Ny Wolves sjef- Reading manager Brian McDermott?

Det er fortsatt ingen avklaring på hvem som skal ta over den krevende jobben etter Mick McCarthy på Molineux, men stadig flere rykter går mot McDermott.

Han er sjef for Reading. Så her må Wolves betale en kompensasjon i så fall, til Reading hvis ha tar over som Wolves manager innen kort tid.

McDermotts største bragd må nok være å slå ut Liverpool på Anfield av FA cupen. Det gjorde han og Reading i sesongen 2009/10

Jeg skulle allikevel ønske Wolves hadde baller nok til å satse på en ung og hardt satsende manager som tør å gjøre noe andre ikke har gjort ennå. I stedet er jeg redd det satset på en manager som bare skal melke noen ekstra millioner ut av en sliten karriere.

Den styrtrike eieren Steve Morgan er villig til å bruke enda mer enn de mange hundre millionene av sin enorme formue, for å få Wolves til et av de beste lagene i Europa. Da er det veldig viktig å få riktig mann på riktig plass.

En manager som kan gi gode resultater vokser som kjent ikke på trær, og de som har greie på det påstår at de beste er allerede i jobb. De ledige er ledige for en grunn.

 

Molineux rebuild no factor for boss

Molienux Stadium Foto: Wolves.co.uk

– Satser mann på en av de eldre som allerede har mislykket i en klubb så tar man ett skritt fram og to tilbake.

Det kan være riktig og smart å gi den potensielle manageren ut sesongen for å bevise hva han kan.

Det er utvilsomt spennende tider for den som er glad i engelsk fotball generelt og Wolves spesielt.

Innen får dager vil det bli avgjort hvem som får den viktige, men svært krevende jobben med å prøve å holde Wolverhampton Wanderers i Premier League.

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/17112269

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.