Menn har sex med menn, og noen er villig til å betale for det

Historien om tolleren Josef M. Aronsen begynner her. 

Dette er historien om Josef Mareno Aronsen. En 33 år gammel toller fra Bærum. En slesk kåt-bukk som gjør alt han kan for å legge ned flest damer for hver gang han har en sjanse.

De hadde blitt mange gjennom hans unge, men akk så patetiske liv.

– At han i det hele tatt ble toller var mer flaks enn gode karakterer og gode kunnskaper. Josef lå seg til en god jobb. Ikke for det- han gjorde jobben sin, men burde sittet inne mer enn han gikk fri.

Læreren hans på Universitet, Fred Wist, var en homofil fyr som gjorde det han kunne for å få sex med sine mannlige elever. Det var så langt bare Josef og en gutt til som var skap-homse som hadde fått kjenne lærerens «Spanskrør» på de årene læreren hadde vært på Universitet.

Ryktene gikk på at læren var en skikkelig grinebiter, uten sosiale antenner. Josef mente at  lærer Wist var for intelligent, men tenkte for ofte med feil hode.

Tollaspirant elever er som andre elever. De studerer, drikker og knuller.

For Josef kom dette i omvendt rekkefølge der han hadde sex, drikking og skolearbeid i prioritert rekkefølge. Han hadde sex med hvem som helst så lenge det hadde puls og var med på leken.

Han kunne like gjerne ha sex med eldre menn som unge kvinner. For Josef var sexen den viktigste spenningen i livet. En kort periode kom han borti noen studenter som brukte kokain. Det var en ny spenning, men ikke den Josef var ute etter. Det måtte være av seksuell art.

Bare dager etter ble de elevene som Josef hadde tatt seg ei stripe, med arrestert på skolens område for å være i besittelse av dritten. Josef priste seg lykkelig over å ha kuttet det ut før han hadde blitt hekta.

Livet stod på vent.

Josef hadde drukket tett i flere dager etter å ha vunnet på hest sammen med to andre kompiser, eller svirebrødre som det heller bør kalles. De var skrudd sammen på samme måte som unge Aronsen.

Moralen var lav, piker vin og sang- festen går natten lang. Solen går aldri ned for byens glade gutter. Dette var mottoet til gjengen som Josef omgikk akkurat for tiden. Problemet var at når alkoholen går inn, forsvinner ferdighetene for god kvalitet sex etterhvert.

Noe måtte gjøres.

Han hadde ikke fått verken pikk eller kuse på tre dager. Han var kåt og villig til å betale for sex om nødvendig.

Nå var Josef forbanna. Mest på seg selv for at  festingen hadde tatt mer tid enn det livet som han hadde satt seg fore som pri en. Sex og det helst med nye mennesker som gav ny spenning for hver gang.

Dr. Løwenskjold, Josefs fastlege,  hadde ved en anledning kalt Josef for kronisk nymfoman da han hadde kommet for behandling for kløe i underlivet- to ganger på en måned. Josef ba legen om å holde kjeft og sa at han burde heller se å gjøre en bedre jobb som lege, enn å legge seg opp i noe han ikke hadde noe med.

Den dagen Josef var på sitt kåteste- uten sex på 72 timer, ringte det på i toppetasjen i Gladengeveien, rett ved «Fontenehuset» i Oslo.

En leilighet Josef kjøpte på tvangssalg etter at en gammel enke ikke klarte å forsvare den høye husleien i toppetasjen.

Det var hans gamle homofile lærer som hadde tatt turen for å hilse på. Josef prøvde å unnskylde seg med at han var på vei ut, og at besøket fikk heller vente til en dag det passet bedre.

I det Josef skulle lukke døren, slo gamle lærer Wist inn døren før Josef rakk å stenge den.

– Hør er unge mann! Sa Wist med streng stemme.

– Du har det jeg er ute etter, og jeg vet at du trenger det jeg kan tilby, sa den aldrende herren som hadde vært pensjonist i flere år.

– Hva er det du vil?! skrek Josef.

– Jeg vil ha pikk, og det vil du også! Skrek Twist tilbake. Tror du virkelig at du kan tvinge meg til sex? Jeg kan banke deg med en hånd på ryggen, sa Josef selvsikkert. Dessuten har jeg ikke tid til dette tøvet.

Læreren skjønte etterhvert at her var det ikke stort å hente så han prøvde en ny taktikk for å komme ned i trusene på sin tidligere elev.

– Du vet at jeg kan mine saker, og om du er så vanskelig så skal jeg betale deg for å ligge med meg, er det da greit? Sa Wist med håp i stemmen.

– Nei, ikke i dag. Det passer seg ikke, dessuten så kan du ikke bare rase inn her å selge kroppen din. Gå nå ellers blir det både bank og ei natt i kasjotten. Josef begynte å bli utålmodig med den gamle kåtingen.

Wist begynte plutselig å gråte. – Jeg får ikke sex med noen, og har ikke hatt sex på tre år! Hulket den gamle.

– På tre år?! spurte Josef og så tvilende på den rynkete mannen med hodet hvilende tungt i begge hendene mens tårene trillet.

– Vel, hør her Fred Wist. Du er en plage, men jeg synes allikevel nok synd i deg til at jeg skal hjelpe deg med ditt problem. Men ikke i dag. Skjønner du det? Dessuten går det ikke tre år før homofile eldre menn får seg sex, det tviler jeg veldig på, sa Josef.

Wist prøvde å smile gjennom sitt sørgelige rød-mussede ansikt. – Lover du?! sa Wist med et bedende blikk de færreste homofile kunne ha motstått.

– Jeg lover! – Få telefon nummeret ditt så ringer jeg på mandag. Helt sikkert.

– Få deg litt søvn og opp med humøret nå Wist, sa Josef og klasket den gamle læreren på skuldra i det han lusket ned trappene fra toppetasjen i Gladengveien.

I det Josef igjen ble alene kom han på at det var jo egentlig sex av alt i verden han ønsket, men det var på tide med fitte nå. Lenge siden han hadde fått seg et skikkelig ligg med ei ny ung dame. Helst så vidt over lovlig alder. Helst ei jomfru, men de er ikke lett å få tak i for tiden. Årene hadde begynt å gå fra Josef på flere plan.

Utseendet var fortsatt av den typen som aldri gikk alene hjem fra byen.

Han var 1.87 høy. Brune øyne, sort hår og brede skuldre. Flere sa at kan lignet veldig på Lorenzo Lamas. Han som spilte barnebarnet til Angela Channing i den populære TV serien «Falcon Crest». Lance Cumson. Han hadde til og med det samme sleske hvite smilet som jentene og også guttene falt som fluer for.

Men han måtte være på vakt. Det nyttet ikke å la seg forfalle. Om han så måtte begynne å trene i helsestudio igjen, så gjorde han det.

Avslag på sine seksuelle tilnærmelser kunne han bare ikke tåle.

Nå var det en ting å gjøre. Ut på damejakt.

Kanskje han skulle gå for to damer på en gang denne kvelden, tenkte han høyt i det han tørket håret og så seg fornøyd i speilet.

Hvis du og andre som leser denne fortellingen ønsker å få vite mer om hvordan livet til den 33 årige tolleren ut arter seg, så må du gi beskjed om det.

Det gjør du ved å sende en kommentar i kommentarfeltet.

Kommer det flere positive enn negative kommentarer vil det komme flere fortellinger. Ingen kommentarer, ingen flere fortellinger om livet til den egoistiske, kåte tolleren.

Om denne fortellingen fortsetter. Ja det er i grunnen opp til deg…

 

Vargas

 

3 thoughts on “Menn har sex med menn, og noen er villig til å betale for det

 1. kan ikke love at jeg husker å sjekke innom igjen, men jeg like skrivestilen din i allefall. Hvis jeg titter innom igjen, så håper jeg det står mer om denne merkelige tollerfyren.

  1. Hei Benedichte!

   Så fint at du stakk innom, og takk for rosende omtale om tolleren Josef.
   Det er ikke mange kommentaren jeg trenger for å få inspirasjon til å videreføre
   fortellingen om den merkelige fyren.

   Tusen takk!

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.