Mens blod- Bloggere går stadig lengre for å få lesere

Den svenske bloggeren Lady Dahmer la nylig ut bilde av at hun sitter på toalettet med trusa på knærne, hun tar bildet av bindet hun har hatt på seg, med mens blod.

Hun elsker å kalle seg «Komunist-fitta» og skryter av å brevveksle med massemordere ut i fra bloggen hennes å lese. En flott kvinne med ben og piercing i nesa.

En slik handling gjøres hovedsaklig for å provosere, og for å få lesere. Mange er nysgjerrig og har aldri sett dette tidligere, da klikker de gjerne på innlegget.

Svært mange som leser blogg i Norge og i Sverige eller andre steder, klikker på innlegg med en fengende, interessant eller vulgær overskrift.

Bloggeren Lady Dahmer er ikke  størst i Sverige så dette lagde ikke så store overskrifter, men man kan jo tenke seg tabloidene om Toppliste-bloggere som Ida Wulff eller Annette Haga hadde gjort det samme her i Norge.

Det hadde selvsagt blitt rabalder.

Unge bloggere elsker oppmerksomhet, Lady Dahmer er godt likt, meget populær, og ville nok slått de fleste bloggere i Norge i antall følgere. Om det er fordi hun viser brukte bind, eller har en fengende blogg av andre grunner må være opp til deg og avgjøre.

Her er link til innlegget med mens blod, om du ble nysgjerrig:

Lady Dahmers blogg

Vargas

 

2 thoughts on “Mens blod- Bloggere går stadig lengre for å få lesere

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.