Kåt? Det stemmer i så fall godt med årstiden

Happy Couple Bathing

Menn er stort sett kåte døgnet rundt påstås det fra mange hold? Men stemmer det egentlig? Sannsynligvis ikke. Menn har et annet fokus på sex og kåthet enn kvinner. Ofte handler det om å få seg et nummer og bli ferdig med. Å få tømt seg rett og slett. 

Mulig det er slik for noen kvinner også- at de bare må få orgasme for i det hele tatt å fungere resten av dagen, men det er nok de færreste som har det sånn.

Kvinner vil ha nærhet, forspill, oppmerksomhet og kos, kanskje for mye kos for en kåt partner som kun tenker på en rask sæd-avgang.

Blonde Model Standing

Sommeren er den tid vi har best tid, også til sex. Med sol og varme kommer lysten snikende oftere og oftere, alt er mer tilgjengelig og det skal ikke mye til for at man havner i en situasjon som er til glede for begge.

De fleste vet hva som gjør man kåt, men hva skjer egentlig med kroppen?

– Å være kåt er først og fremst en følelse. Det er en sterk følelse som kan gjøre en varm og ør. Dersom en blir riktig kåt kan det kanskje vises. Det som kan vises, er et hun kan få blussende kinn, bli svett , blank i øynene.

Noen blir rødflammet på kroppen og noen får stive brystvorter.
Når ei jente blir skikkelig kåt, kan det også renne skjedevæske fra skjeden og kjønnsleppene ,og klitoris svulmer opp.

Når gutter blir kåte, vil penis bli stiv og det kan også komme sekret/sæd ut av guttens penis.

– Lyset setter i gang hormonene, vi ser mer hud og er mer ute. Det kan gjøre oss flørtete og kåte, samt at vi har mer fritid til å gjøre det vi liker aller best. Å være sammen med mennesker som tiltrekker oss.

Går du rundt og er ofte kåt, så er du helt sikkert ikke alene om det. Vår og sommer er mulighetenes årstider. Nyt den.

Om kort tid får du sex-leketøy anmeldelser her på vargas12.com- både for han og henne. Produktene er levert av Erotikknett, bestill dine favoritter i tide!

Følg med!

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.