Justintin Bieber satte også Paris på hodet

Trist at et så stort konsern som Universal har så inkompetente folk i Norge. De var faktisk ikke klare over hvor stor Justin Bieber er i Norge og i verden for øvrig. Et arrangement som får strykkarakter av de fleste. 

– Allikevel ble det en uforglemmelig aften for de som tok turen til Operaen og Oslo sentrum da verdens største ungdomsidol gjestet Norge. Til tross for at 49 jenter fikk mindre skader, mens 14 ble kjørt med ambulanse til legevakta.

Det ble 6 låter +++, og Justin virket å være i kanllform.

Det er bare å glede seg til en skikkelig konsert i forhåpentligvis i langt mer ordnede forhold.  Justin Bieber skal til Norge i 2013, det er ikke noen hemmelighet.

Mer info kommer, og det er som du nå har fått med deg på vargas12.com

Da skal det jobbes hardt og lenge for å gi de som ønsker det billetter, men noe antall er selvsagt alt for tidlig å snakke om, men følg godt med for info.

Bieber Paris (Foto: JULIEN MUGUET/Reuters)

I Paris gikk det ikke så veldig bra for Justin selv. Han gikk rett på en glassdør og fikk hjernerystelse.

– Paris ungdommen hylte tenåringsjentene da popidolet Justin Bieber holdt en improvisert konsert fra en balkong i Paris. Noen naboer valgte å sette opp plakater som gav beskjed om at de ønsket at Justin skulle reise hjem.

Er DU klar for mer Justin Bieber på norsk jord? Da er du garantert ikke alene. Husk at det er bare få dager til hans nye album, Believe som kommer i salg snart.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.