Mario Balotelli- Engelsk fotball har mange fargeklatter

 

 

Mr. Balotelli har en t-skjorte med påskriften «Why always me»? Og det med rette. Han er i søkelyset nok engang denne sesongen som bare er halvveis. Nå for å plante benet i ansiktet på en motspiller. Det var Tottenhams Scott Parker det gikk utover.

Parker gikk overende, og fikk Balotelli over seg idet han falt. Manchester City-spissen sendte i vei et solid spark bakover idet situasjonen virket å være over.

Manchester City leder Premier League, og kan vinne det gjeve trofeét for første gang. Det er på tide at et nytt lag melder seg på i kampen om ligatittelen. Det er faktisk kun 4 forskjellige lag som har vunnet Premier League siden starten i 1992/93.

 Mario Balotelli ble født i Palermo av foreldre som var ghanesiske immigranter, men ble adoptert som treåring av en italiensk familie under navnet Balotelli.

 

Mario Balotelli (21) Foto: PA photos

Det er viktig for Premier League å spillere som er villig til å gi av seg selv på godt og vondt, noen vil kanskje si at det kan bli for mye av det gode.

Denne episoden er bare en av mange både på og utenfor banen med den kontroversielle spilleren. Etter kampen mot Tottenham klarte Balotelli å parkere bilen utenfor et utested hvor United-tilhengere holder til. Det endte med at bilen hans ble dekket av knuste egg.

– Hans trener i Manchester City, Roberto Mancini går å er litt små nervøs for hva Mario kan finne på. For ikke lenge siden fyrte han av fyrverkeri gjennom baderomsvinduet. Det endte med at millionkåken han leier av en forretningsmann i Manchester tok fyr. Regningen kom på rundt 3,6 millioner kroner.

Italieneren med nr 45 på ryggen, med den karakteristiske hanekammen er en av de bedre spillerne i verden, spesielt med tanke på at han kun er 20 år gammel.

Det skjer alltid noe rundt Balotelli.

Det er ikke første gang den unge og arrogante moteløven har slitt på banen, allikevel er det privat unggutten sliter med å tilpasse seg et liv i Manchester.

Han har blitt stoppet av politiet med 230.000 kroner og på spørsmål om hvorfor så svarte han, fordi jeg kan.

På treningsfeltet ble Balotelli tatt for å kaste dart-piler på ungdoms spillerne til Manchester City. Han begrunnet dette med at han kjedet seg.

Noen er mer i hardt vær enn andre, tar mer plass og setter seg selv foran både lag og medspillere.

Mario Balotelli er bare 21 år, men har flere spaltemeter enn alle spillerne i Premier League til sammen.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lYU-SeVofHs[/youtube]

 

Vargas

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/england/article14268478.ab#abArticleComments

 

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/england/article14262586.ab

3 thoughts on “Mario Balotelli- Engelsk fotball har mange fargeklatter

  1. Hei

   Det er viktig med folk som skiller seg ut ja.

   Takk for det Dahl, hyggelig å høre at du også velger å følge vargas12.com

   Jeg lover å stikke innom sportssidene dine.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.