Justin Biebers siste video endelig ute!

«As Long As You Love Me» er kanskje den største hiten på verdensstjernens siste album. Den låta vil du og mange andre se og høre når Justin Bieber kommer til Norge i april 2013!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R4em3LKQCAQ&sns=tw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WgVTVbg4AMI[/youtube]

Vargas12.com er en blogg som gir andre muligheten til å få sine drømmer gå i oppfyllelse. Akkurat son Justin Bieber sier. Never say never. Du skal aldri gi opp håpet.

Det gjorde ikke ikke Malene (16) fra Molde heller, da hun skrev en kommentar til / i håp om å få gratis billett til en av de to konsertene som Bieber holder neste år.

Det fikk hun. Her er beviset:

 Tonje (15) fra Hamar fikk også en gratisbillett, hun har ikke kommet seg over sjokket ennå så hun har ikke rukket å sende inn bildet av seg selv med billetten.

Justin Bieber er en av verdens rikeste artister, og han selger billetter og plater som ingen andre kan drømme om. Hvor langt 18 åringen vil nå på pop-himmelen vites ikke, men du vil garantert høre om han i mange år framover, til enorm glede for mange millioner «beliebers» verden over.

Mange elsker å hate Justin Bieber, det er det ofte taperne som gjør, og de som ikke skjønner bedre. De er det bare veldig synd på. Misunnelse kan bli til hat.

Er du en «Belieber» så ikke gi opp håpet, det er andre bloggere som vargas12.com som også velger å gi de som fortjener det mest, muligheten til å nå drømmen.

Tonje og Malene fikk gratis billetter til Justin Bieber fordi dere kommentarer skilte seg ut i mengden, og de leste hele innlegget før de skrev sin kommentar.

Gratulerer til dere begge!

 

Vargas

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/musik/musikvideor/article15197886.ab#

 

 

 

11 thoughts on “Justin Biebers siste video endelig ute!

 1. Utrolig bra sang og enig den er den fineste på hans nyeste album. Ja jeg tror også definitivt at han kommer til å nå veldig langt og nå til samme høyder som f.eks. Michael Jackson + kanskje enda høyere?. Det blir jo reneste Elvishysteri hvor han er. Håper han klarer å ta godt vare på segselv oppi alt hysteriet. Får bare mer sans for han dess mer jeg hører og ser. Fint forbilde er han også og på det intervjuet med Skavlan virka han meget sympatisk. Så vi får nok høre masse om han fremover. Det var forøvrig døtrene mine som gjorde meg oppmerksom på han :-). De har også forresten gjort meg oppmerksom på en gruppe som heter One Direction og de er veldig bra de også. Skal opptre på avslutningssermoni på OL 🙂
  Nå må jeg ut i sola 🙂 Ha en fin søndag Vargas!! Klem Liv

  1. Hei Liv

   Enig! JB er en helt for mange, nettopp derfor er det så gøy å kunne overraske unge
   fans med gratisbilletter. Bieber har alle forutsetninger til å bli den største av dem alle:)

   Takk for kommentar, alltid hyggelig å høre i fra deg min venn!

   Vargas

 2. Hei Vargas !
  Forresten Jeg fikk JB billetter til 17.April.2013 !:)<3
  "alaylm" video'en er kjempe bra !!
  Du er utrolig, som legger ut så mye om JB !!
  FAST LESER !<3
  ha det fint framover !:)

 3. Jeg er så sykt misunnelig på alle de som har fått billetter til JB konserten! Jeg får ikke til å kjøpe billettene 🙁 Jeg syntes at Justin er sykt flink, og burde få all støtte han bare kan få! Skulle ønske jeg kunne komme på konserten, den eneste sjansen er vis jeg får billetter av noen, eller om det skjer et mirakel !! håper noen av dere kan hjelpe meg! Forresten er denne nettsiden sykt kul 😉

  1. Ariana

   Sykt trist med de billettene, og sykt dårlig gjort at arrangøren ikke hadde fler billetter.

   Det eneste tipset vi kan gi deg er å se etter sider som selger billetter, det er fortsatt noen til salgs.
   Problemet er at det kan bli sykt dyrt.

   Lykke til Ariana!

   Vargas

 4. Heisann 😀 eg er en belieber fra bergen som er en stor bieber fan , alle vennene skal på konserten utenom meg , eg sto opp klokken 0600 for og få billetter men så klikket billett service . min største drøm er og møte idolet mitt . eg var så spent på og få billetter men da når eg skulle kjøpe billetter datt eg ned trappen og fikk hjernerystelse .
  men never say never 🙂 kanskje eg får billetter eg vet ikke 🙁

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.