Frodige og flotte Linda-Marie Nilsson (20) fikk sin bror til å ta bildet av seg i bikini på stranden og la det ut på sin Facebook profil. Etter et par timer hadde hun mottatt flere tusen “likes”, og kommentarer. 

Hun skrev denne teksten til bildet: “Hvis alle med flat mage kan legge ut bilder av seg selv, så kan jeg også.”

– Den Britiske gigant tabloidavisen  “The Sun” hadde OL i London som første sak, og Linda i bikini på stranden som sak nr 2.

– Hovedgrunnen til denne voldsomme oppmerksomheten skjønner ikke den svenske jenta noe av, men det er liten tvil om at det er henne formfulle og flotte kropp som er gjenstand for oppmerksomheten.

Linda har både lår og rumpe, pupper og litt mage. Med andre ord en helt vanlig kvinne med former, som faktisk tør å vise seg fram. Hvorfor skulle hun ikke det? Mange menn ønsker at det er nettopp slik en kvinne skal se ut, uten forkleinelse for de tynne, men jeg må si meg enig med de mange menn.

Damer skal ha rumpe, pupper og lår.

– Charter-Hilde var på besøk hos TV2 nylig, og jeg må få si det er befriende å se at slike vakre og frodige mennesker går foran og er rollemodeller for alle som ikke tør å kle av seg på stranden fordi de er større en mange andre.

Mer enn 80.000 mennesker har vært innom Facebook-profilen til Linda-Marie siden det berømte bildet ble publisert. Tjueåringen svarer på mail i mange timer fra folk i England, Irland, Sverige og Norge. Selvsagt får hun også beskjed om å kle på seg av folk som ikke skjønner bedre, men de fleste kommentarer er positive sier Linda-Marie til Aftonbladet.se

– Etter all denne oppmerksomheten har hun fått tilbud om å lage bok med bildet, og alle de kommentarer som er kommet etter publiseringen. Hun er blitt rikskjendis i Sverige og kommer til å fortsette å legge ut bilder av seg selv på Facebook.

Om det kan hjelpe andre som har en vanlig kropp så er det flott, og da kan det fort komme flere bilder sier Linda.

 -Flere norske topp bloggere har ved gjentatte ganger lagt ut bilder av seg selv i bikini, der det ser ut som om det er spiseforstyrrelser ute å rusler på seg. Heldigvis er det de vanlige, normale, frodige og flotte jentene som får mest positiv oppmerksomhet.

Det er er et kjempe steg i riktig retning etter min mening.

Takk for et flott bilde Linda- Marie Nilsson!

Kilde: Aftonbladet.se

Vargas

Pin It on Pinterest