Når foreldre dreper sine barn

 

– Når tilsynelatende friske oppegående mennesker, med hus, hjem, båt, bil , kone og barn, går til det forferdelige skrittet å ta livet av sine egne barn- hva skjer egentlig? Er det en akutt black out? Er det bunnløs fortvilelse som får foreldre (oftest fedre) til å gjøre noe så grusomt?

– Normale friske foreldre har en ting felles, frykten for at barna sine skal forulykke, havne i trøbbel, en ulykke e.l Derfor er det så veldig vanskelig å forstå, hva driver mennesker til en sånn utvei? Hvorfor ta med seg uskyldige liv inn i døden på en så rå og brutal måte? Her er det mange spørsmål som det helt sikkert ikke er noe fasit svar på.

Men at psykisk helsevern i Norge ligger med brukket rygg er hevet over en vær tvil. Det er et skrikende behov etter dyktige psykiatere i Norge, regjæringen i dette land må få opp øynene for at dette er et problem som nesten har eksplodert de siste årene.

 

Foto: Dagsavisen.no

 

I perioden fra år 2000 og fram til i dag har 23  barn er drept eller mishandlet til døde av sine biologiske fedre. Stefedre har tatt livet av to barn. Mens i 2002 i Bergen ble både mor og far dømt til fire års fengsel for å ha mishandlet deres 3 måneder gamle datter til døde. På Kalbakken i 2006 drepte storebroren sin 13 år gamle lillesøster og to andre søstre på 27 og 24 år. Storebroren ble dømt til 21 års fengsel.

Våre barn er vår framtid og verdens viktigste. De har krav på omsorg og beskyttelse, ikke minst fra egne foreldre.

– Familier går i oppløsning, barn får to hjem, det er en vanskelig situasjon for alle involverte, men fra det til å drepe, og drepe sine barn er så hinsides all mulig rasjonell tankegang… uskyldige som de er oppe i det hele.

Dette er et problem som de som styrer dette landet må ta på alvor. Vi kan IKKE akseptere at folk skal bli så psykisk syke at det ender med at barn blir dratt i døden av de som står dem nærmest, og det som skal være det tryggeste de har…

Uansett hovr det skjer så er det et psykisk sykt menneske som forårsaker tragedien-

Det må brukes enorme beløp til å styrke psykisk helsvern i Norge, og det raskt! Vi har ikke et barn til å miste…

 

Vargas

 

 

Kilde

 

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/foreldrevold/artikkel.php?artid=10004899

10 thoughts on “Når foreldre dreper sine barn

  1. Hei «Petter» har du kommet fram fra hullet ditt igjen?

   Ha en ting hlet klart for deg. Det er din gode venn «fotballfrue» som sletter kommentarer, ikke jeg.

   Denne bloggen har stor tak høyde og har rom for også oppgulp fra slike som deg. Synd du ikke har fått fram dine kommentarer. De er ikke slettet av meg.

   Du får bare prøve igjen- lover ikke å svare da jeg finner deg så useriøs at du ikke er verd å bruke spesielt mye tid på, men slettet blir du ikke av meg!

   Vargas

 1. Jeg har kommentert flere innlegg, men ingenting har blitt godkjent..

  Tror du bør se deg selv i speilet før du kritiserer andre 🙂

  1. Jeg trenger ikke speil for å godta noen kommentarer. Du blir ikke slettet uansett hvor dumt det er det du kommer med. Saklig kritikk blir kommentert tilbake. Tull og tøys blir stående for egen regning.

   Vargas

 2. Ja, fortsatt har ikke kommentarene mine blitt godkjent..

  Jeg har forsøkt flere ganger 🙂

  Jeg tror alle vet hva det betyr.. hint: sensur

  1. Er ikke helt sikker på hvor du vil «Petter», men du skjønner åpenbart ikke norsk. Her slettes eller sensureres ingen verdens ting. Hva er du vil, hvem er du for en sopp som kommer med slike påstander i ett sett?
   Du får si hva du vil da eller skaff deg et liv et eller annet sted.

   Vet at du og «Fotballfrue» er to hender i en og samme ræv så det kan vel komme litt av hvert fra den kanten der…

   Hva er det du vil spør jeg?!

 3. Jeg vet ikke hvor du har linken mellom meg og fotballfrue fra ? Ser heller ikke hva det har med saken å gjøre..

  Faktum er at jeg har forsøkt å kommentere flere av dine innlegg, men de blir aldri godkjent… Blir jo litt søkt å ha et kommentarfelt da

  1. Jeg er ikke så sikker på at du vet hva du holder på med. Ingen kommentarer blir slettet på denne bloggen. Du får godkjent alt våset ditt som jeg ville vært flau over å skrive. Du må bare fortsette, alt blir vist.

   Faktum er vel at du ikke helt hva du holder på med tipper jeg. ALLE kommentarer blir vist på denne bloggen.

   Dette blogginnlegget handler om «Når foreldre dreper sine barn», du bør holde deg til saken synes jeg.

  1. Hei Tonje

   Det er ikke mange friske oppegående mennesker som ønsker å beskytte sine barn først og fremst som forstår så mye av dette. Det er grusomt og et stort samfunnsproblem norske politikere ser ut til å overse fullstendig.

   Takk for at du er innom og kommenterer. Det setter jeg stor pris på.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.