Flere forskere mener å vite at det kvinner er mer intelligente enn menn. Intelligens måles som IQ, og kvinner med høy IQ gjør seg dummere enn de er for å komme ned på menns nivå, når de skal sjekkes opp. Det er er stadig signaler i samfunnet som viser at kvinnen klar seg bedre enn menn. Det er et faktum.

Intelligente kvinner har også inntekt ut i fra en god utdannelse, og det kan være et problem for menn som er vant til å ha ansvaret for økonomien, og ha hovedansvaret for den største inntekten, at kvinnen tjener mest.

For 20 år siden så var det svært få kvinner som tjente mer enn mannen i husholdningen. Nå er det snudd veldig og kvinner tjener stadig mer. Men det har altså med intelligens å gjøre.

Likestillingens tid er forbi, kvinnen er langt på vei det sterkeste kjønn, og vil om få år tjene mer penger enn mannen.

Studien inkluderte rundt 120 personer, og forskerne fant store forskjeller mellom mennene og kvinnene når det kom til hvor attraktivt de fant høy IQ. Mennene var mindre interessert i intelligente kvinner enn kvinnene var i intelligente menn.

 

Annette

Martijn Schornagel via Compfight

I studien kom det også frem at smarte og velutdannede kvinner har en tendens til å gjøre seg dummere enn de egentlig er for å komme i kontakt med menn, ifølge Alive.dk.

Norske kvinner har så lite bruk for menn, at de henter barn hos  Danmark på lovlig vis hos fertilitetsklinikken, «Storkklinikk.dk»

– Det er naturligvis mange ulike miljøer i Norge. Du finner miljøer der kvinner vil oppleve at det er en ulempe å være velutdannet og smart, men du finner også miljøer der det er en klar fordel, og der det er flaut med damer uten utdannelse, sier  spesialist i psykologi og parterapeut Eva Tryti til NRK.no.

Noen damer setter karriere og eget liv høyt – og synes mennene legger for mye bånd på livene deres, ifølge par-terapeuten.

Kvinner har også en tendens til å takle en skilsmisse langt bedre enn menn, og kvinner kommer seg raskere etter å ha blitt dumpet enn det menn gjør.

Problemet for single i Norge er at det er kun en solid inntekt på mer enn hva en gjennomsnittslønn ligger på, som kan gi muligheter for å være singel og i tillegg ha råd til egen bolig.

Men med høy nok IQ så er vel lønnen også stor nok for de som vil bo alene…

Har du målt din IQ og tillater din intelligens deg å være singel?

 

Kilde: NRK.no

Vargas

Tags: dum, IQ, karriere, kvinner, menn, Naiv, smart

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Yrkesvalget er en av de viktigste valgene vi gjør i livet

  I løpet av ungdomskoletiden vil det vanskelige spørsmålet dukke opp hos de fleste. Hva skal du bli når du...

Politi-beklagelse med kraftig bismak

8 mndr. etter terrorangrepene har endelig politiet funnet ut at det er på plass med en beklagelse. Politidirektør Øystein Mæland  går...

Lukk