Mannen som kaller seg “Chris Rampegutt Giske” er siktet for drapet på Sigrid

Her er et utdrag av Facebook profilen til den 37 år gamle Ålesunderen som skal være siktet i Sigrid-saken.

Chris Rampegutt Giske
Søndagskveld her i Oslo, mørket har sneket seg innpå, og natten er i anmars!Lovens voktere og lovens håndhevere. Kritikk og ros, angrep og forsvar! Får man ikke lov til å forsvare seg uten at IDIOTER blander seg inn og bare ender opp med å gjøre ting MYE værre enn de burde ha gjort, er det klart at majoriteten av kyniske utnyttere styrer systemet! Man ser at selv politiet gjør feil, og sniker s

eg unna alle økonomiske ansvar der de kan! DETTE minner om samme måten UTESTEDER blir drevet på, masse penger inn, ingenting ut! Så er det rart at folk reagerer og blir kranglevorne??? UNDERBEVISSTHETEN vet om slike ting, og det gjør at folk legger merke til ting, og finner en brukbar unnskyldning til å sleppe taket og falle ned i manipulatorens klør! Svake mennesker som IKKE tør i si ifra, de tør ikke selv når de lider og ser at andre lider! Rart, for nå kan jeg også BEVISE at folk prøver å PÅFØRE meg psykiske lidelser, DET svaret skulle jeg likt å vist hvorfor! Så rart at folk velger å angripe, istedenfor å støtte og INNSE problemet med systemet, det hjelper ikke at noen har det bra, når størstedelen av de som er i det lider noe grusomt! Det er jo SLAVER og høyst ulovlig, slike inngrep har konsekvenser! Jeg velger å SLOSS for å fri meg fra det, og bryr meg ikke det DØYT om konsekvensene, siden jeg BARE BLIR ANGREPET!!! DET er en klar beskjed!!!!!Så regelbrudd hos etatene, ondskap og unnvikelsesteknikker, forhånsdømming og forsøk på å slippe unna! Rart at det var det ENE opptaket som gjorde at enkelte PLUTSELIG fikk det for seg at JEG var en fare for meg selv og andre, dette er en SVÆRT farlig og psykotisk person som står bak, og manipulerer, skremmer og terroriserer de rundt seg for å beskytte seg selv! DET kan ikke folk mene er bra??? Så JEG manipulerer hva? DET overrasket meg ikke at noen forsøker seg på, siden vedkommende m.fl. IKKE engang spør meg om hva som er problemet, men snur ryggen til (!!!!!) og forsøker å stemple meg som en psykisk ustabil person!!! Jøss, og i så mange år jeg har opptak ifra, så gjør jeg det jeg gjør for en grunn, tar for meg problemet og løser det! HVORDAN vedkommende får det servert, avhenger av hvordan jeg blir behandlet! Så den lille demonstrasjonen med opptak jeg la ut, viste nok GODT at jeg motbeviser mye TULLPRAT, FALSKE ANMELDELSER og flere andre ting! PSYKOPATER tor de kan kontrollere alt ved å lyve, manipulere og bruke glatte ord, de forsøker å få så mange som mulig med seg i prosessen, og satser ALT på at de lykkes!!! Jaha, og dette gjør vedkommende imot en som analyserer og legger ut NESTEN alt, og viser alle som leser dette her hva som skjer, hvem som gjør det og hvordan de ødelegger sine egne!!!

Så får vi se da når jeg kommer hjem til Ålesund, hva jeg har fanget opp av tull!!! Ikke alle ting er like lette å finne, og batterier varer i mange, mange dager… AGGRESSIV oppførsel har jeg allerede, og vedkommende klarer ikke å vri seg unna, det jeg skal vise, er en SVÆRT alvorlig syk person ( IKKE MEG!!! ), og måten den personen holder sine nærmeste for NARR, og hvordan den personen manipulerer, truer meg, og når den personen ikke får viljen sin, satser den personen på å misbruke psykiatrien for å slippe unna bråket som personen stelte i stand! PSYKOPAT!!!

Med de fine ordene her, er det klart at situasjonen er fortsatt under MIN kontroll, og jeg akter å gjøre en PROTEST!!! SÅ enkelt er det!!! Men slapp av, jeg skal ikke skade noen, jeg er da ikke helt tett i nøtta! 😉

Så etter at paykiatrien selv har køddet det til med ULOVLIG medisinering, så ser jeg også at de sniker seg unna der, og nå stoler jeg ikke på de, og forklarer detaljert hvorfor, og hvordan de faktisk gjør det imot enkelte personer! De gjør ikke det samme imot alle, og noen får faktisk GOD behandling, men bare fordi de kan tilby noe tilbake! Så enkelt er det! Ikke mange bra ord, men tilliten er brutt, og det skal mye mere til en EN_ god handling for å rette den opp igjen, husk at så mye MAKT psykiatrien faktisk har, så skal det litt til å å gjennoppbygge tilliten! Feiler man der, DA ryker ganske mye!!!

Mine regler er enkle: JEG tar det i offentligheten, og i tråd med facebooks EGNE regler, så ser man at HER INNE, bryter jeg ingen lover! Facebokk har en lisensavtale vedkommende faktisk bør lese nøye gjennom, og det er sånn det er med den saken! 🙂

God natt folkens, sov godt, og ønsker alle en fin uke fremover! 😉

11 · Share
 • 73 people like this.
 • 50 of 68
  • Stian Mork Du får be om at du aldri slipper ut igjen! Da finner de deg aldrig igjen! Nå kjenner vi namnet ditt!
   about an hour ago via mobile ·  · 11
  • Vidar Holmen din syke jevel
   about an hour ago ·  · 6
  • Camilla Teksum Kan bare ikke forstå at noen kan gjøre noe så GRUSOMT, hva feiler det denne/de personene som har gjort dette!!! Norge har også gjort en feil her, sendt ut en så syk mann rett ut på gata igjen! NAIVE norge!!!!
   about an hour ago · Edited ·  · 14
  • Sophie Ann ‎”37-åringen som er siktet for å ha drept Sigrid Giskegjerde Schjetne, stiller seg uforstående til siktelsen.- Han mener politiet må sjekke ut tekniske spor som vil vise at han ikke kan ha begått dette drapet, at han har alibi. Han håper å bli sjekket ut av saken, sier mannens forsvarer”

   about an hour ago ·  · 3
  • Silje Nedberge Du er en syk, syk jævel hvis det viser seg at det er du som er drapsmannen.
   about an hour ago ·  · 2
  • Anette Aas Kalland Helt enig. Norge i eg nøtteskall… Tipper på Max 10 år i fengsel:( om han slippe ut s håpe e nåkken tar affere å drepe jævelen for å beskytte norske samfunn siden lovverket ikke vil beskytte oss!!!!!!!
   about an hour ago via mobile ·  · 9
  • Ole Morten Tørmoen Jensen Det spiller for meg liten rolle om du er morder eller ikke! Du hører ikke hjemme ute i samfunnet uansett! Noen må ta ansvar for at du aldri ser dagens lys igjen. Du er rett og slett gal du!
   about an hour ago ·  · 15
  • Jeanette Nettan Hansen Sigrid er nå himmelens vakreste engel! Hun er et sted du aldri kommer!!!!!
   about an hour ago via mobile ·  · 38
  • Sohail Anwar Sånne som deg burde blitt brent levende utpulte feite horeunge!!!!
   about an hour ago via mobile ·  · 11
  • Stig Papasan Abelseth Skjerp dokke folkens… Forskjell på mistenkt og dømt!! Så velg ord med omhu…
   about an hour ago via mobile ·  · 31
  • Ronny Wilhelmsen Blir kvalm når jeg tenker på at jeg har hatt deg på vennelista mi… kjenner jeg blir kvalm av å ha jobbet med deg. Glad intuisjonen min fortalte meg at jeg ikke skulle svare når du ringte, og at jeg ikke skulle be deg inn i min omgangskrets. Sletter deg, og håper du råtner…
   about an hour ago ·  · 51
  • Sohail Anwar Det er en grunn til han feite kukken er mistenkt da å slutt å forsvar sånne for du har en unge på bildet ditt å trur ikke du ville likt at ungen endag ikke kom hjem liker du ikke det du leser så hold kjeft!!
   about an hour ago via mobile ·  · 16
  • Ida Andrea Stene Gale psyko faan!!
   about an hour ago via mobile · 
  • Karina Finsnes Hansen Skjerpings… Vent til dommen faller folkens slik ikke skjegget henge i postkassa i morra..
   about an hour ago via mobile ·  · 11
  • Jeanette Jutzie Trur også folk glømme ka han he gjort tidligere…..
   about an hour ago via mobile ·  · 4
  • Stig Papasan Abelseth Forsvarer han ikke… Sier bare dere bør velge ord med omhu!! Hva om han er uskyldig da??
   Skriv heller det dere tenker og føler når det er med 200% sikkerhet han er skyldig!!!
   about an hour ago via mobile ·  · 21
  • Simen Christopher Jensen Du fikk aldri noe gjennom teksten du har på profilen din?! så derfor må du gå på en stakkars uskyldig jente på 16 ÅR?!!!! Fyfaen for en jävla idiot! +1 for steining av deg på Karl Johan’s Gate! betaler glatt 1000kr per kast med en stein på 50 kg!
   about an hour ago ·  · 3
  • Ragnar Fredriksen du er fan meg så sinnsykt ferdig
   57 minutes ago via mobile ·  · 3
  • Odd Arve Ingen kan dømme han fordi han er mulig mistenkt ! Hva om han skulle bli sjekket ut av saken å er uskyldig ??? Fortjener han å bli dømt av dere ??? Nei … Har han gjort det , så støtter jeg alt det grusome som er skrevet. Men han må jo få lov til å forsvare seg som alle har rett til. Husk han er nr 2 som er MISTENKT å uthengt i media . Jeg beskytter han overhodet ikke , men venter med å dømme folk før der er noe bevis. Å da snakker vi Sigrid saken å ikke hans privatliv .
   53 minutes ago via mobile ·  · 17
  • Daniel Bruins Sørensen Tangen Du skulle vært hengt ditt jævla rasshøl,drepe en 16 år gammel jente,fy faen,hadde jeg sett deg skulle jeg klint deg rett ned din jævla psykopat,brenn i helvete.
   51 minutes ago ·  · 1
  • Nari Regina Du hadde ALDRI klart å ta en gutt/mann med mer krefter enn ei uskyldig vakker jente!! håper samvittigheten dreper deg, håper folk for spyttet deg i trynet og sagt hvor ond du er !! Du fortjener å bli pint til døde.. Akkurat som du fikk vi som hadde Sigrid til å bli knust. Hvordan kunne du? Det er sånne som DERE som ikke fortjener å være her. !!!
   50 minutes ago via mobile ·  · 3
  • Henrik Hills Dead man walking
   50 minutes ago via mobile ·  · 9
  • Erik Kursetgjerde Ber folk om å vise omsyn, spesielt med tanke på familien til Sigrid. Vonar folk held seg for gode til å skrive obskøne ytringar på veggen til den mistenkte.
   48 minutes ago ·  · 13
  • Ruben Sørby Får som fortjent! Får nok streng straff her, pga all mediastyr. Kommer til å dunke hammeren så hardt at det sprekker i bordet til dommeren.. 16år forvaring tipper jeg..
   48 minutes ago via mobile ·  · 6
  • Robin Vestad Du er en skam for Ålesund!!! ditt rasshøl. Brenn i helvette
   47 minutes ago via mobile ·  · 6
  • Faridos Serious Pedofile barnemorder! Fortjener å bli hengt!!
   46 minutes ago via mobile ·  · 4
  • Martin Cappy Nygård kvalming! du e en loco kødd!
   45 minutes ago ·  · 3
  • Ali Hamza Stygge dritt! Håper du brenner i helvete
   43 minutes ago via mobile ·  · 1
  • Henrik Green Hansen Vær glad du bor i Norge. Alt for mildstraff, din jævel.
   40 minutes ago via mobile ·  · 3
  • Per Inia Brekke du e syk i hode, håpe du blir bura inne å aldri kommer ut igjen!
   37 minutes ago ·  · 2
  • Dag Arne Hansen Et lite poeng (Qoute): Siktet. Ikke dømt. Jeg har lite til overs for de som har gjort dette og liknende ting, men jeg har også lite til overs for offentlig gapestokk. Om det skulle vise seg at disse to ikke har drept noen har dere som sprer dette gjort veien til et rep i garasjen rimelig mye kortere
   31 minutes ago ·  · 12
  • Stephan Daniel Borgund Du e garantert jævelen som e skyldig, håpe du blir bura inne, og det som e værre !!
   30 minutes ago via mobile · 
  • Sofie Knudsen Sigrid er en vakker engel i himmelen! Mens du kommer aldri til å komme dit, brenn i helvette
   28 minutes ago via mobile ·  · 5
  • Sondre Formo Lindheim Du er skyldig. Og jeg håper du råtner. Ferdig.
   25 minutes ago via mobile ·  · 3
  • Henriette Marie Å du mener det er rart folk i familien din og vennene dine har snudd ryggen til deg.? Du er Norges største taper.!
   24 minutes ago via mobile ·  · 3
  • Inga Chanel Johannsdottir Skjønner ingenting, hva om han ikke har gjort det, da er det mange som driter seg ut men om han har gjort det har han en lang dom på seg, men ville ikke skrivi så mye stygt, er ganske vanskelig og få så mye negativ omtale når han bare er mistenkt foreløpig
   24 minutes ago via mobile ·  · 5
  • Waqas Butt Nå må det komme døds straff til Norge !!!!!!!!! Sånne mennesker fortjener ikke og leve……. Om dette stemmer at det er du som har drept Sigrid så kan du vente deg en Stor STRAFF Av GUD der du vil brenne i helvete for evig og alltid … Gud er stor husk det den straffen vil du få…
   24 minutes ago via mobile ·  · 2
  • Fred E. Litsheim What you give is what you get.. And if you did what your accused of.. Someone will make sure you get exactly what you deserve where ever you are, cause i dont think the Norwegian law have the ability to enforce what you have coming.. I strongly believe someone else can !!
   24 minutes ago ·  · 2
  • Åge Andre Jenssen Etter å ha lest noen av innleggene dine må jeg bare si at du er en syk FAEN..!!! Utrolig synd at politiet ikke fikk tak i deg i Ålesund og fikk sperret deg inne på et galehus. Måtte du istedet råtne i HÆLVETE……!!!!!!!!!!
   24 minutes ago ·  · 6
  • Junaid Shakur Ahmad Mann, det var skikkelig yakki da yaara “// drepte en kæbe på 16 år mann ! Prawa hun var på alderen til dattera di !
   Når du gjør sånne ting så vil folk også tenke at du har blæsta små barn i rompa før også liksom !
   Chall, tu te geia puttar !
   12 minutes ago via mobile ·  · 2
  • Aleksander Kværner Om du blir dømt er du en forbanna syk jævel og håper virkelig du blir så raspepult i fengselet at du aldri går igjen… Når du kommer ut igjen er ikke friheten lenge frøken før du forsvinner. Psykopat!
   10 minutes ago via mobile ·  · 1
  • Jørn Johansen Du navngir feil mann Ragnar Fredriksen
   10 minutes ago via mobile ·  · 1
  • Tommy Andersen Lankut ingen ord i verden strekker til for hva jeg mener om deg, ingen straff i Norge strekker til, på hva du fortjener.
   7 minutes ago via mobile ·  · 1
  • Hans-Petter Schmidt Dere som ” LIKER ” dett er jo noen IDIOTER!
   5 minutes ago · 
  • Burcak Busra Ucarli Han her er faen meg morderen, Man burde være blind for å ikke kunne forstå dette! Les gjennom hver enkelt status han har lagt ut. Og du kommer til å finne Hint til drapet han har begått.. Jeg vil vise en liten del av en tekst han hadde skrevet lengre ned
   Det e rrart ikke sant??? At enkelte hyler og skriker hysterisk og påstår de har kontroll, så når de MISTER kontrollen, raserer de politiet og psykiatrien i forsøket på å komme seg unna katastrofen!!! – Tenk deg at du oversetter statusene hans i en tekst vi forstår!!!! Tenk deg en 16 år gammel jente hyler og skriker hysterisk prøver å ha kontrollen, prøver rasende å få tak i politiet prøver å komme seg unna katastrofen osv.. Han hinter til drapet i hver eneste status.. Du burde skamme deg for å ha tatt livet av en så utrolig god hjertet og vakker Engel, Brenn i helvette! Du har sikkert tatt livet av flere uskyldige mennesker.. Jævla psykopat..:@.
   4 minutes ago ·  · 1
  • Jon Fredrik Stene Håpe noen seriøst gjør deg noe brutalt ,noe som ikke enda er blitt gjort, stygge stygge faen
   2 minutes ago via mobile · 

– Det er veldig mye som tyder på at det er denne mannen som har noe med drapet på Sigrid å gjøre. Man skal være forsiktig med å dømme mennesker før de har fått en rettslig dom, men det er fryktelig vanskelig i denne grusomme saken.

Selvsagt er det fristende å be vedkommende om å brenne i helvete, men slikt skal man jo ikke hverken si eller skrive. Jeg gjør det allikevel!

 

Vargas

Facebook Comments

44 thoughts on “Mannen som kaller seg “Chris Rampegutt Giske” er siktet for drapet på Sigrid”

 1. Uansett hvem eller hva han er, synes jeg på ingen måte det er rett å henge ut denne mannen FØR han faktisk er dømt for noe.

  1. Hvis du leser hva han skriver så skjønner du at han har mye med saken å gjøre. Driver man å dreper 16 åringer, hvilket
   er svært sannsynlig at denne mannen har gjort- så må du nesten regne med å bli hengt ut på nettet. Sånn er det bare!

   Som man reder ligger man!

   Vargas

 2. Ser du får mye dritt her. Er du skyldig er det fortjent. Men du er også et offer. Et offer i et knallhardt samfunn, hvor forstå-seg-påere og bedrevitere nok en gang har sviktet. Det er ingen unnskyldning, men en forklaring. Dere fargede som skriver her: hold kjeft! Dere er en direkte årsak til dette kaotiske samfunnet vi lever i.

 3. Vargas: Jeg har lest. Men likevel er det ikke vår oppgave å dømme, det er retten. Om han er den skyldige så er alle berettiget til å hate han, men det kan vær skummelt å sitte å hate før vi vet HELT SIKKERT. Selv hvor sikker DU er på at han er skyldig, er det ikke sikkert.

  1. Jeg verken dømmer eller hater, bare konstaterer at det er denne mannen som er siktet og svært sannsynlig har drept en uskyldig 16 åring. Slikt kan man risikere å havne på nettet av…

   Vargas

 4. Den rettigheten som denne mannen har hatt tidligere med å forsvare seg selv har gidd ham muligheten for å kunne drepe ! ikke går han til angrep med noen som kan kjempe imot , men har går og plukker opp en 16 år gammel jente som nesten er trygt hjemme … en som ikke hadde en eneste sjangs til å forsvare seg ! Så retten om å vente til han er dømt har ikke akuratt fungert for norge hit til ! Han fortjener ikke noe menneskelige rettigheter i det hele tatt !!! stakkars familien til denne jenta som kommer til å ha denne mannen i bakhode vær eneste dag !

 5. Synes det er en del som bør tenke seg litt om før de slenger ut ytringer i offentlig rom. For det første er de to personene kun siktet, de er ikke dømt for drap. Vi vet ingenting om de virkelig er skyldige, og vi har ikke noe grunnlag for å si om det er sannsynlig eller ikke at de er det. Det gjelder deg også, Vargas, selv om du flere ganger slår fast at de «svært sannsynlig» er det. Hva baserer du den antakelsen på?

  Vi vet heller ikke noe særlig om på hva slags grunnlag de er siktet. Vi vet at de jobbet i Derens verksted tett ved funnstedet, og at de ble pågrepet der. Personlig synes jeg det virker merkelig at en morder skulle legge kroppen i skogen bak verkstedet sitt og la den bli liggende der i flere uker, slik at den lett kan bli funnet av etterforskernes hunder.

  For det andre vet vi heller ikke noe særlig om omstendighetene rundt dødsfallet til Sigrid. I kommentarene på Facebook-sida til Giske tar tankeløse folk det for gitt at det er snakk om et overlagt eller forsettelig drap, og de slenger uten videre på påstander om voldtekt, mishandling og pedofili på toppen. For alt vi vet kan jenta ha blitt påkjørt. Jeg sier ikke at det er sånn det er, eller at det er en mer sannsynlig forklaring. Poenget er at vi foreløpig vet så lite om hva som har skjedd. Da bør vi også være forsiktige med å gå ut med sverdet hevet.

  1. Podagra- (Også kalt gammelmannssykdom)

   Bør man ikke tenke seg litt om før man setter seg selv i en situasjon der man blir siktet i en drapssak?
   Her er det den siktede som ligger svært dårlig an. Da må man regne med at navnet raskt kommer ut på nettet.
   Mine antagelser Podagra, er baser på alt du kan lese og se i media generelt og i Dagbladet og på den siktedes FB profil
   spesielt.

   Folk bør være forsiktig med å hate, true og ta forhastede konklusjoner, men for meg er det nok at vedkommende er siktet og
   ventet på å blitt tatt av politiet søndagen før han ble arrestert, iflge egen FB profil.

   Vi vet grunnlaget for siktelsen, det er at det er funnet et lik i skogen. En uskyldig 16 åringen som skulle ha hatt livet foran seg.

   Det er slett ikke rart at folk flest er jævlig forbanna!

   Vargas

 6. holy shit her var dt me eder og galle.
  La nå politiet ta seg av det. For alt dere vet så er han uskyldig.
  Og til og med om han er skyldig så skal ikke vi som samfunn gå inn for blodhevn. Vi har forsøkt det systemet og det suger.

  1. Du har helt rett i at det er politiet sin jobb å få mannen dømt. Slett ikke rart at folk er villsint og forbanna.
   OM han er uskyldig så har han bedt om denne kritikken på egen FB profil, bare det alene sier det meste om denne personen.

   Politiet går ikke til pågripelse og siktelse om de ikke har skjellig grunn til mistanke. Det er svært sannsynligvis at
   ålesunderen er riktig person, og da vil han ettervert bli dømt.

   Veldig forståelig at det er lynsjestemning der ute blant folket.

   Vargas

 7. Sitat, Vargas: «Vi vet grunnlaget for siktelsen, det er at det er funnet et lik i skogen. En uskyldig 16 åringen som skulle ha hatt livet foran seg.»

  – Ja, men vi vet ikke hva grunnlaget er for at akkurat disse to personene ble siktet. Det var det jeg mente.

 8. Når man ser hva siktede har gjort før og leser ting han har skrevet, så er det nærligende å tro på siktelsen fra påtalemyndighetene.
  At slike som han kan slippe ut etter å ha gjort det han gjorde med den første jenta er helt utrolig. Man blir ikke “frisk” i hodet av å sone en fengselstraff, så her burde man virkelig ha sperret ham inne og kastet nøkkelen.

  Til dere som synes det er fælt at det blir skrevet stygt om de siktede, slutt å les da vel…
  Ingen som tvinger dere til det, og slik det har blitt i Norge nå med all overfalls voldtekter osv så er det ikke rart blir engstelige og sinte når de ser alt det syke en slik person har gjort og fått lov til å skrive uten at noen har reagert.

  Håper virkelig at han havner i fengsel med noen som gir faen i om de får noen år ekstra mot å “pleie” ham litt! 😀

 9. Seriøst folkens, jeg forstår at dere er triste, sinte, redde osv, men la nå det Norske rettssystemet være den som kommer med dommer, ikke dere!
  Dere har ingen rett til å dømme noen slik dere har gjort her, det er det faktisk ingen som har!
  Hva viss dere tar feil, og disse to er uskyldige?
  Hvor mange av dere ville da skrevet på siden hans at de beklager??
  under 0.001% av dere!
  Et godt gammelt ordtak ” alle er uskyldige til det motsatte er bevist”, har de fleste av dere ikke hørt dette?
  Mange av dere risikerer faktisk straff etter div utsagn her.
  Drapstrusler, æreskrenkelse osv.. Kan være lurt å bruke hodet før man skriver ting på nettet 😉
  Er disse to skyldige, så håper jeg de får den straffen de fortjener, bare synd Norge har for slappe strafferammer 🙁

  1. Du har ikke helt skjønt poenget du Lillemus. De som har kommentert på profilen til den tiltalte har gjort det da de har forstått at
   han kan ha drept Sigrid. En helt naturlig og folkelig reaksjon. Man skal ikke true folk på livet, men ytringsfriheten står sterkt i Norge.
   Man kan nesten si og skrive hva man vil, og ha sterke meninger om det meste.

   Du derimot, er avviket i denne debatten.

   Du kan på ingen måte vite hvor mange som ville ha valt å be om unnskyldning hvis det mot formodning viste seg at ålesunderen var uskyldig.

   Loven skal dømme, ikke folket. Men folket har lov til å være hatefull og jævlig forbandet for at Sigrid er drept. Det er det folk sette ord på her.

   Kanskje du skulle bruke hodet før du kommer med slike intetsigende og håpløse påstander?

   Vargas

 10. Der sa du det selv, han KAN ha gjort det, fremdeles ingen konkrete bevis på at han HAR gjort det.
  Drapstrusler og æreskrenkelse har ABSOLUTT INGENTING med ytringsfrihet å gjøre!
  Dere har heller ikke lov til og offentliggjøre navn, private nettadresser osv heller.
  Det er blitt begått mange straffbare forhold med de fleste kommentarene her, så bare vent, karma er rett rundt hjørnet 😉

  1. Du vet åpenbart ikke hva du snakker om Lillemus. I innlegget presiseres det at man må dømmes først, men her er det så mange ting som peker i
   retningen av den tiltalte at det er skjellig grunn til mistanke, og vedkommende vil bli framstilt for varetektsfengsling i morgen.

   Når det kommer til ytringsfrihet så bør du prøve å lese hva jeg skriver før du kommer med enda mer svada. Man skal ikke true folk, men man kan
   skrive det man ønsker så lenge det ikke er knyttet opp mot vold. Noen har valt å ordlegge seg klumsete, det får stå for deres regning.

   De straffbare forholdene du referer til tar jeg med knusende ro.

   Vargas

 11. Hallo! Selv om han er rasende på samfunnet (noe mange er) så er det jo ikke bevist ennå at han er drapsmannen. Uansett om liket var der eller her så skal man ha bevis før dømming. Tenk om noen har dratt liket dit og så får han skylda. Det KAN jo være han og alt peker mot det, men all tvil skal falle den tiltalte til gode. Slik er loven! Vi vil ha en å skylde på, men da får det være rett mann, ikke en eller annen som kunne ha vært den riktige. Det er straffbart å mobbe andre på blogger og nett. Best å bare tenke tankene inni seg inntil vi vet. På en måte håper jeg at det er han, men mitt “håp” betyr ikke at han er morderen. Jeg ville heller håpet at det aldri hadde skjedd!

 12. Asså har dere lest bloggen hans?? Det oser jo skitzo og paranoia lang vei. Uavhenig om denne mannen er skyldig eller ei, er det tydelig at han ikke kan fortsette å gå “løs” blant folk!

  Se spesielt på siste innlegg ( datert 28.07.12) -Noen dager senere forsvinner Sigrid.

  Hentet fra bloggen hans:

  “La meg gi politiet og psykiatrien et godt råd: Forbered dere!!!!! Dere feilet, og nå kommer konsekvensene av måten dere forsøkte å skjule dette systemet på!!! Tror dere at det er umulig å få ting fram i lyset??? Se og lær de nærmeste dagene, og ikke engang tenk på å prøve på noe mere drit nå, psykiatrien liker å true med at politiet nærmest har spanet på meg, ja???? I sammenhengen, ser de hva de holder på med????? De legger opp til krig, og jeg gir meg ikke uansett hva det fører til!!!!”

  Se også diskusjoner han har med ei “Hanne” under flere av innlegga. Horribelt at denne mannen har gått fri!

 13. Sigrid-saken er dypt tragisk, men jeg maner dere til moderasjon.

  Dere som her henger ut de siktede handler i affekt!

  Tenk igjennom det dere gjør, tenk at det er en mulighet for at dere ødelegger andres uskyldiges liv. Jeg vil spesielt oppfordre “Anon” til å fjerne linken og bildet av den siktede 64-åringen.

  Hvorfor tror dere pressen ikke har gått ut med navn? De har lang yrkesmessig erfaring og vet hvordan man skal håndtere slikt.

  1. “Anon” har ikke tilgang for å fjerne kommentarer eller linker han selv har skrevet på denne bloggen. det er det bare jeg som admin som har.

   Din anmodning er tatt til etterretning, link med navn og bilde er fjernet.

   Vargas

 14. Flott gjort Vargas!

  Jeg vil også be deg å vurdere og fjerne navnene på de siktene enn så lenge. Spesielt for 64-åringen, hvor det på det nåværende tidspunkt foreligger størst grunn til usikkerhet og tvil.

  Om det ved et senere tidspunkt skulle vise seg at vedkommende er skyldig i straffbare forhold, kan du publisere på nytt – med god samvittighet 🙂

 15. Utdrag fra den siktede 37-åringens blogg:

  Kommentar (utdrag av kommentaren) postet av “Hanne” til innlegget http://crazycop.blogg.no/1329414771_n_m_da_vinteren_snart.html

  “Du er en meget syk person, det er meg et under at de slapp deg ut igjen. Jeg tror at du kommer til å skade et barn før eller siden og jeg syntes det er synd at systemet ikke klarer å fange opp slike som deg. Jeg håper familien din tar til vet å får deg tvangsinnlagt på en slik måte at du ikke har noen form for mulighet til å slippe ut igjen. Det som gjør deg til en farlig person er at du tror verden sirkler rundt deg og det store som alle lurer på og tenker på er deg. Reality check, du er bare en ubetydelig klatt med vandrende vann, du betyr ingen ting for andre enn deg selv og familien din. Kanskje om du har noen venner men vet du hva det tviler jeg på du har. Jeg tror at du er en enslig person og en dag så tar fantasiene overhånd og det er da du kommer til å skade et barn, om du ikke alle rede har gjort det da. Du burde faktisk gå å be noen tvangsinnlegge deg for du er virkelig ute å kjøre.”

  Utdrag fra kommentar fra den siktede selv på samme innlegg postet den 10/7-12 – altså under en måned før Sigrid forsvant:

  “…..Og du??? Du leser aviser, gjør du ikke. ;)”

  GRØSS!

 16. Med Breivik-saken friskt i minne, hvor det var stor tvil om tilregnelighet, bør man forstå at det i denne saken også kan være en gjerningsperson med reelle lidelser som burde få hjelp og behandling.
  Dette vet man overhode ikke på det nåværende tidspunkt, og nettopp derfor bør man vise ekstra forsiktighet med hvordan man ytrer seg.

  Vis verdighet og respekt til Sigrids minne og kanaliser energien til hennes familie og nærmeste.
  Vis i stede at dere er bedre mennesker og ikke fall for fristelsen for primitivt lavmål uansett hvor stor fortvilelsen og hatet måtte være.

 17. Jeg mener at vi nå har fått nok “heads up” ifht folk med lidelser, alvorlige lidelser. Lidelser som bør ha bli sett av noen en eller annen gang. Av all min respekt til Sigrid og familien så mener jeg at det beste man kan gjøre nå i ettertid (for de av oss som ikke er nært knyttet til de pårørende) er jo å sette spørsmålstegn ved psykiatrien. -Igjen uavhengig av om han er skyldig eller ei. Alle som har lest bloggen hans og dokumentene han har lagt ut fra leger og psykiatere bør undre seg over hva som i al verden hendte? -Og hva som kunne evt vært unngått om det viser seg han er skyldig. Noe jeg tror han er.

  Mange tanker går selvfølgelig til familien til Sigrid.

 18. Utdraget fra FB-siden til Chris Kenneth Giske (skrevet dato ?) er usammenhengende og full av skrivefeil. Logikken er helt fraværende. Han benytter versaler på de mest ulogiske steder. Nå kommer det interessante. Teksten på bloggen; crazycop.blogg.no/ , har ikke samme skrive feil og mye mer sammenhengende og logisk. Innholdet er begge sted full av vrede og frustrasjon, samt fri for selvinnsikt. Jeg ser to mulige forklaringer på den dårlig FB-teksten. 1- den er skrevet i en annen sinnstilstand som kan skyldes rus eller psykose. 2- det kan være en skjult beskjed til noen. Teksten kan være skrevet slik at kun den andre personen forstår. Jeg mistenker IKKE Chris for å være spesielt intelligent, derav er kodingen av den hemmelige teksten enkel og kanskje usystematisk

 19. vargas12.com

  Hvis det var deg som hadde blitt annklaget for det denne personen er annklaget for, hva hadde du synes om at noen hadde opprettet en side som hadde hengt deg ut med fullt navn? utrolig smakløst gjort. kvalmt. Samme om han er skyldig eller ei. Det hjelper ingen at du henger ut han med fullt navn. Hvis han er skyldig taes han hånd om, og hvis han ikke er det slipper han ut, og alle vet hvem han er takket være sånne som deg.

  1. Jonas, denne mannen har vel mer eller mindre lagt ut seg selv på sosiale medier der han tett innpå har innrømt å ha noe med Sigrid-saken å gjøre. Driver man å bli siktet i drap på 16 åringer må man nesten regne med å bli hengt ut på nett.

   Hvis det skulle være det verste som kunne ha skjedd vedkommende burde han selvsagt tenkt på det litt tidligere.

   Svinet som drepte Sigrid bør råtne i fengsel. Alt tyder på at riktig mann er tatt i denne saken. Når som foreligger kommer det en ny sak her på denne bloggen med både bilde og navn!

   Vargas

 20. Hvor i hans blogger står det at han har innrømmet å ha drept Sigrid? Eller hvor er det han tett på innrømmer dette? Gi meg gjerne en link.

  Det er klart denne mannen trenger hjelp, og han burde kanskje vært tatt bedre hånd om i psykiatrien i Norge…
  Jeg skjønner ikke poenget med å lage en gapestokkblogg der du kun er ute etter å sverte han, når han ennå ikke er dømt.
  Hva heter du da? Hvorfor står ikke du frem med fullt navn?

  1. Jonas, du tar til deg egne meninger jeg ikke har. Du må lese innlegget og mine kommentarer en gang til.
   Jeg har aldri sagt at han har innrømmet å drept noen. Han har tett innpå innrømmet å ha noe med saken å gjøre. Det er
   en enorm forskjell.

   Dette er på ingen måte en gapestokk blogg, jeg bare la ut det den siktede selv skrev på sin profil på FB. Dermed har vel den
   siktede veldig tydelig hengt ut seg selv. Vi må ikke være så livredd fakta at vi ikke skal snakke eller skrive om det.

   Mannen sitter i varetekt i 4 uker med med brev og besøksforbud for en meget alvorlig drapssak. Du burde heller ha spurt seg selv, tenk
   hvilket helvete Sigrids venner og familie går igjennom. Den siktede 37 åringen har svertet seg selv i denne saken. Jeg bare konstaterer fakta.

   Når det kommer til anonymitet så sitter vel du i glassbur og kaster svære steiner.

   Hvorfor er du så nysgjerrig Jonas?

   Vargas

 21. Vargas, jeg spør deg hva det er han har skrevet som får deg til å si at han tett på har innrømmet å ha noe med saken å gjøre. Hvor har du lest dette?

  Du skriver at dette på ingen måte er en gapestokkblogg samtidig som du lager en bloggside med overskriften “Mannen som kaller seg “Chris Rampegutt Giske” er siktet for drapet på Sigrid”
  Nærmere gapestokkblogg er det da ikke mulig å komme…?

  Du sier : “Du burde heller ha spurt seg selv, tenk hvilket helvete Sigrids venner og familie går igjennom” som om det bare går ann å ha en tanke i hodet samtidig. Tror du at du på noen måte hjelper hennes venner eller familie ved å legge ut denne informasjonen? Det virker sånn.
  Jeg har da full forståelse for at Sigrids venner og familie har det helt jævlig nå, men det hjelper hverken dem eller noen andre at du legger ut fullt navn på den drapssiktede.

  – Jonas Stenseth.

  1. Jonas, Har du ikke lest FB siden hans? Her kommer det tydelig fram at han vet at politiet snart kommer, og han kommenterer tilbake
   til de som skriver meldinger til han. Ser ut til at du ikke har satt seg inn i denne saken siden du må ha det meste inn med teskje.

   “Navnet” som du velger å kalle det er ikke hans døpenavn, det er dette han kaller seg på FB profilen, og det stemmer med 100% riktighet
   at vedkommende er siktet i Sigrid-saken. Mitt innlegg er ikke lagt ut for å hjelpe Sigrids familie, den er lagt ut fordi vedkommende selv
   går langt i å innrømme at han har noe med saken å gjøre, det fortjener så mange som mulig få vite.

   Om du ser på denne bloggen som en gapestokk-blogg så spiller det liten rolle for meg. Det skrives om mange tema, og det vil garantert bli skrevet masse om
   Sigrid saken også i framtiden.

   Når man stiller seg i en slik situasjon at man blir varetektsfengslet i en drapssak, så må man nesten ta konsekvensen av det, og der ligger det i
   sakens natur at han kan bli omtalt i media inkl på diverse blogger.

   Når han i tillegg skriver om det på egen FB profil, i slike ordelag som om han er den skyldige så ser jeg ikke problemet ditt Jonas.

   Vargas

  1. Jonas, jeg har prøvd å være tålmodig med deg, du begynner å bli irriterende dum nå.
   Alle dine spørsmål kan du bla deg tilbake i saken for å finne. Selvsagt er det til stor interesse for allmuen å vite mest mulig om den siktede 37 åring. Det var jo nettopp derfor du valgte å lese denne saken på denne bloggen for deretter begynne med alle dine spørsmål.

   Du er faktisk unaturlig opptatt av denne saken når jeg tenker meg om…

   Vargas

 22. Da du ikke klarer å svare skikkelig på mine konkrete splørsmål, og heller velger å komme med uheldige personkarakteristikker, velger jeg å avslutte debatten. Takk for meg.

Legg inn en kommentar