Justin Biebebers bok»Just Getting Started» kommer 13. september

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9kaysm4j-ys[/youtube]

– Bieber er i Frankfurt i Tyskland for å tilfredsstille tyske fans. 13. september kommer boken mange millioner av «beliebers» har ventet på lenge. Denne boken vil kunne bli solgt i eventyrlige høye opplagstall, og havner helt sikkert under mange juletrær den kommende jula.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FO6-3sl4Sb8[/youtube]

Justin Bieber har kommet en lang vei fra å være gjennomsnittlig skolegutt og gateartist på gatene i den lille byen Stratford, Ontario i Canada.  Han ville ikke være der han er i dag uten hans hærskare av lojale Beliebers – som har vært sammen med ham hvert skritt av veien på denne utrolige reisen.

Nå Justin ønsker å gi noe tilbake til deg, hans meget spesielle fan – en VIP backstage titt på livet bak kulissene i sin utrolige nye bok.

Fra den første natten av hans debut på den første verdensturnén, inviterer Justin deg til å følge ham på hans berg-og- dalbane vei til å bli en superstjerne.

– Han reiser til alle hjørnene av verden, gjør sin egen film, registrerer sitt nye album, vinner en rekke priser og skriver en bestselger av en bok, for å nevne bare noen få av de fantastiske prestasjon han har oppnådd i løpet av de siste årene.

 18 åringen kommer til å være den første artist under 20 år som tjener en milliard kroner.

 

Justin Bieber er et forbilde for jenter og gutter over hele verden. Han har fler følgere på Facebook og Twitter enn Barack Obama og Mitt Romney til sammen.

– Han har gitt penger til bygging av skoler i Afrika, han har gitt store summer til vanskeligstilte alenemødre i både USA og Canada, samt at han stiller opp for et ukjent antall veldedige organisasjoner.

Han er et fantastisk forbilde for unge gutter og jenter verden over.

Justin Bieber ligger an til å bli den største artisten i verden foran både Elvis, Michael Jackson og Beatles hvis han fortsetter sin eventyrlige karriere.

Som boken tittel sier, han har jo så vidt begynt…

16. og 17. april 2013 vil han entre scenen i Telenor Arena i Oslo.

 Ny Justin Bieber bok

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.