Liverpool- Hvem tar over på Anfield?

I flere dager har Wigans Roberto Martinez vært favoritten til å ta over for Kenny Dalglish som manager i Liverpool, nå ser det ut til at Swanseas Brendan Rodgers allikevel skal være villig til å snakke med de amerikanske eierne. 

Martinez skal angivelig har problemer med å jobbe under en potensiell sportsdirektør som skal inn å styre med bla spillerkjøp.

Wigan manageren er vant til å styre det meste selv, Wigan-eier Dave Whelan blander seg ikke inn i spillerkjøp, men gir grønt kort og penger til forsterkninger når manageren ber om det. Dette er den vanligste formen for drift av klubber i England.

En sportsdirektør bør ikke blande seg inn i managerens ansvar, det gir grunnlag for konflikter.

Rykter i Liverpool og i media forøvrig vil ha det til at det er nederlenderen Louis van Gaal som er tiltenkt direktør jobben.

Liverpool eier John W. Henry er vant til å få det som han vil. Martinez er garantert ute av diskusjonen om han ikke vil samarbeide med de Henry ansetter.

Reds alert: Brendan Rodgers

Martinez eller Rodgers Foto: dailymail.co.uk

Liverpool Football Club er blant de mest kjente i verden. De trenger en mann med fornuftige ideer, en klar plan og et fotballhode for framtiden. Martinez og Rodgers har hatt suksess i sine respektive klubber, det er ikke overraskende om det skulle bli en av disse to som tar over på Anfield.

Tidligere Liverpool spiller Steve Staunton er overrasket over at klubben går til media og sier at det er minst 12 kandidater til jobben som ny manager. Før i tiden ville dette bli håndtert i det stille til en manager ble offentliggjort.

Stopperkjempen er overrasket over ryktene, og at det ikke allerede er en ny manager på plass på Anfield. Det er bare en måned til spillerne skal møtes for «pree- season».

Steven Gerrard, kaptein og Liverpools største stjerne gir sin fulle støtte til Martinez som ny manager. Det bekreftet han da England var på besøk i Norge nylig.

– Å være manager i Premier League er en av de mest usikre, samtidig en av de mestkrevende, lukrative og attraktive i fotballverden. Hvem som skal ta over for selveste Liverpool er det svært mange som venter i spenning på.

Sjansen for at det blir en overraskende norsk manager gir sky høye odds, og vurdert som svært lite sannsynlig.

Hvem tror du tar over Liverpool?

Kilde

http://www.dailymail.co.uk

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.