Norges beste lokalavis slår et slag for bloggerne

Nå kan du som blogger bruke Norges beste lokalavis, Fredrikstad Blad som din talerstol. http://www.f-b.no/ er Østfolds største avis, og blant de beste i Norge på nett. Og det er som kjent på Internett det skjer for tiden.

Bare med noe få tastetrykk og du får din blogg på Fredrikstads stolthets førsteside, men altså kun på nettutgaven.

– Gå inn på http://lokaleblogger.f-b.no/presenter, og presenter deg selv med noen få ord. Jeg lover deg at dette kommer til å bli lagt merke til. Foreløpig er det ikke det helt store antallet, men på sikt vil faktisk Fredrikstad Blad være med på å konkurrere med de aller fleste og mest leste blogg-portalene.

– Så vidt meg bekjent er det ingen andre lokalaviser i Norge som så til de grader ønsker å sette fokus på de digitale skribentene som bloggerne er. Et smart valg etter min mening da Norge er et av de landene i verden med flest bloggere, sett i forhold til folketallet.

Derfor er det overraskende at ikke fler lokalaviser ikke setter opp en liste over lokale og nasjonale bloggere, for å krydre innholdet i sin avis med meninger fra folkedypet.

– En blogg er jo en dagbok eller talerstol på nett, som svært mange leser, derfor kan også avisene dra nytte av det store volumet av mennesker som på en eller annen måte er involvert i «bloggosfæren». Enten som leser eller blogger.

– Mulig du ikke vet hvor Fredrikstad er engang, det er veldig synd- (Let på Google maps)- Men det spiller liten rolle da du aldri vet på forhånd hvor dine leser kommer i fra ellers heller. Alle leser av din blogg bør jo være like viktig.

 

Registrer deg i dag du også- det har jeg gjort.

Lurer du på noe så ta kontakt, enten med / eller på http://www.f-b.no/

Du vil ikke angre! Lykke til!

 

Vargas

 

2 thoughts on “Norges beste lokalavis slår et slag for bloggerne

 1. Hei!

  Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
  Du har helt rett – vi i Fredriksstad Blad er opptatt av å løfte opp og frem nye stemmer. Selve bloggportalen er utviklet av vårt eierkonsern, men vi har vært med i arbeidet. Med andre ord har alle Edda-avisene mulighet til å legge det samme elementet, hvor bloggene syns, på sine forsider. Noen andre har gjort det, men det er fortsatt en del igjen.

  Når innholdet i en blogg er relevant, bruker vi også innhold (med tillatelse, selvsagt) som kilder i redaksjonelle saker, og lenker til bloggene. I går laget vi for eksempel en sak om 17. mai-antrekk, viser bilder fra en moteblogg som inspirasjon og oppfordrer leserne til å sende inn bilder av sine antrekk på dagen.

  Kan for øvrig bare slutte opp om oppfordringen din: alle andre bloggere i distriktet, registrer dere!

  1. Hei Ellen

   Fredrikstad Blad gjør et løft for bloggerne- det synes jeg var verdt å skrive om.
   Dere står fritt til å bruke innlegg fra denne bloggen om noe skulle være av
   interesse. Jeg er glad for å bidra til en allerede glimmrende avis- både på nett og papir.

   Takk for hyggelig kommentar!

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.