Nordmann vant 7,3 millioner Euro på Betson

Regner man om summen i norske kroner så blir det hele 54,4 millioner kroner. Den tredje største nettspillgevinsten noensinne. 

– Historien er sann og det er en mann for Sunnmøre som er den heldige vinneren. Før han vant den store premien så vant Ålesunds-mannen en drøy million kroner fordelt på fler premier, også det på Betson.

Historien om Norges heldigste mann er ikke unik.

I fjor vant en nordmann hele 82.7 millioner kroner, som er ca 11.7 millioner Euro. Denne topp-premien er også oppført som rekord i Guinness Book of Records. Han spilte også hos Betson.

-Sunnmøringen som nylig vant nesten 55 millioner norske kroner spilte på videospilleautomaten «Hall of Gods», her traff det som kalles den «progressive Jack Potten» som gav han den enorme pengepremien.

Representanter for Betson skal ha sagt til vedkommende som vant at det er større sjanse å  bli truffet av lynet to ganger, enn å vinne så ofte og mye som han.

For å markere slike begivenheter så har Betson valgt å gi sine kunder tre gratis spinn hver dag fram til søndag, dette gjelder for spilleautomaten Mega Fortune. Her er den en Jack Pot pålydende ca 50 millioner kroner, 6,6 millioner Euro allerede.

Om du skal velge å prøve ut Betson eller andre spill på nettet, så spill aldri for mer enn det du har råd til å tape.

Lykke til!

Vargas

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.