Menneskehjernens kapasitet er enorm, du kan nå dine mål med positive tanker

 

Du må lære deg å tenke positivt for å nå dine mål. Menneskehjernen er et fantastisk instrument med enorm kapasitet. Det er opp til deg selv om du vil prøve å bruke så mye kapasitet som mulig.

Du kan lære deg det meste, du må bare ønske det, gå inn for det, og lære deg teknikkene som skal til for å innta kunnskapen

– Med litt hjelp kan du øke din kapasitet ved å bruke gode teknikker. Du kan øke muligheten for god hukommelse, og du kan få en langt bedre hverdag med å være positivt innstilt til de utfordringer livet gir. Hjernen er et komplisert instrument som har kapasitet til å kunne lære enormt mye, og motta mye info på kort tid.

Dette er noe de aller fleste kan klare. Det viktigste man gjør er å finne de teknikkene som passer for seg selv.

Blir man syk, fysisk eller psykisk, eller på andre måter utsatt for unormalt store påkjenninger vil en person med evnene til å tenke positivt klare seg best.


Når fanden er ute av sinnet
danser lykken og gleden i hjertet.
Da fylles jeg med fred og ro
og smerten lever kun i minnet.

Tenk deg et glass med vann, som er fylt til halve glasset. Nøyaktig 50%.

For de som er positive i sine tanker og ser løsninger og utfordringer i stedet for problemer og vanskeligheter, er glasset halv fullt. For de som ikke ønsker å finne løsninger, men ser mørkt på de fleste utfordringer i livet er nok glasset halvt tomt.

– Begge deler er jo like riktig siden glasset er halvfullt, men det har noe med innstillingen til livet. Glade og positive mennesker lever lengre enn de som er sure og negative, dessuten så har de bedre med seg selv og sine omgivelser i tillegg.

Det sitter i ryggmargen, i viljen og mellom ørene. Det finnes ikke problemer hvis du ikke vil det selv. Det er en utfordring som du tar på strak arm og sier til deg selv: «Peanuts», «a walk in the park», eller «piece of cake», når oppdraget er utført.

De negativt innstilte mennesker som ser mørkt på det meste sier: «Å nei, dette klarer jeg aldri». Eller «Ja, men det er så vanskelig», ofte uten engang å gi et ærlig forsøk.

– Er du riktig innstilt og sier til deg selv at denne oppgaven skal jeg klare, blir oppgaven enklere enn om du sier til deg selv at dette må jo gå til helvete. Utrolige ting kan utrettes hvis positive tanker og begeistring blir brukt som drivkraft.

– Suksess kommer selvsagt ikke av seg selv. Knallhard jobbing over lang tid, med riktige hjelpemidler, tro på det man gjør og tåle at det kan være smertefullt og vanskelig på veien mot toppen eller mot dine målsettinger.

Det er ingen selvfølge at forventningene man har slår til, det er litt opp til deg selv også. Det man bruker lang tid på å planlegge og ha forventninger til, blir ikke som forventet. Ha et åpent sinn, vær positiv og snill. Så vil du få et år med positive «vibber» i eget sinn.

Har du den riktige innstillingen, villig til å kromme nakken og stå på når ting blir vanskelig på forskjellige plan i livet, så vil du lettere komme deg på bena igjen.

Dine tanker og din innstilling til livet, avgjør hvordan ditt liv leves.

Smil, gi av deg selv- gjør noen andre glad og se at du får en bedre dag selv også.

Er glasset halv fullt eller halvt tomt for deg? Er du av den positive eller negative typen menneske?

 

Vargas

4 thoughts on “Menneskehjernens kapasitet er enorm, du kan nå dine mål med positive tanker

  1. Det har du helt rett i, men det er lettere å bli negativ om man er trist og nedstemt. Klarer man å snu disse tankene, å snu det triste
   ved å feks snakke med mennesker som bryr seg så går det triste over til å være glad. Det finnes ingen fasit da hver og en er selvstendige individer med selvstendige tanker.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

 1. Hei, er så enig med deg!!!

  Hadde flere klart å tenke slik, så hadde verden vært et mye bedre sted å bo! 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.