Leter du etter en kjæreste? Det finner du på Internett om du vil

Jeg trenger heldigvis ikke det- Jeg har funnet kvinnen i mitt liv, på nettet. Hun er min klippe i livet. Min beste venn og kjæreste. En jeg elsker mer enn livet selv.

Det kan du gjøre også, men da er det viktig å imponere på riktig måte.

– For det første så må det være en viss kjemi der, og man må i utgangspunktet like å snakke sammen, og å være sammen. Men det vet man jo ikke på første daten. Derfor er første date, og førsteinntrykk absolutt en viktig faktor.

Disse nettstedene hjelper deg til å finne, en venn,  en kjæreste eller begge deler om du ønsker det. Vær deg selv, vær ærlig, by på deg selv, ikke vær naiv og husk å vær tålmodig.

– Det er detaljene som får andre til å tenke at dere har noe felles, noe å prate om både på nett og når dere møtes. Det viktigste er at du våger å åpne deg og fortelle om deg selv, men uten å si hva du heter, hvor du jobber eller hvilken gate du bor i. Opplys heller om hvilket yrke du har, enn hvor du jobber.

– Dessverre så er det en god del uærlige sjeler der ute som ikke ønsker å bli kjent med deg, men bare håper på å få tak i dine verdier så raskt som mulig. Derfor skal du være skeptisk fra dag en og helt til den du ønsker å møte kan bevise at de møtes på ærlige vilkår.

– Nettdating ble først ansett som noe sært, men nå er det færre som møtes på byen. De fleste møtes på nettet, og de fleste på datingsidene er single, så her møter man de som er har felles interesse om å finne en partner.

Det er viktig å ikke ha for store forventninger, ikke ta forhastede konklusjoner og ikke minst bruke nok tid på å finne den rette som passer perfekt for deg og dine omgivelser.

Couple Hugging

Her er noen steder som hjelper deg i gang:

http://www.cupido.no/

http://www.moteplassen.com/

http://www.xl-dating.no/

Match.com

http://www.nettdating.no/

http://www.e-kontakt.no/

 

* Ikke bli for ivrig enda du liker henne veldig godt. Og ikke smisk.

* Vær ærlig, og ikke snakk om ting som lett kan bli kjedelig. Bil, mekk osv. er ofte ikke pop

* Ha egne meninger, ikke sitt å «jatt med» å vær enig, ukritisk til alt.

* Vær blid, og gjerne morsom. Jenter elsker å le! Men ikke overdriv-

* Sørg for å være fin i tøyet og ren og pen.Sør for å lukte godt, men ikke overdriv!

* Ikke skryt mer enn nødvendig, jenter hater skryt! Det kan være vanskelig å leve opp til for store forventninger du skaper selv.  Vær naturlig og så mye gentleman at det ikke blir påtatt kunstig-

* Sex på første date er lite smart. Møt henne flere ganger, vær intim og ha det hyggelig, men avstå fra sex de første gangene- Det vil du være til din fordel på sikt-

* Snakker hun for mye så si det på en hyggelig måte, men ikke gjesp og se på klokken.

* Er daten mislykket og du vil trekke deg- si det på en høflig måte. Man vet aldri hvor dine stier føres henn i framtiden.

* Lytt mer enn du snakker.

* Se på henne, vær interessert i samtalen, smil, flørt. Og du bør danse med henne om det er et tema.

* Ikke snakk om eksene dine!

* Slå av mobiltelefonen.

* Spør om å få møte henne snart igjen, og spør om tlf nr.

* Betal alltid regningen for dere begge på første date . Alltid!

Loving Elder Couple

Det finnes ingen fasit selvsagt, på den perfekte daten. Men senk forventningene og kjenn etter om det er noe kjemi og om du skulle ville bli bedre kjent med vedkommende….

– Dette er bare en liten hjelpende hånd fra meg til deg. Er du deg selv og er hyggelig så skal du se det går fint! Finner du en kjæreste så vil jeg mer enn gjerne høre fra deg og deres erfaring.

Skulle det gå dårlig på første date. Prøv igjen!

– Det finnes aldri noen garanti for å finne kjærligheten, men den lykke man opplever ved å finne den rette er verdt strevet. Noen ønsker å leve livet alene og de bør få gjøre det i fred for andre som trenger en partner.

Det er best å være to, og er dere snille mot hverandre så kan dere se lyst på framtiden sammen…

Lykke til!

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.