Nå får du sett alle Wolves, Leeds og Nottingham sine kamper via TV2

Du husker selvsagt de gode gamle klassiske tippekampene på NRK, den gang det bare var en TV kanal i Norge. Faktisk så startet det hele så lang tilbake som i 1969. Wolverhampton- Sunderland 1-0.

Nå, 43 år senere revolusjonerer TV2 TV- fotballen med å gi et unikt tilbud til alle «anglofile». Du som elsker alt som har med England å gjøre generelt, og kanskje engelsk fotball spesielt kan se lyst på tilværelsen.

Fra 27. oktober etableres en ny fordeling som skal gjøre tilbudet enkelt og oversiktlig for seerne. Da blir alt av engelsk fotball som ikke er Barclays Premier League eller engelske landskamper sendt på TV 2 SPORT 2-5.

– Det betyr at du kan få sett alle de kamper du ønsker med Ståle Solbakken og Wolves, hjemme som borte. Liker du heller Leicester, Nottingham eller Leeds så får du sett alle disse kampene også.

Et fantastisk tilbud for de som vil se ekte engelsk fotball.

Samtidig fortsetter TV 2 SPORT som en nyhetsdrevet kanal, som også vil inneholde en stor andel direktesendt sport.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hlHDJ8VToiw&feature=related[/youtube]

Noen kan selvsagt mene at det kan bli for mye fotball på TV. Heldigvis kan man ha fler TVer i hus, for mange er det et must, og for noen utenkelig med bare et.

Det er en betydelig investering for oss, men den lange listen over innhold, fra FA-cup og Ligacup til Championship med storklubber som Leeds og Wolves, gjør oss trygge på at TV 2 SPORT XTRA blir et populært tilbud i markedet.

At det er mange som ønsker seg engelsk fotball utover Premier League, har vi merket godt på responsen og engasjementet så langt i sesongen, sier sportssjef i TV 2, Bjørn Taalesen.

Livet er som kjent morsommere for de som er glade i fotball.

TAKK TV2!

Kilde: TV2.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.