har fått møt han og tatt bilder med han, å har hjulpet dem veldig, og at han forteller hvor spesiell hun er, jeg og vill møte han eller minst se han for da kommer jeg til å føle meg mye bedre. jeg lever meg inn i min egen verden. Jeg vet bare ikke hvordan jeg skal få sakt det men han betyr hele verden for meg.
  Og nå i ettertid så beggyner jeg å gråte bare av å se bilder eller høre noe om han. Han er mitt største forbilde, jeg elsker han mere en moren og faren min, han er de beste som har hent meg noen gang. Jeg hadde blit utrolig glad om jeg hadde fått billett til Justin Bieber konsert, for jeg har aldrig vert på noe konsert og hva hadde slått å fåt min første konsert med mitt største idol?
  Håper virklig dere leser dette, JUSTIN BIEBER<33

 60. Først og fremst ELSKER jeg alt ved han! Jeg vill overaske bestevenninnen min, vi har vær bestevenner i 9 år! vi støtter hverandre unansett hva! Hun har hatt det litt vanskelig i det siste men det går litt bedre nå!:)
  Jeg synes jeg fortjener å vinne disse billettene fordi jeg er hans største fan og han har hjulpet meg veldig mye de siste årene med selvtiliten min og han har inspirert meg til og bli en bedre persjon. Det var en periode der jeg bare var sur og deprimert. Jeg var nesten alltid sur, jeg var sur på mamma, pappa, venninner osvosv. Jeg hørte på justin bieber vært eneste minutt og han hjalp å få meg opp av senga, Han gjorde meg glad og han fikk meg til å ville være med venner og være blid! Jeg ble bare blidere og blidere for hvær dag, til slutt ble jeg den «populære» i klassen bare fordi jeg var så bli og flirte hele tiden!:D
  Elsker justin og har følgt han siden 2009!
  det er liten sansynlighet at akuratt jeg kommer til og vinne men #neversaynever 😀

  1. Hei Jasmin

   Du bør så absolutt lese denne delen av innlegget engang til:

   – Forutsetning er at du gir en ryddig og god forklaring på hvorfor Justin Bieber betyr så mye for deg, og hva som har gjort deg til så stor fan. Det holder ikke å si at du elsker Justin Bieber, og at du fortjener billetter fordi du er hans største fan.

   Vargas

 61. Helt i starten av justins karriere, så var jeg ikke sikkelig blodfan. Jeg likte sangene hans, enkelt og greit! Men etterhvert så begynte jeg å se på videoer av han, intervjuer osv… JEG FALT HELT FOR PERSONLIGHETEN HANS! Latteren hans er så herlig at jeg gråter hver gang jeg hører den, og alt han gjør for å hjelpe folk! Han har gitt masse penger til barnesykehus, gitt de leker og alt mulig. Et eksempel er jo Avalanna! Også nå som han er eldre og har fått en ny type «stil» over musikken hans, så liker jeg han enda bedre! F.eks: De gangene man ikke har det så bra, så hjelper det faktisk utrolig å høre på «be alright». Personlig så har jeg hatt det ganske vanskelig i det siste, og helt ærlig så vet jeg ikke hva jeg hadde gjort uten justin og musikken hans! Jeg bare elsker måten han viser at han elsker fansen sin, og setter de foran alt! Også i tillegg så er han jo utrolig kjekk, hehhehe!

 62. Hei Vargas!
  Jeg er fan av Justin fordi han er hjelpsom mot ALLE blandt annet kreftsyke og de som har det litt vannskelig hjemme. Jeg er jo også så klart fan fordi han synger KJEMPEBRA og hvis jeg er litt depprimert kan jeg bare sette på en sang av han og så blir alt mye bedre! Jeg har så lyst til og vinne de billettene fordi jeg har så lyst til og se han live. Da han var i Norge og skulle synge på opraen dro jeg kl 7 om morningen for og få plass og jeg kom inn! jeg ble så glad, men noen timer etterpå sendte de alle ut igjen og vi måtte stå i kø. Vi endte opåp bakerst så jeg kom ikke inn, jeg ble så lei meg og dro hjem og spurte pappa om vi kunne ta båten og se derifra, men pappa hadde ikke tid og jeg ble bare sittende hjemme og gråte fordi justin betyr så mye for meg! og hvis jeg vinner skal jeg gi billetten til min aller beste venn som heller ikke kom inn. Jeg har blitt en så stor fan fordi han har bevist at alle kan oppnå drømmene sine #neversaynever #belive
  klem camilla:)

 63. Hei Vargas!
  Jeg er fan av Justin fordi han er hjelpsom mot ALLE blandt annet kreftsyke og de som har det litt vannskelig hjemme. Jeg er jo også så klart fan fordi han synger KJEMPEBRA og hvis jeg er litt depprimert kan jeg bare sette på en sang av han og så blir alt mye bedre! Jeg har så lyst til og vinne de billettene fordi jeg har så lyst til og se han live. Da han var i Norge og skulle synge på opraen dro jeg kl 7 om morningen for og få plass og jeg kom inn! jeg ble så glad, men noen timer etterpå sendte de alle ut igjen og vi måtte stå i kø. Vi endte opåp bakerst så jeg kom ikke inn, jeg ble så lei meg og dro hjem og spurte pappa om vi kunne ta båten og se derifra, men pappa hadde ikke tid og jeg ble bare sittende hjemme og gråte fordi justin betyr så mye for meg! og hvis jeg vinner skal jeg gi billetten til min aller beste venn som heller ikke kom inn. Jeg har blitt en så stor fan fordi han har bevist at alle kan oppnå drømmene sine #neversaynever #belive
  klem camilla 🙂

 64. Hei Vargas
  Jeg ble besatt av Justin Drew Bieber fordi han hjelper hjemløse barn og barne sykehuser og mye mye mer
  men det meste jeg b le besatt av var da jeg så på musik videoen pray da ble jeg veldig glad av at han hjelper mange barn og mange andre som har det vanskelig og som dere sikker vet er Justin VELDIG GLAD i en som heter AVALANNAH Hun er kreftsyk
  og han tilbringer all den tiden han kan være med henne og gjøre henne glad

  Jeg håper at jeg vinner disse to billettene han betyr alt for meg men sjansen er veldig Liten men som justin bieber har til lismotto ( jeg og ) NEVER SAY NEVER.

 65. Hei!
  jeg aner ikke hvordan jeg skal starte dette innlegget, men jeg er en fjorten år gammel jente som elsker Justin Bieber hadde jeg vunnet disse to billetten hadde jeg tatt med bestevnninna mi der, hun er også en kjempe stor fan. Helt fra begynnelsen når jeg hørte den første sangen han sin one time ble jeg helt forelsket i både sangen og gutten. Eller faktisk så trodde jeg han var en jente, gutten hadde ikke enda kommet i stemme skifte, men etter hvert gikk alle på skolen rundt å snakka om han (henne) vi diskuterte om det var ei jente eller en gutt som hadde skrift den kule sangen og etter hvert gikk vi hjem og så sangen på youtube og vi fant fort ut av at det var en gutt. Jeg falt med en gang for JB. Etter hvert fikk han bare flere og flere sanger og jeg likte alle sangene han sine like godt, å hørte de alle flere ganger daglig, Jeg levde meg helt inn i alle sammen.

  Når Never say never var på kino i 3D var det mange ungdommer som var å så på den og mange begynnte å grine inkludert meg, det sier hvor mye det hadde betydd for meg å se han i virkeligheten. Og ikke bare på en film eller på youtube.

  Jeg har aldri vært på en orntlig konsert før, å det hadde betydd så utrolig masse for meg å møte verdens mest kjente tenåring. Min største drøm i hele verden er å møte Justin Bieber. Jeg drømmer om han ofte og leser nesten alle innlegg på nett som blir lagt ut av han. Mamma har aldri latt meg gå på en konsert, men hun sa at jeg fikk lov siden det var Justin som skulle komme å det sa hun fordi hun vet hvor mye han betyr for meg og hvor mye det hadde betydd for meg å kommet på en konsert med han. Og det som er så utrolig gøy er at han kommer til hjemlandet mitt, Norge!

  Jeg syntes det er veldig fint av dere å holde en sånn konkurranse det betyr sikkert kjempe masse for JB og for dem som vinner billettene. Han betyr så utrolig masse for meg. Plis la meg vinneeee!!!!! 😀 😀 😀 love JUSTIN BIEBER

 66. Eg har vert beliber i 4 år nå !! 🙂 jeg ber for justin hver kveld når jeg legger meg 🙂 jeg syntest at jeg burde vinne for jeg er ikke der for og se an jeg er der for og oppfylle drømmene mine 🙂 og jeg får ikke gå uten at jeg vinner billettene 🙂 elske justin !!
  ha en fin dag !!

 67. Jeg vet ikke helt hva jeg skal begynne med. Justin er min bestevenninna mi sitt største idol, jeg liker han jo selv å, men henne fortjener dem mer meg… Jeg vil at venninna mi skal få noe tilbake for alt hun har gjort for meg. Før når vi gikk i femte klasse så var ikke alt så enkelt for meg. Alle i klassen kalte meg tykk, overvektig og feit.. Jeg hadde lyst til å ta selvmord eller begynne å ikke spise noe… Men bestevenninna mi sa alltid at hvis jeg gjorde det så ødlegget jeg meg selv. Hver dag gikk hun bort til dem og så at de skulle slutte å gjøre narr av meg når jeg ikke var feit eller overvektig. Og nå har de sluttet med det og jeg føler meg ikke tykk eller overvektig lenger. Jeg vil bare at bestevenninna mi skal få noe tilbake for alt henne gjorde for meg.

 68. Eg er kjempestor fan og veninna mi har vert gjennom ei hard tid no og ho er verdens største fan!!! så har kjempelyst å overraske ho med biletta blir jo såklart litt dyrt å spandere en…håpar inderlig eg vinne er så uendelig glad i ho!! <3

 69. Hei vargas

  Jeg har lyst på de billettene fordi jeg har vært fan av han siden han ble kjent, jeg har altid ønsket at jeg kunne være på en av hans konsert, jeg har aldri fått oppfylt ett eneste ønske omog få møte en stjerne som jeg liker, Jeg er værdens største beliber fordi jeg snakker bare om han, hører bare på han , noen plakater av han, tenker bare på han , det hadde vært en drøm om og få høre han synge i virkeligheten. Jeg vet at jeg ikke har så stor grunn men håper det er greit ….

 70. Hei!
  Nå skal ikke jeg være en av de som spiller på samvittigheten for å vinne biletter, men heller gi et lite innblikk. Først og fremst vil jeg si at jeg alltid har hatt stor respekt for Justin Bieber. Jeg kan også ærlig si at jeg var en av de første som så videoen av han på YouTube hvor han sang «With you» av Chris Brown da han var rundt 13-14 år, og omtrent ingen visste hvem han var. Etter det har jeg vært hans største fan. Jeg mener han er en rollemodell for de fleste, og en stor inspirasjonskilde hos mange, det er han i allefall for meg. For han har jo tross alt oppnådd alt han har drømt om, og har troen på at akkurat DU kan gjøre det samme.

  «Never say never» er også livsmottoet mitt, og med akkurat de tre ordene har jeg klart å gjøre ting jeg aldri har trodd jeg skulle ha klart. Han har hjulpet mennesker med å ha tro på seg selv. («Believe»). Jeg synes jeg fortjener å vinne bilettene fordi han har satt et så stort preg på livet mitt, hjulpet meg med å ha tro på meg selv. Jeg absolutt elsker han og musikken hans! Jeg hører på han hver dag, jeg har hatt flere netter på rad hvor jeg ser filmen hans «Never say never» og bare sett på YouTube-videoer av han i timesvis. Hvis jeg vinner disse bilettene, vil jeg ta med meg bestevenninna mi for å dele gleden med henne. Hadde vært et minne for livet!
  Klem

 71. Hei!
  Jeg kan ærlig si at jeg ikke var en fan fra begynnelsen av. Men så ble jeg påtvunget av bestevenninnen min til å bli med henne og se på Never Say Never 3D på premieren. Og jeg kan vel si at jeg ble trollbundet. Det var bare et eller annet ved ham, som gjorde at det bare sa «pang», og jeg ble en fan. Når jeg kom hjem, hørte jeg på hele albumet hans for første gang og jeg elsket det! Jeg kunne ikke stoppe å høre på det, jeg lærte meg alle sangene, og etter hvert så ble jeg vel en liten belieber.

  Så jeg kan vel også si at selvfølgelig så var jeg på operataket og så på når Justin hadde gratis-konserten sin, jeg stod veldig langt unna og han var nok ikke større enn neglen min, men i sekundet jeg så han så felte jeg nok noen tårer. Når det nyeste albumet hans «Believe» kom ut, så løp jeg til nærmeste butikk og kjøpte det. Det var 2 sanger som jeg virkelig likte og det var «Be Alright» og «Believe», de beskrev på en måte meg, og hjelper meg å være sterk.

  Justin har hjulpet meg gjennom mange tunge perioder; hver gang jeg har vært trist eller bare ikke hatt det bra, så har jeg satt på musikken hans og kommet i bedre humør med en gang. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare hva han betyr for meg, men jeg kan si at han betyr mer enn ord kan beskrive!

  Når han var i Danmark så hadde jeg sykt lyst til å dra, men hadde ikke råd. Og når prøvde jeg å skaffe billettene som de la på forhåndssalget (til den som er i arpril) var det utsolgt. Og jeg vet godt at hvis det er noen billetter igjen og de legger dem ut på salg så er det en veldig liten sjanse for at jeg klare å få tak i noen. Det hadde betyd utrolig mye for meg hvis jeg hadde vunnet disse billettene, for da skulle jeg ha tatt med meg bestevenninnen min og vi skulle hatt «the time of our lives!»
  Takk for alt!

 72. For det første så DIGGER jeg Justin Bieber, men grunnen til at jeg burde vinne er en annen. Jeg er helt sikker på at det er mange tusenvis av jenter som har gode grunner og at de virkelig vil få en bilett til dette.

  Før så hadde jeg null håp på at ungdommer som meg her ifra og fra andre land kunne bli kjent. Man måtte liksom være gammel nok, og kunne ta hele ansvaret selv. Og jeg som elsket og elsker å showe og danse, hadde som liten alltid hatt et lite håp om at jeg en dag skulle stå på en stor scene forran tusenvis av mennesker. Men når jeg ble gamlere ble og den drømmen lengre vekk. Eller nei, men det ble null håp for den igjen, jeg tenkte «det er umulig». Så fikk jeg, som alle andre fans øye på Justin Bieber. En ung gutt, med DEN stemmen. Og han ble kjent, og ikke bare kjent sånn som i et land, men verdenskjent. Det var det som løftet opp mitt håp. I ettertid la jeg merke til alle haters han hadde, og hvor vanskelig det egentlig var for han. Men han ga ikke opp, og gir ikke opp. For han gjør noe han elsker av hele sitt hjertet, og man kan se det når han står på scenen, at det er dette han vil. Og det er det jeg vil. Han har vært der for meg, uten og vært der. Men sangene hans har liksom vært i hodet mitt, når jeg er lei meg får jeg en sang fra han, når jeg er glad en annen, og når jeg gir opp så kommer sangene som betyr MYE for meg «never say never» og «believe», det er liksom de sangene som gjør at jeg prøver igjen.

  Ikke bare er jeg en stor fan av han, men om jeg får bilettene skal jeg gi den andre til en venninne som virkelig fortjener den! Hun har ikke hatt det lett i det hele tatt, og grunnet av å beskytte henne vil jeg ikke legge det ut på nett. Men det har vært tøft for henne, absolutt. Men selv om det har vært det, har hun alltid stådd opp igjen, vært sterk og vært en stor inspirasjon for meg. Tårene hun har grått har liksom ikke vært sipping, men mer et bevis på at hun har det tøft men ikke viser det, før det virkelig må vises. Og om hun får oppleve dette, og møte sitt store idol hadde det vært helt supert! Da føler jeg at jeg får gitt noe tilbake til henne.

  Så om jeg hadde fått dratt å sett på Justin Bieber live, han som ga håpet mitt tilbake, så skal jeg gjøre noe mer med mitt håp! Prøve å få det til. Hadde jeg fått denne sjansen til å få vinne dette! Det er så stort, at jeg blir glad av bare tanken. Så vær så snill, la meg vinne!

 73. Hei,jeg har sendt inn en forklaring tidligere.Men min mor fikk tak i billetter til konserten i dag.Så jeg trekker meg.Lykke til dere andre <3

 74. Hei jeg er en 14 år gammel jente og belieber, SELVSAGT. Jeg har veldig lyst til å se Justin live, fordi han er en STOR inspirasjon. Alle sangene hans kan man godt si er drit bra, og de utrykker de fleste av følsene mine. I år fikk jeg desverre ikke dratt til konserten pga jeg hadde desverre ikke nok penger for bilettene. Og jeg vet virkelig ikke om jeg har det til konserten neste år heller.

  Jeg har utrolig lyst på disse to bilettene, den ene vil jeg gjerne bruke på min spesielle besteveninne. Hun har bursdag rundt den tiden konserten er, og da vil jeg gjerne bruke den ene biletten som bursdag gave til henne.
  Og se Justin Bieber betyr virkelig alt for meg, han virker som en fantastisk person som er villig til å hjelpe andre i verden.
  Å høre han synge live er en av mine største drømmer, jeg har til og med sommerfulger i magen av å skrive dette. Hihi.

  Det hadde blitt en dag som aldri kunne blitt glemt uansett hva, en slik stor opplevelse vil jeg gjerne oppleve. Jeg vil jo ikke gå glipp av han live!

  Det har vært utrolig mange deprimerende stunder jeg har opplevd i mitt liv, og om jeg kunne bare for en gang skyld oppleve noe stort og godt, hadde det vært helt fantastisk.

  Ikke misforstå^ jeg sier IKKE at jeg syntes synd på meg selv, og jeg håper Vargas12, at du syntes jeg forklarte dette bra nok. Jeg legger alt håp om at jeg kan bli med i trekningen. Jeg forestiller meg øyeblikket, hehe. Nei nå begynner jeg å drømme for mye bort her.

  Jeg føler at det er så mye mer jeg kunne ha sagt, men jeg vil ikke hamre deg ned 😛

  *LYKKE TIL, til dere andre som håper på å få bilettene!
  -Dette er min livstørste drøm! Og for å være helt erlig tror jeg at jeg har prøvd å skrive ned en grundig og god forklaring i denne boksen minst.. 40 ganger…
  Hehe men nå stikker jeg!
  Jeg krysser fingrene i stor håp om at jeg får bilettene! :3

 75. Hei Vargas

  Justin bieber betyr alt for meg<3
  og vinne bilettene hadde vært en stor glede for både meg og faren min.
  Bilettene koster en del så hvis jeg vinner bilettene så slipper iallefall pappa og
  betale for dem. jeg har 24 plakater av han hengenes på veggene mine og someday parfymen har jeg fått. jeg vill også se jb på en live konsert.jeg fikk også believe cden for ikke så lenge siden. den har jeg hørt masse på siden jeg fikk den. fikk bestilt et jb deksel også,men det tar en stund før det kommer tydeligvis. jeg går og henter posten hver dag,men dekselet er der aldri. jeg ønsker meg også jb boka<3 justin bieber surrer rundt i hode mitt hele tiden og han kommer alltid til og være i hjertet mitt. jeg har egentlig masse mere og skirve om justin bieber og litt om meg selv,men jeg må være opplagt til i morra for og rekke og hente posten ganske tidlig,for tenk om dekselet er der da! ;* elsker deg justin

  1. Hei Michal

   Det er foreløpig ikke bestemt. Det kommer litt an på arrangøren
   når de annonserer at det er utsolgt for billetter, det er da vi vil
   få skikkelig respons på vår konkuranse.

   Vi gjør jo dette for å gjøre vargas12.com så kjent som mulig blant mange hundre tusen andre bloggere.-
   Ikke bare for å være snill mot to ekte Beliebers!

   Vargas

   Vargas

 76. Hei!
  Jeg synes jeg fortjener disse billettene, fordi jeg lenge har hatt lyst til å dra på en av hans konserter og har vært en fan veldig lenge. Og alt startet med at jeg om mine venner hørte på radioen, og så kom den første sangen hans, og alle sa at det var veldig stygg sang og jente stemme. Men jeg sa ingenting for jeg likte sangen veldig godt. Med en gang jeg kom hjem søkte jeg han opp, og siden den gang har jeg følgt med på han. Har prøvet veldig mange ganger å skaffe meg billetter når jeg har hvert i USA men har aldri fått plass. Musikken hans er virkelig fantastisk, den har gjort meg glad, og mange ganger har sangene hans lyst opp dagen min fra noe negativt til positivt. Jeg har virkelig veldig lyst til å oppleve sangene hans live. Å få se han er en veldig stor drøm for meg, og det hadde vært virkelig ubeskrivelig om jeg fikk oppleve det på selve BURSDAGEN min. Jeg har sikkert ikke den beste grunnen men jeg prøvde ihvertfall. never say never

 77. Jeg har utrolig lyst til å møte Justin Bieber! Jeg har også utrolig lyst til å dra på konserten hans! Jeg får så vondt i magen bare jeg tenker på det.
  Ikke bare er han kjekk, men det virker som om han har en helt fantastisk personlighet også. Og ikke minst har han en helt fantastisk stemme
  som jeg skulle likt å hørt live!
  Og alt han gjør for andre er så utrolig inspirerende. Han behandler også fansen sin bra og det virker som om han virkelig bryr seg om dem også! Jeg kunne gjort hva som helst for å få billett til konserten hans! Musikken hans betyr så utrolig mye for meg, og hjelper meg igjennom tøffe dager! Hans fantastiske stemme skulle jeg elsket å fått høre live! <3

 78. Før visste jeg ikke historien i livet til Justin, inntil jeg leste boka og så filmen. Det å se hvordan han har hatt det og at han egentlig bare var et helt vanlig barn som følgte drømmen sin. Det forandret livet mitt også, jeg startet å tro på at det man virkelig har lyst til, kan man få til! Jeg elsker Justin av hele mitt hjerte!

 79. Først av alt vil eg sei at eg er ikkje ein Justin Bieber fan. Men dottera mi, Ulrikke, er heilt hekta og levande opptatt av denne karen. Først og fremst trur eg at grunnen til det er at ho ser at det er mogeleg å leva ut draumane sine, og faktisk bli ei stor stjerne. Dette er sjølvsagt til inspirasjon i kvardagen, når ein øver eller trenar anten for å bli musikk-idol eller toppidrettsutøvar. I dag har me prøvd å kjøpe billettar på billett-service, men dette ser ikkje ut til å løyse seg. Me ville gjerne overraske Ulrikke med billettar på mandag, då ho har fødselsdag. For henne ville det blitt ei super overrasking, og kanskje fått henne til å gløyme den vonde opplevelsen me hadde for berre 2 veker sidan. Me var på veg til Gøteborg på korps-tur då me køyrde utfor vegen og gjekk rundt med bilen vår. Det gjekk heilt fint fysisk, men dette sit sjølvsagt sine sport. Eg vonar me klarar å skaffe billettar, på ein eller annan måte, men det hadde sjølvsagt vore kjekt å vunne dei.

 80. Hei. Jeg mener på ingen måte at jeg fortjener billettene bedre enn noen andre, og i hvertfall når jeg ser alle historiene om folk som har/har hatt det tungt, men jeg mener jeg bør ha en sjanse. Jeg syntes billettene burde bli delt ut til ekte Belibere som elsker han for der han står for og gjør, og ikke til de som syns han er «hot» eller «digg»!

  Grunnen til at jeg har veldig lyst til å vinne billetter til konserten er fordi jeg har alltid slitt med dårlig selvtillit og selvbilde og ved å høre på Justin Bieber sin musikk har det hjulpet! Måten han har framstilt jenter på i sangene sine, eller sunget til dem, det får meg til å leve meg inn i en helt annen verden. Jeg har hørt på Justin Bieber siden 2009; tvillingsøstren min hadde hørt på ham en ukes tid og viste meg og venninna mi musikken hans. Han var ikke populær og det var vel egentlig ingen andre enn oss 3 i området vårt som hørte på han. Justin Bieber har vært med på så mye i livet mitt! Alle tekstene til sangene sitter i hodet mitt som om de tilhører der!

  Justin har ikke bare laget sanger om jenter men også sanger om å ikke gi opp. Om å tro på seg selv og at man kan klare det! Han har hjulpet meg gjennom så mye, bare ved å si «Never say never.» Jeg har klart å stå opp for meg selv og tro mer på meg selv, noe jeg ikke har gjort så mye før. Justin har også laget sanger om barn som ikke har der så bra. Jeg har, etter å ha hørt disse emosjonelle sangene, fått et annet syn på ting, et bedre syn!

  Justin Bieber har vært med meg gjennom så mye, over så lang tid og jeg elsker han av hele mitt hjerte! Selvom han får mye dritt slengt opp mot seg så står jeg mot de som sier det, takket være han! Jeg ber folk om å ikke rakke ned på han! At de ikke ville likt å bli kalt opp for stygge ting av folk som ikke engang kjenner han! Og når Justin var i Oslo i slutten av mai skulle jeg og noen venninner dit, men så hadde 10. engelsk-eksamen akkurat da det skulle være. Jeg satt og ba om å komme opp i alt annet bortsett fra engelsk også ropte de opp «10A dere er kommet opp i… Engelsk!» Da jeg hørte det siste begynte jeg og gråte. Det var det verste som kunne skje akkurat da. Jeg ble i tillegg veldig ukonsentrert til eksamen. (Jeg klarte meg veldig bra da!) Da jeg på kvelden så på konserten på tv gråt jeg bare jeg så han! Jeg ville så gjerne dit! Men jeg var også veldig takknemlig for at de sendte det og at Skavlan hadde intervjuet han! Til slutt når jeg fikk høre at konsert billettene var utsolgt på mindre enn 4 minutter klarte jeg ikke holde igjen. Jeg ble så lei meg og gråt i en halvtime før jeg tok meg sammen og begynte å søke på nettet, og så fant jeg dere! Livreddere etter min mening!

  Jeg ville vært kjempe takknemlig om jeg kunne fått billettene og fått dratt til konserten med søstren min, som jeg nevnte tidligere. Vi elsker Justin, og jeg vil definitivt si vi er Belibere!

 81. Jeg fortjener og vinne billettene for at jeg er en ordentlig belieber jeg har alt av han. Jeg har to justin bieber rom og jeg fikk ikke billetter i dag så keg ble lei meg.jeg elsker han for at han er veldig flink til og synge og han tenker ikke bare på seg selv og bryr seg om andre . Og øynene hans er nydelig Jeg har over 1000 plakater på de to rommene mine . Og. Jeg håper jeg vinner da blir jeg verdens lykkligste jente . Ps: jeg har aldri vært på en konsert til han

 82. Fra og med nå ønsker vi å samle så mange kommentarer på et sted som mulig mht gratisbillettene som skal gis bort 20. juli.
  VI ønsker at alle som ønsker seg disse billettene leser dette innlegget nøye og kommenterer etter beste evne.

  http://www.vargas12.com/2012/07/var-du-en-av-mange-tusen-som-ikke-fikk-justin-bieber-billetter-se-her/

  De som allerede har kommentert på et av de andre innleggene, som feks dette- er selvsagt med i den avgjørende utvelgelsen.

  Vargas

 83. Hei !

  Justin bieber betyr ubeskrivelig mye for meg fordi :
  1.Han hjelper meg bare ved å høre på musikken og ordene hans når jeg er lei meg eller deppa.
  2.Smilet hans.
  3.Han inspirerer meg mye.

  Jeg har lært å «Aldri si Aldri», » tro» og » Aldri gi opp drømmen min før jeg har fulført den» av Justin, som jeg er ubeskrivelig glad for!
  Jeg ble en belieber i 2009 helt til nå! Første videoe jeg så av han var : Baby! Jeg ble mer og mer glad i gutten og jeg ble sykt dilla på sangen! Jeg måtte søke han opp for å finne masse info og jeg fant masse om han! Så bygga jeg meg oppver og lagde meg Twitter bare for å følge han og vite hva han gjør om dagene ! Jeg har følgt med han oppover og jeg skal følge han helt til toppen! Jeg vet ikke åssen jeg skal skrive det,men det er en ubeskrivelig følelse av å være en Belieber. Det å vite alt om han og kunne alle sangene hans osv er bare fantastisk! Jeg klarer ikke å gå en dag uten å høre på Justin sine sanger! Justin gjør meg gal,vill,inspirert ,super glad,rørt osv.. Han har endret over 40.00000 mennesker’s liv ! It’s a big thing! og jeg er en av de! Når jeg sto opp idag kl 08:00 for å få tak i billett til konserten , så brukte jeg 2 pc’er og tlf min ! Men jeg venta utrolig lenge, etter 30 min så kommer jeg inn etter å ha stått i kø lenge, også står det at billetten ikke er tilgjengelig !! Fuck tenkte jeg med engang da, og fikk ikke lyst til å spise ..! men nå, plutselig er jeg super glad , vil dere/du vite hvorfor? jo fordi Jeg tenker positivt. Justin har selv sagt : Beliebers som ikke har møtt meg enda , er spesielle ! Tenk, jeg er spesiell! Jeg tenker også sånn : Når jeg blir eldre , kan jeg jo flytte til canada, eller der justin bor, for det kan hende han ikke er såå populær mellom mennesker når han og vi blir eldre ( ikke det at jeg vil at han skal bli upopulær når vi blir eldre altså , men ja ) så da kan det hende at jeg møter han og kanskje vi kan også bli venner ? betevenner? Never Say Never , right? Jeg tenker sånn fordi det kan virkelig skje med meg / oss ! Derfor er jeg super glad, fordi jeg vet selv at jeg kommer til å mlte mitt største idol en eller annen dag, men hvis jeg møter han neste år så blir jeg så glad at jeg ikke vet hva jeg kommer til å gjøre ! Hadde betydd mye om jeg hadde vunnet ! Jeg er en ekte belieber , og skal fortsette med å være det ! Håper dette var bra nok! HÅPER JEG VINNER, HADDE BETYDD ALT FOR MEG!!<3

 84. Først og fremst ( eg elskeeeeeeeee Juuuuustin bieber <3

  Men han har gjort live mitt forandra 😉
  Før jeg visste kem justin drew bieber var, så blei eg mobba , Erta, også var det noen som slo meg spente meg.
  Men det det er slutt nå, fordi justin bieber kom inn i hjerte mitt og forandra heile meg 😉
  Nå er jeg mye tynnere enn det eg va før og dei mobbe meg iche lengre og spenne meg gjør dei heller iche … Derfor vil jeg så gjerne ha dei billettene 😉 pliiiiz jeg fikk iche gå sist gang han va i Oslo 😉 pliiiiz la det bli meg …. Men jeg vil gjerne ha to billetter for jeg er 12 år og eg må ha me mamma <3 jeg vil gjerne få ein klem av han og altsååå;) jeg sitter og griner kva dag eg ser never say never 😉 pliiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz la det bli meg … Jeg fekk iche gååå sist gang han var her ;(;( pliiiiz la set bli denne gangen 😉 jeg begynne å grine i går for eg fekk iche kjøpa billetter utsolgt ;(;( pliiiiz pliiiiz plizzz justin bieber la meg komma og se deg ;);)

 85. Jeg vil vinne billetter til meg selv og vennina mi! dette er veldig viktig for meg siden jeg har opplevd veldig mye i livet mitt! jeg har blir mobbet fordi jeg er større og brun, dette begynte i 3 klasse når min egen lærer begynte å behandle meg urett, dette gikk så langt at jeg måtte bytte klasse, jeg byttet og fikk en fantastisk kontaktlærer, men denne gangen var det ikke læreren det var elevene, jeg begynte å høre på justin i 5 klasse siden den gang har han hjulpet meg, gjennom harde dager når jeg bare har tenkt at det ikke er vert å leve mer! justin var min bestevenn da jeg ikke hadde noen, og trengte 1 , jeg snakket med han i fantasien min! og han hjalp meg vær dag, vær uke og vært år! jeg begynte også til psykolog for å snakke om selvsksding. selvskadingen begynte jeg med når jeg fant ut dette overdøvde smerten i hjerte mitt! jeg begynte også med å spise bort tankene som gjorde meg til en stor og tung jente, i 6klasse byttet vi noen faglærere, og jeg fikk to lærere som jeg slettes ikke kom overrens med jeg følte de gjorde alt for å trampe på meg, de klagde og klagde, jeg ble sendt på gangen hver time, fikk aldri noe rett på prøver fordi jeg var for redd til og møte opp! disse menneskene gjorde det veldig vanskelig for meg og tro noe godt om meg selv, jeg satt som oftest i en krok alene og digget Justin Bieber på fult volum. Det var en tid jeg hadde det virkelig dårlig, jeg skulle ha blitt lagt inn på «lian» som jeg fikk forespørsel om, Lian er et senter der man bor og er for å ikke skade seg selv eller prøve å ta livet sitt, jeg gikk alltid med lange gensere, hadde store ar! jeg sov aldri satt bare oppe og kuttet meg selv! dette var min hemmelighet, for foreldrene mine trodde jeg hadde mange gode venner og hadde det supert fint, men det hadde jeg det slettes ikke! nå er jeg 14år og har en fantastisk bestevenn som ikke har råd til og kjøpe billettene derfor hadde dette vært en super overraskelse og takk fordi hun hjelper meg gjennom tunge dager!

  lykke til folksens! <3

 86. jeg er en stor fan av justin bieber.
  jeg og vennina min kjenner hverandre i 2år men bege elsker han veldig.
  før jeg viste hvem han var hadde jeg ingen liv.
  jeg var mobba på skolen fordig jeg ikke viste om han.
  jeg drømmer om å dra på den konserten.
  og vise at jeg og er en stor fan av han.
  jeg ville vært veldig glad vis jeg kunne få dem billætten.
  Det kan forandre livet mitt.

 87. Hei Vargas <3

  Som du sikkert har skjønt er jeg skikkelig stor fan av Justin Drew Bieber <3
  Blir bare større og større fan av han for hver eneste dag som går 🙂
  Han har fått meg til å tro på meg selv og å huske dette ordtaket "Never say never"
  Hører på sangene hans hver dag, og drømmer hver natt om han, og til og med dagdrømmer om han også! Blogget innlegg om han 2 ganger om hvor fantastisk han er for folk som har gått gjennom mye. Holder til og med å lage en "stop the hate video" akuratt nå for tiden.
  Fikk ikke billetter til konserten fordi jeg var med min aller beste venninne den dagen 🙂 Droppet det for henne…
  Livet mitt har ikke alltid vært så enkelt heller, har møtt veggen en god del, og det stopper aldri! Med en gang ting faller på plass raser alt sammen kort tid etter! Det er jeg lei av! Justin Bieber har fått meg opp på beina igjen og gjort meg sterkere. Jeg er rørt over sangene hans, de betyr alle veldig mye for meg! Kunne ha skrevet 1000 ord og setninger på hvor mye han og musikken betyr for meg. Har aldri vært på en av hans konserter, så for meg hadde det vært en uforglemmelig, fantastisk positiv dag 🙂

  Vær så snill!

 88. Hei! Jeg ønsker to billetter til meg og moren min får det er min alle største drøm og få være på en konsert med han! Jeg ber får ham vær kveld før jeg legger meg. Han fikk meg til og bli kristen, og jeg har gått gjennom mye vondt men når jeg hører stemmen hans blir jeg veldig glad. Når jeg hører på musikken hans eller ser på bilder av ham så begynner jeg alltid og gråte. Jeg har mistet et familiemedlem og foreldrene mine skilte seg da jeg var liten. En av mine aller beste venniner fortalte min aller største hemmelighet til klassen min. Og jeg var deprimert en stund og jeg ville ikke spise ikke snakke med noen og jeg bare gråt og gråt. Jeg orket ikke og se klassen min og jeg var helt ute av meg i flere uker. Så ble jeg syk. Ikke sånn alvorlig men jeg dro hjem fra skolen flere skolen på grunn av at jeg var syk. Jeg er en veldig sjenert jente og har aldri delt denne historien med noen. Men jeg vil at dere skal vite at når jeg hører på musikken hans så blir jeg så glad. Og det og få komme på konserten med moren min ville vært helt ubeskrivelig får meg. Jeg og moren min hadde mange problemer før. Vi kranglet hele tiden. Vi dro til terapi sammen. Nå er alt bra igjen og vi gjør ting sammen og har det fint. Vi har rett og slett ikke råd til billetter. Vær så snill! Vel, takk uansett 🙂
  Klem Sofie

 89. jeg likte justin siden jeg var liten og hoper jeg fotseter og like han.Men jeg vill fo bilettene for jeg har sniket meg inn i hotelle hans i 2011 og i 2012 og i garasjen for og se bilen. Og hvis jeg ser han so blir det verdens besre dag for meg og det er derfor jeg vil ha belettene 🙂

  og JUSTIN betyr mye for meg fordi vi har mye til felles og han er so snil mot de fattige og allesamen. JEG ELSKER HAN I HELE MIDT HJERTE

 90. Hei ! 🙂 viss dette er mitt andre eller tredje komentar nå, så må jeg bare beklage.. Men jeg finner ikkje komentarene mine noen plass, å jeg vil ikke miste denne store kjansen. Først vil jeg bare si at det er utrolig snilt av dere å gi bort biletter sånn uten videre. Jistin har vært stor inspirasjon til meg og hjulpet meg når jeg er trist eller deppa. Sangene hans får meg allti i bra humør. Hver gang jeg er lei meg for noe, hører jeg på » be alright». mange vil sikkert si at de har stilt opp for han helt fra srarten, men det kan desverre ikke jeg… Da Justin ble kjent, var det veldig lite «kult «blant de på skolen min å høre på han. . Så jeg gjore ikke det og turte ikke si at jeg likte sangene hans. Det er ikke en stolt periode av mitt liv. men så så jeg «never say never». den hjalp meg til å innrømme til folk at jeg faktisk likte musikken hans. Justin og musikken hans har fåt meg til å tro mer på meg selv og nå tør jeg å si hva jeg mener. Jeg får desverre ikke lov å reise på konsert viss ikke jeg skaffer biletter selv, så det ville bety så masse for meg om jeg vant. Jeg ønsker alle lykke til og god kveld videre 🙂 klem Pernille.

 91. heisann!

  jeg har lyst til å vinne disse billettene siden jeg går igjennom en depressjon periode hvor det eneste som holder meg i live er justin! sangene hans og bildene hans får meg til å føle meg spesiell! å vinne disse billettene vil gi meg håp for at jeg faktisk betyr noe her i verden! litt skummelt å åpne seg i offentligheten men jeg har ikke no valg hvis jeg skal vinne! har vært fan av han siden 2008? og vil alltid være det ! loveyoujustin <3

 92. Justin sine sanger har hjulpet meg i livet ! Alltid når jeg er lei meg, sint eller glad, uansett hva hørte jeg på sangene hans. Og det hjalp meg virkelig ! Jeg vet ikke hvordan jeg kan forklare dere det. Jeg må bare si at han er forbildet mitt ! Og han kommer alltid til å være det, uansett hva. Ikke bare fordi han er kjekk, men personligheten hans, hvordan han er mot fans. Justin er bare helt fantastisk. Det er umulig å beskrive han, sånn seriøst!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.