«Naking» den nye trenden- her er bildene hele Norge snakker om

Bilder av personer med lite eller ingen klær, tatt ute i det fri kalles «Naking» og har tatt over for den tidligere farsotten på sosiale medier, «planking». 

Fotokonkurranser foregår i de fleste nettaviser i hele landet.

«Naking», å ta lettkledte bilder i fri natur, har for lengst blitt et fenomen, og da jentegjengen så en fotokonkurranse på nett om å ta nakenbilder i naturen, bestemte de seg for å gjøre det ordentlig.

Bildet er tatt på Senja, 633 meter over havet. Bildet er blitt spredt over alt i sosiale medier, kanskje ikke så rart. Bedre utsikt skal man lete lenge etter!

Frøydis Laxaa, Marita Bjørglund og Kristine Salmi Ronesen kledte seg naken på Segla på Senja. Foto: Fredrik Olsen

 Naking er en ny fototrend på tur – hvem har tatt årets morsomste, beste eller sprekeste bilde? Er du tøff nok til å kle av deg å dele bildet på Facebook eller Twitter?

Overraskende mange er det.

– Nakenhet, bilder av halvnakne mennesker er god salgsvare og skaper stor interesse. Vi mennesker nysgjerrige av natur, og når det kommer til kropp har vi like mange meninger som vi ser antall forskjellige kropper.

– Sosiale medier er med på å forsterke meningene og vi vil gjerne ha mye nakenhet også her. Nordmenn laster ned en halv million bilder bare på Facebook alene, hver eneste dag. Ikke alle er nakenbilder selvsagt, men det er de som blir først sett.

På Kortreist.no kan du finne hundrevis av bilder som lesere har lagt inn av seg selv, med svært lite tekstiler.

Er du klar til å kle av deg du også?

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.