Norges mest sexy kvinne i 2012 er…

Ifølge bladet MANN, og derfor samstemt med de fleste menns mening skulle man tro manne-bladet, er det smellvakre Alexandra Joner som er Norges mest sexy kvinne i 2012.

Alexandra Joner er 22 år gammel. Hun er danser, hun er artist og har medvirket i svært mange musikkvideoer, blant annet med Justin Bieber. Alexandra er datter av Sverre Indris Joner og kubanske Barbara Joner.

– Jeg er rimelig sikker på at både kvinner og menn ville ha kommet til et annet resultat om de ble spurt. Hvem som er sexy kommer an på hvem som blir spurt. Kvinner kan selvsagt mene at andre kvinner er sexy.

– Meningene er mange og sterke, det finnes ingen mal på hva som er sexy og hva som er mindre sexy. Til en viss grad kan man se og bedømme garderoben til vedkommende, stil, framføring og måten man snakker på bør også være med på å bedømme noe så trivielt som bedømme noen som sexy.

Media har stor slagkraft, og det er selvsagt en stor ære for den som blir stemt på som Norges mest sexy et- eller-annet. Hvem som kommer med påstanden bør ha noe å si på hvilken slagkraft dette har. Er det redaksjonen på de tre, fire som driver dette magasinet som har bestemt seg for Joner, eller er det basert på antall stemmer ut i fra fler nominerte?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=srXcPJkpK9U[/youtube]

Alexandra er selvsagt en flott kvinne, det ser jo alle, men det er det mange andre som er også. Å velge noen framfor andre er svært vanskelig. Kan det ikke være en hvilken-som-helst kvinne som er Norges mest sexy? Selvsagt kan det det.

Må det være en kjent person? Selvsagt må det ikke det .

– Manne-bladet Mann er et lite magasin, uten noen som helst rett til å uttale seg på alles vegne, men de kan trykke hva de vil i sin blekke, å komme med på stander om at f.eks Alexandra Joner er mer sexy enn alle andre norske kvinner.

Heldigvis er smaken som baken. I Vestfold Bygdekvinnelags kalender for året som snart er omme, så er det en hel haug med flotte og sexy kvinner som kan måle seg med Alexandra Joner på hvilken som helst dag. Bilder tatt av fotograf Nina Gundersen Djærff.

Bilder av ekte,vakre, norske og sexy kvinner, med tydelige tegn på levd liv. Kun hel ved hele veien.

Hvem mener du er Norges mest sexy kvinne?

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.