Justin Biebers mamma prøve å ta selvmord

 

Justin Biebers mamma kommer nå med en bok hun har valgt å kalle «Nowhere But Up: The Story of Justin Bieber’s Mom.» Der kommer det fram at hun hadde en meget vanskelig barndom.

Pattie Mallette var bare 17 år da hun ble gravid og fødte det som senere skulle vise seg å bli en av verdens mest populære ungpike idoler. Som alle Beliebers vet, ble Justin født 1/3/1994.

Boken inneholder en meget sterk og rørende historie. Pattie ble misbrukt seksuelt, narkotikamisbruk, og til slutt var hun så langt nede at det endte med at hun prøvde å ta sitt liv.

Heldigvis gikk det bra og Justins mamma kom seg opp og fram, så seg ikke tilbake. Hun er på mage måter hovedgrunnen til at hennes sønn har hatt den eventyrlige suksessen han har. Det er heller ingen hemmelighet at Justin har et meget godt og varmt forhold til sin unge mamma.

Boken er laget i samarbeid med  A.J. Gregory og vil inneholde et forord av Justin. Boken kommer 18. september i år.

Foto: http://www.posh24.se

Jeg får mange henvendelser daglig om hvor og når Justin Bieber kommer til Norge. Det jeg kan si så langt er at jeg har sendt mail til de arrangører som er aktuelle til å holde et så stort arrangement.

Så snart jeg får et konkret svar så lover jeg på tro og ære at dette vil bli lagt ut på denne bloggen umiddelbart.

Dere må gjerne spørre, men jeg har ikke mer info enn det som står i blogg innleggene om Justin Bieber.

Så det er bare å følge godt med på og logg deg på her, så får du viktig info som du ønsker, før de aller fleste.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.