Madonna til Oslo- Billetter til halvpris- kommer hun noen gang tilbake?

Billetter til Madonnas konsert i Telenor Arena 15. august er ennå ikke utsolgt og arrangøren velger å dumpe prisen for å unngå økonomisk tap.

Madonna var selveste pop-dronningen, nå er hun ikke lenger engang i hoffet. P3 velger å ikke spille fra den tidligere stjernens siste album fordi den er for dårlig.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s__rX_WL100[/youtube]

Madonna fyller 54 år 16. august. Det er ingen ungdom i alder som entrer scenen i Norge, men hun er sprekere enn noen gang. Onde tunger vil allikevel ha det til at hennes siste album, «MDNA» er det absolutt dårligste.

Andre mener at den kvinnelige artisten var best helt i starten av sin karriere. Med «Like a Virgin» i fra 1994 som sitt beste album.

Vil du se en levende legende så har du altså sjansen nå .Madonna er i Norge og du kan høre henne på Tenor Arena.

Norges konserten er Madonnas offisielle bursdagskonsert, og fanklubben ber alle ta med seg et hjerteformet ark til konserten. Arket skal holdes opp mot Madonna når hun spiller «Open Your Heart», for å ønske henne gratulerer med 54-års dagen 16. august – altså dagen derpå.

I hvilken periode synes du Madonna har vært på sitt beste? Tror du Madonna kommer tilbake som verdens største kvinnelige artist?

 

http://www.madonna.com/

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.