Linnéa Myhre legger ned bloggen- ønsker å skrive bok

Linnéa Myhre har vært en av de bloggerne jeg har hatt glede av å lese de årene jeg selv har skrevet på min blogg. «Sinnabloggeren» som har fått en rekke priser, blant annet for årets blogger i 2011- legger nå ned http://www.linniiie.com/.

For den som har fulgt moldenseren en stund er det selvsagt bare trist at Norges friskeste pust i bloggosfæren har skrevet sitt siste innlegg.

Linnéa har også via sin assistent-jobb i NRK P3 fått sitt eget lille TV-show i http://p3.no/linnea-leve-episode-1/ sammen med sin gode venn Andreas. Nylig vant den søte Molde jenta medieprisen for web TV serien.

Myhre jobber nå med en roman hun har valgt å kalle “Evig Søndag” som ifølge Linnéa er en roman bygget opp som en dagbok. Denne kommer ut i august i år.

 

Foto: http://www.linniiie.com/

– «Stand Up» komiker, forfatter og programleder Anne Cath Hærland gikk for et par år siden ut i media og sa at Linnéa Myhre lignet litt på henne selv, og kunne bli en av Norges beste komikere fordi hun var så annerledes alle andre. Hærland mente at Linnéa var hennes perfekte arvtager.

Hva framtiden vil bringe den flotte 22 åringen vil bare tiden vise. Hun kan vel nesten bli hva hun vil. Talent finnes det i massevis, hvis hun bare gidder å bruke det.

– 22 åringen har hatt psykiske problemer og spiseforstyrrelser gjennom flere år, noe hun hele tiden har vært åpen om gjennom bloggen. Noen av blogg-leserne har funnet trøst i Linnéas ærlige og direkte stil.

-Flere bloggere burde ha vært tøffere i stilen og faktisk tatt sjansen på å være langt ærligere enn det mange av spesielt topp-bloggerne er. Dessverre så er det mange som vil framstå langt mer perfekt, vakker og rik enn det faktum er.

Her har Linnéa hele tiden gått sine egne veier. I tillegg har nettopp hun kanskje vært vakrest av alle.

Jeg mener Linnéa Myhre har vært en fornøyelse å lese og jeg kommer garantert til å kjøpe boka. Det bør du også gjøre, for å få med deg slutten på «Alt du vet er feil».

Go Linnéa!

 

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.