Farmen- Frieri, fest og kjefting- nå blir det action

Noen av de eldste kvinnene på gården lurer seg unna jobben med å klare ukes-oppdraget. Det blir de stilt til veggs på i kommende episode av Farmen.

Andreas forteller Marianne om hvordan han vil fri til sin jomfru når den tid kommer, til stor latter fra tilhørerne på Farmen.

«For meg er det sånn at dersom jeg skal ha et kvinnfolk å leve sammen med, så er det viktig at hun er ren, og det gjelder på det seksuelle området», forteller telemarkingen til TV2.

Mannen med de særeste meninger er en av favorittene til å vinne årets Farmen.

Marianne er valgt som førstekjempe, det betyr ny jentekamp. Så langt har tautrekking vært en populære gren, hva andre-kjempen velger denne gang får du vite søndag kl 21:45.

Kan det bli tautrekking igjen?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JLdiXrnalw4[/youtube]

Klarer deltagerne uke-oppdraget vil det bli fest på Farmen, innen den tid kommer det uventet besøk til gården i Valdres.

Den som vinner årets Farmen vil få en bil og en hytte til en verdi på 1,2 millioner kroner. Da er det kanskje ikke så rart man etterhvert vil se endringer i deltagernes mentalitet.

Tradisjonen tro vil det snart komme inn nye deltagere til gården. Kanskje man ikke har sett vinneren i aksjon på Farmen ennå?

Har du noen favoritt?

Følg Norges mest intense og spennende reality-serie mandag, onsdag og søndag på TV2.

Kilde: TV2.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.