Liten sex-lyst? Det rammer de fleste, men det er lett å gjøre noe med

Ved å bruke tid på hverandre om man er i et forhold eller på seg selv om man er singel. Sex er viktig uansett. Med riktig utstyr er mye gjort. Det viktigste er allikevel det som sitter mellom øra. 

Mange har en altfor hektisk hverdag. Man er opptatt av en god karriere, man skal være med på alt som skjer. Ha tid til familie og venner, trene og se bra ut.

Mange sliter seg selv ut og når man da går og legger seg om kvelden har man verken overskudd eller lyst til å ha sex. Det er dessverre ofte slik at det er sexlivet som får lide.

Det finnes visstnok noe som er bedre enn sex, og sikkert også noe som er verre. Men det finnes ikke noe lignende.

Man skal ikke velge bort sexen til fordel for alt annet til en hver tid. Sett heller av tid til en hyrdestund. For mange er planlagt sex «turn off», ta dere da heller tid til en liten «kjapp en» når det er rom for det. La det bare skje.

– For de fleste så må det stemme rent mentalt, uansett hva man skal gjennomføre. Ingen kan ha sex om man ikke er kåt eller føler for at det er riktig timing. Sex-lysten kommer når man trykker på de riktige knappene, de riktige tankene og selvfølelsen er på plass.

Heldigvis er det en revolusjonerende tid i utviklingen av sex-leketøy også for menn.

– Menns erogene soner er velkjent, allikevel er det ikke alle som synes det er naturlig å snakke om at menn også har sitt G- punkt. Det har de altså. Det sitter i anus og ikke på penis hodet som er det mest følsomme punktet på mannens kropp. 5 cm inn i rumpa finnes mannens viktige erogene sone.

– Her har alle menn, om de er i et forhold eller er singel en gylden mulighet til å nå nye høyder når lysten er der. På tide at det ikke lengre er tabu å snakke om menns orgasme i samme åndedrag som rumpa, uten at det har noe med homofili å gjøre.

Det er langt fler grunner til at man velger å si nei til sex, enn at man har lyst til enhver tid. Myten om at mannen har alltid lyst begynner å slå sprekker. Moderne menn, menn av 2012, har like mange «unnskyldninger» til å si nei takk til sex som kvinner.

Moderne kvinner er selvsikre, bruker sex leketøy og kommer før mannen. Det alene kan få mannen til å føle seg oversett og lite verdsatt. For bare noen få tiår siden, var det mannen som bestemte det meste, også når det skulle knulles. Den tiden er forbi, og det er han som har oftere «hodepine».

– Seksualitet er som en åker som gjødsles av alle sanseinntrykkene. Når omgivelsene er grå og triste gjør det at sanseinntrykkene ikke blir fullt så frodige.

– Menn bruker opp energien sin på jobb og kvinner bruker opp energien sin alle steder, inkludert jobb. Det er et krav om at man skal være mer effektiv, alt skal gå så fort og man blir til slutt utslitt. Lite overskudd gir liten sexlyst.

Husk at det er du som bestemmer over ditt liv, dine følelser og din orgasme. All forskning viser at det er en sammenheng mellom god helse og et aktivt sexliv. En god grunn til å si ja.

– Døgnet har 24 timer, i løpet av de timene bør alle finne rom for nytelse. Det være seg kvalitetssex, et godt måltid eller en god samtale med en som betyr mye for deg. Ikke la livet bli en konkurranse om å framstå som lykkelig og perfekt om sexlivet ligger brakk.

Setter man av tid til ettertenksomhet, om livet og det å faktisk ha det fint- enten man er alene eller i et forhold, så vil man få det bra i alle andre faser av livet også.

Kilde: NRK.no

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.