For at et godt forhold skal fungere så må det stemme gjennom hele døgnet, ikke bare av og til. Kvalitetstid og ferietid er viktig for begge, derfor bør man sette av tid til hverandre. Spesielt om man har små barn og med det har en stressende hverdag. 

For hektisk hverdag går selvsagt utover forholdet, og det siste man tenker på når kvelden endelig kommer og man kan slappe litt av er sex.

Derfor bør du gjør din jobb for at dere begge kan få tilbake overskuddet. Gi hverandre en time fri til å gjøre hva man vil, mens den andre tar seg av husstell, middag og barn.

Det gir muligheter til å finne litt overskudd i en hektisk tid.

– Det er viktig å se hverandre, snakke sammen og gi hverandre oppmuntringer. Tar man hverandre for gitt og håper at den andre tar seg av all jobben som er for begge, er man på feil kurs.

Et forhold bør være et langsiktig felles prosjekt der begge bestemmer like mye. Da er gjensidig respekt og god kommunikasjon viktige faktorer for å lykkes.

For å sprite opp sexlivet er det viktig å være kreativ. Kjøp et eller fler Sex-leketøy for både han og henne, vær litt vågal og gjør noe dere bare før har å snakke om.

– Kle deg ut, kjøp noe spennende og erotisk, eller ta på henne bind for øynene og ta fram isbiter fra fryseren som du forsiktig våter henne på de riktige plassene med. Bruk fantasien og gjør henne vil og gal.

Det kan bli langt mer suksessrikt enn du tror- Hun vil helt sikkert sette pris på det, men husk timingen.

Norske kvinner er mer frigjorte enn noen gang. Og de aller fleste vet å ta ansvar for egen sexualitet og orgasme, men det hjelper lite om det ikke finnes tid, lyst eller overskudd.

Ingen kvinner med respekt for egen nytelse lar være å kjøpe det som skal til av  hjelpemidler.  Men det kan virke som om det er mer som skal til. Stadig flere kvinner sliter med de sexuelle driftene og problemet er så markant at forskene har sett nærmere på det.

Én av tre kvinner under 30 år har hatt trøbbel med å tenne på sex det siste året. Den manglende seksuelle lysten overrasker forskerne i studie om nordmenns seksuelle problemer.

– Norske kvinners problemer med redusert seksuell lyst, orgasme, tørrhet i skjeden og smerter i kjønnsorganet, er så utbredt at de er en del av et folkehelseproblem, ifølge professor i helsepsykologi ved Universitetet i Tromsø, Bente Træen.

– Jeg mener at det kan være flere ting som er grunn til dette alvorlige problemet. For lite overskudd, for lite egen tid, for mye å gjøre i jobb og for lite seksuell spenning i form av at tiden rekker ikke til. Jeg vet at flere kvinner føler seg som en brukt vaskefille når helgen kommer- Jeg har skrevet om det tidligere, og jeg mener det er viktig å sette fokus på det.

Mange kvinner og menn bør tenke på egen helse foran jobb, stress og for lite tid som kjærester.

Hvis begge ønsker at forholdet skal vare så er det så viktig å ta vare på gnisten, og prøve å huske på hvorfor man falt for hverandre. Kanskje det kan være smart å reise bort, til fjells til havs eller kanskje ta inn på et bedre hotell i en spennende verdensmetropol.

Man må lære å ta vare på øyeblikket, kjenne at man lever og ikke bare eksisterer.

Årsakene til lystproblemer er kompliserte, noen problemer er det vanskelig å gjøre noe med. Hvis du ikke vil er det heller ikke bare å ta en pille. Uten å tenke «gudbedre; dette hadde vært deilig», blir det til at man tar en pille for andres skyld, sier Træen.
Træen sier at folk er åpne i forhold til seksuelle problemer på den måten at vi kan snakke om det generelt, men at det fremdeles er ekstremt tabubelagt å snakke om sine egne personlige problemer.

– Det er komisk å tenke på at hyppigheten av samleie har vært stabil over tid. Men det er forventningene som er endret. Vi tror at alle gjør det hver dag, sier hun.

– Jeg tror de fleste forhold har gått av å sprite opp sexualivet sitt med å tenke alternativt. Bruk fantasien, og gå så langt du føler du kan mht de våte drømmene du har. Strekk grenser og nyt livet- Sex skal være godt, men det kan sikkert være veldig spennende hvis man er villig til å utfordre partneren sin.

Gå nye veier. Les om hvordan andre gjør sine ting.

Alt er tilgjengelig på nettet, og føler man at det kan være på plass med en endring så ta hverandre på alvor og del tanker med hverandre. Et forhold med dårlig kommunikasjon er ikke mye å bruke tid på.

Skal man lykkes i forholdet så bør det fungere i sengen, da er det viktig at begge tør å fortelle hvordan de vil ha det.

Følg hjerte ditt, ta spranget fult ut og lev!

 

Kilde: Dagens-medisin.no

Vargas 

Tags: Sex-leketøy

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Bieber hos Ellen- Her er konsert datoer…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aX9p8_uaet8[/youtube] Verdens største superstjerne kommer til Norge 30. mai- Og i løpet av det kommende året skal han ha 34...

Solskjær klar for Aston Villa om få timer?

Verdens mest kjente nordmann heter sannsynligvis Ole Gunnar Solskjær. Selvsagt etter sin eventyr-karriere i Manchester United. Alt tyder på at...

Lukk