Hele Fredrikstads Maria Mohn, foreløpig best kjent for det norske publikum gjennom sin fantastisk innsats i TV2s IDOL i 2011, der vakre Maria kom på en meget hederlig 6.plass.

 

Foto: Ingunn Eidsæter

– Nå er det klart for sommershow på  Oscarteatret på den velkjente nyrestaurerte brygga i vakre Fredrikstad. Også den velkjente puben har fått en ansikts løftning før sommertrafikken settes inn for fullt.

Det blir derfor en perfekt ramme rundt et musikk show med  Maria Mohn og Henning Stranden i hovedrollen.

En musikalsk huskestue med humoristiske parodier blandet med musikalsk lekenhet, og toppet med deilig galskap.

– Derfor er det all grunn til å ta en tur innom Oscarteatret i Fredrikstad allerede 18. juli. Da går premieren av stabelen, men er du bortreist så fortvil ikke. Showet fortsetter med forestillinger også 20. og 21. juli, samt 3. og 4. august.

– Jeg har allerede satt av premiere datoen, og har du lyst til å høre både god musikk og få lattermusklene trent, så bør du finne en dato som passer deg og din familie i løpet av sommeren.

Maria Mohn stillfotograf: Jan Kraft

Snart kommer Maria Mohn med musikkvideo fra singelen «Bedtime  story», en video som garantert vil bli lagt merke til om man ser på bildet fra innspillingen…

Denne er det Linn Marie Christensen som er regissør og fotograf/cinematograf for filmen i følge Maria.

 – Fredrikstad jenta er en allsidig artist som i tillegg til egen solo karriere spiller på flere strenger. Sommershowet i Fredrikstad er bare et av flere prosjekter 29 åringen jobber med. 

– Sammen med Henning Stranden  er de to veletablerte artister på hver sin front. Nå har de  slått seg sammen og fremfører en rekke musikalske perler og parodier med en god porsjon glimt i øyet.

– Noen stjerner skinner mer enn andre. Maria er den fødte artist med en stemme som får is til å smelte og få blodet til å bruse, og sammen med dyktige Henning Stranden må dette bli suksess!

Besøk sommershowet i Fredrikstad 18. juli du også!

Billetter kan bestilles på Fredrikstad Kino eller på telefon 69300400

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norske modne kvinner kjøper sex i Gambia

Norske kvinner velger ikke å kalle seg horekunder, men det er det de er. Norske MILFS, som velger å reise...

ADELE er gravid!

  Ifølge flere internasjonale medier er den britiske superstjernen gravid med sitt første barn sammen med sin kjæreste Simon Koneckis.  I følge...

Lukk