Lindas bikinibilde hylles over hele verden

Frodige og flotte Linda-Marie Nilsson (20) fikk sin bror til å ta bildet av seg i bikini på stranden og la det ut på sin Facebook profil. Etter et par timer hadde hun mottatt flere tusen «likes», og kommentarer. 

Hun skrev denne teksten til bildet: «Hvis alle med flat mage kan legge ut bilder av seg selv, så kan jeg også.»

– Den Britiske gigant tabloidavisen  «The Sun» hadde OL i London som første sak, og Linda i bikini på stranden som sak nr 2.

– Hovedgrunnen til denne voldsomme oppmerksomheten skjønner ikke den svenske jenta noe av, men det er liten tvil om at det er henne formfulle og flotte kropp som er gjenstand for oppmerksomheten.

Linda har både lår og rumpe, pupper og litt mage. Med andre ord en helt vanlig kvinne med former, som faktisk tør å vise seg fram. Hvorfor skulle hun ikke det? Mange menn ønsker at det er nettopp slik en kvinne skal se ut, uten forkleinelse for de tynne, men jeg må si meg enig med de mange menn.

Damer skal ha rumpe, pupper og lår.

– Charter-Hilde var på besøk hos TV2 nylig, og jeg må få si det er befriende å se at slike vakre og frodige mennesker går foran og er rollemodeller for alle som ikke tør å kle av seg på stranden fordi de er større en mange andre.

OMTALAD Den lättkladda bilden har ”gillats” av 80 000 personer på ­Facebook och uppmärksammats av tidningen The Sun.

Linda- Marie Nilsson (20) Foto: Aftonbladet.se

Mer enn 80.000 mennesker har vært innom Facebook-profilen til Linda-Marie siden det berømte bildet ble publisert. Tjueåringen svarer på mail i mange timer fra folk i England, Irland, Sverige og Norge. Selvsagt får hun også beskjed om å kle på seg av folk som ikke skjønner bedre, men de fleste kommentarer er positive sier Linda-Marie til Aftonbladet.se

– Etter all denne oppmerksomheten har hun fått tilbud om å lage bok med bildet, og alle de kommentarer som er kommet etter publiseringen. Hun er blitt rikskjendis i Sverige og kommer til å fortsette å legge ut bilder av seg selv på Facebook.

Om det kan hjelpe andre som har en vanlig kropp så er det flott, og da kan det fort komme flere bilder sier Linda.

 -Flere norske topp bloggere har ved gjentatte ganger lagt ut bilder av seg selv i bikini, der det ser ut som om det er spiseforstyrrelser ute å rusler på seg. Heldigvis er det de vanlige, normale, frodige og flotte jentene som får mest positiv oppmerksomhet.

Det er er et kjempe steg i riktig retning etter min mening.

Takk for et flott bilde Linda- Marie Nilsson!

Kilde: Aftonbladet.se

Vargas

6 thoughts on “Lindas bikinibilde hylles over hele verden

 1. Jeg bare få påpeke et par utsagn i denne artikkelen.
  1. Du mener at alle burde ha pupper, rumpe og lår. Men hva med de jentene som ikke får disse «gavene» så naturlig som andre? Hva med de som er naturlig undervektige med en altfor høy forbrenning? Og hva med de som ikke bare gror en C-cup?
  2. Å disse de norske toppbloggerne som ser ut som de har spiseforstyrrelser er også helt usaklig. Hva om de trener og har et sunt og variert kosthold? Man trenger ikke ha en spiseforstyrrelse fordi man er tynn.
  3. Det å «disse» de som er undervektige eller naturlig tynne vil jeg si er det samme som å disse de som er overvektige. Det å få høre at man ser anorektisk ut er nok langt i fra bedre enn å få høre at man ser tykk ut.

  Ellers vil jeg rose Linda for det hun gjorde. Man skal være stolt av kroppen sin, uansett form. Tykk eller tynn. Former eller ikke former.

  1. Hei Silje

   1. Ikke alle kan være like, og det skal de selvsagt ikke være heller. De som ikke har frodig og stor kropp har
   svært mange andre fordeler, som feks å finne seg klar i alle kjedebutikker i sin størrelse.Det står ikke noe
   sted i innlegget at alle burde ha pupper, rumper og lår. Det er dine ord og ikke mine. Noen er undervektig med all for høy
   forbrenning, de er ofte fornøyd med seg selv for det.

   2. Tynne topp bloggere som legger ut bilder av seg selv er absolutt ikke usaklig. Det har vært diskutert i aviser og i media mang en gang
   og det kommer helt sikkert opp igjen nå siden Linda får den oppmerksomheten hun gjør. De som trener og lever sunt er ofte tynne, det hjelper
   lite når de tynneste topp- bloggerne faktisk ser syke ut siden de veier så lite som de gjør. Jeg sier ikke at det er feil. Det må jo
   hver og en få gjøre som de vil med, jeg sier bare at det ser ut som om de er rammet av spiseforstyrrelse, noe som er svært alvorlig.

   Meningen med mitt innlegg er å sette fokus på at store og frodige jenter bør tørre å gjøre det Linda har gjort her.

   3. Jeg mener ikke å disse de som er tynne, jeg ønsker å hylle de som er store og håper de tar skrittet fullt ut og tør å gå på stranden i bikini i sommer.

   De som er svært tynne er ofte stolt av kroppen sin, det er jo derfor de velger å vise seg fram. Jeg legger ikke skjul på at jeg liker at damer med former
   tør å vise seg fram. Topp trente jenter som spiser sunt er friske, men ser for tynne ut, det er jo deres problem.

   Vargas

 2. Enig med Silje. Du skriver faktisk i innlegget «Damer skal ha rumpe, pupper og lår». En litt penere måte å si det på ville vært «jeg personlig foretrekker damer med rumpe, pupper og lår». Forøvrig så har tynne jenter også rumpe, pupper og lår, så da inkluderer du jo egentlig kvinner i alle størrelser og fasonger.

  Mulig du ikke mener å disse tynne jenter, men det er faktisk det du gjør når du skriver at slanke toppbloggere ser ut som om de har spiseforstyrrelser. Kan man ikke være tynn uten å bli beskyldt for å ha alvorlige psykiske lidelser?

  1. Damer er finest med frodig rumpe, store pupper og frodige lår. Verre er det ikke. De tynneste topp-bloggerne ser
   ikke friske ut etter min mening, når de legger ut bikini bilder av seg selv der knoklene stikker ut over alt. Det ser
   slett ikke bra ut, til tross for at de er stolte av egen kropp.

   Alle kvinner har rumpe, pupper og lår, men poenget med innlegget er som sagt at de som er store og frodige ikke
   bør skamme seg, men heller tvert i mot være stolt av seg selv.

   Vargas

 3. Jeg er mann, og jeg liker best pupper og lår, men det her blir litt for mye.

  Du burde innse at smaken er som baken Vargas, og ikke legge frem ting som om du har fastisvaret 🙂

  Forøvrig skremmende at du definerer toppbloggerne som har avbildet seg i bikini som spiseforstyrret. Det er en alvorlig sykdom, og en diagnose det er forbeholdt fagpersonell å dele ut. Denne Linda Marie er forresten overvektig, og kan like gjerne lide av en spiseforstyrrelse som de tynne toppbloggerne du sikter til.

  Foreslår at du vokter dine ord i fremtiden.

  Støtter Silje og Hanne fullt ut her!

  1. Det er du som digger den usympatiske Eriksen på Odd ikke sant, du som ikke kommenterer eller diskuterer med anonyme bloggere he he:)
   Jeg ser deg. Du digger ille tynne damer du, som legger ut sine grusomme bilder på egen blogg ikke sant?

   Mine ord skal ikke voktes, tvert i mot!

   Så du synes Linda Marie er overvektig? Stakkars mann, du kan ikke ha det så lett.

   Jenter som er så tynne som f.eks Kjærringa til Eriksen ser ikke sunn og frisk ut og kan ha spiseforstyrrelse, synd for henne. Men da hadde hun sikkert prøvd å gjøre noe med det, tror du ikke?

   Blondibella feks, en svensk toppblogger som jeg er rimelig sikker på at du har hørt om, hun legger også ut bilder av seg selv i badedrakt. Det bør hun fortsette med…

   Fasitsvar er det vel ikke, men min mening, det er jo min blogg for svingende;)

   Catch22 finn deg noen på din egen størrelse å skrive piss til. Du er ikke velkommen på denne bloggen og sine meninger er totalt uinteressant for meg.

   Også du, ikke hils han Eriksen fra meg- han er en taper!
   Slike som deg er kun ute etter å slenge med leppa og kommer sjeldent med saklige argumenter. Fortsetter du med å sende kommentarer på dette eller andre innlegg så legger jeg ut IP adressen din, Mail adressen din, og kanskje bilde av det dumme trynet ditt i tillegg. Så er du herved advart.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.