Justin Biebers nye singel sett 14millioner ganger på to døgn

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4GuqB1BQVr4&ob=av2n[/youtube]

– Justin Bieber er den første artisten noensinne til å ha sju låter fra hans debut album på Billboard Top 100. Han har opptrådt med både Usher og Justin Timberlake , og etter å ha signert med Usher´s plateselskap har de to blitt nære venner.

Han har 22 millioner følgere på Twitter og den artist i verden som tjener mest penger blant alle under 19 år.

Han har sunget for USAs president Obama og jobbet med Ludacris, Kanye West og Miley Cyrus blant andre.

– Sannsynligvis er det Oslo som får besøk av Justin Bieber når han kommer til Norge i slutten av mai. Konsert blir det neppe denne gangen for Justin Bieber, snarere et promobesøk – etter all sannsynlighet i Oslo – i forbindelse med den kommende skiva, «Believe». Det bekrefter hovedpersonen selv.

– Det blir mest promotering, men det vil helt sikkert også bli tid til en liten opptreden, lovte han VGs reporter tidligere i uken og la til at Norge blir et av stoppene på verdensturnèen som starter senere i år.

For å være helt sikker på at du skal få se ditt store Idol på en scene i år, bør du selvsagt bestille og reise til London og Wembley. Bestill HER!

Norge er definitivt ikke ukjent for Justin Bieber, som twitret flere støtteerklæringer til sine norske fans etter terrorangrepene 22.juli i fjor, og en av de ansatte i Biebers Crew er gift med en norsk kvinne Derfor vet han det meste om den enorme populariteten han har her i Norge.

Kilde

VG.no

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.