Endelig går det mot vår. Den tiden har mange nordmenn sett fram til. Solen kommer nå fram over hele Norge og gir liv til alt som har vært i dvale i en lang vinter. Bjørka springer, gresset vokser og lysten stiger i gutt og jente.

Våren er den tiden vi elsker å være menneske mer enn ellers. Vi kaster vinter-tøyet, viser vår vinterbleke hud, og lar begjæret flomme.

– Litt for mange bloggere skriver om det de spiser til middag, hvilke sko de ønsker seg, og hvilken sminke er på deres topp 10 liste. Jeg savner friske bloggere som kommer med litt pondus og skriver det de faktisk mener, og driter litt i hva andre synes om akkurat det.

– Min blogg er ikke lest av mange, men jeg sier det jeg mener om det meste, og jeg er ikke redd for å ta debatten et skritt lengre enn andre. Denne bloggen er også en blogg for de som elsker å lese om sex, samliv, kåthet og det som hører med i dette feltet. Dessverre er det for få gode blogger om tema.

 

Den ene bloggen som var bra, viste seg i ettertid å være fri fantasi fra ei dame som var litt over gjennomsnittet opptatt av sex. «Flinke Piker» tror jeg den het. Jeg har på ingen måte planer om å ta opp arven med pornografiske memoarer fra fiktive «sex eventyr», men jeg kommer til å sette fokus på hva folk vil lese. Det gjelder i aller høyeste grad sex, kåthet og nakenhet.

Jeg kommer til å kalle en pikk for en pikk, og ei kuse for ei kuse om nødvendig på denne bloggen.

Ikke så mye revolusjonerende i det, men du kommer til å stikke innom denne bloggen med jevne mellomrom, spesielt i de tider du trenger det som mest. Mange mennesker mener at sex er tabu, og hører med til ekteskapet. Heldigvis er det flere som har forstått at sex er en utelukkende positiv ting. Enten man har det med en, flere eller bare seg selv.

For ca 50 år siden trodde man fortsatt at onani førte til hår inne i hendene, man kunne bli blind og i hvertfall havne i helvete. Heldigvis har verden endret seg noe i retning av mer sunn fornuft. De aller fleste oppegående mennesker vet at de fleste onanerer, og at det slett ikke er skadelig.

Når man onanerer, får man den seksuelle spenningen ut av kroppen og får en god avslapping i premie. En liten stund blir det også slik at man ikke sender tankene sine i alle andre retninger. Onani er noe som virkelig får en til å konsentrere seg om en ting, seg selv og den lysten og nytelsen en kjenner i kroppen.

For menn kan det på sikt være direkte «usunt» å ikke få utløsning på lang tid, da de kan  få vondt i prostata av å la være å få utløsning. For unge menn er det sjeldent et problem da de fleste elsker å «nappe seg i løken» med jevne mellomrom og aller helst flere ganger daglig. Hvorfor ikke? Det skader jo ingen, dessuten så er det veldig deilig påståes det.

– For norske unge kvinner er det minst like deilig, og forskning viser at de ligger ikke noe tilbake for unge menn, heller tvert i mot. Skal man tro tallene fra Kondomeriet så bør det finnes et eller flere sex-leketøy rundt om i de tusen hjem. Salget har økt med 20% hvert eneste år de fem siste årene.

Rosa silikondildo fra Erotikknett. Foto: erotikknett.no

– For folk flest er onani, sex og nakenhet en privatsak, det bør de som ønsker få lov til å fortsette å mene. Jeg synes at det bør være opp til hver og en. Allikevel vil jeg være med på å fjerne den tabuen som ligger til grunn for det å kunne snakke om, diskutere og gjerne normalisere folks syn på det å ta på seg selv.

Alle gjør det, de som nekter for det lyver sannsynligvis. Det får bli opp til hver og en å bestemme. Heldigvis har vår kunnskap kommet fram til at sex er bra for oss, og er vel blant de mer uskyldige sysler man kan bedrive når man ser hva som skjer rundt om i verden.

Det er vår, solen kommer og det gjør du også. Oftere og oftere utover våren og sommeren. Er det ikke deilig!?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ida Wulff, Fotballfrue og Linnie Meister i reklametrøbbel

  I følge VG er det flere av de mest besøkte bloggerne som sliter med å merke sine annonser på...

Justin Biebers mamma prøve å ta selvmord

  Justin Biebers mamma kommer nå med en bok hun har valgt å kalle "Nowhere But Up: The Story of Justin...

Lukk