Om Roger Ingebrigtsen hadde hatt seg med nabo bikkja ville dette ha vært en sak

AP politiker i Tromsø, Roger Ingebrigtsen (46) hadde sex med en kvinne i 2004, da hun var 17 år og han 37 år. En aldersforskjell litt utenom det vanlige, men allikevel. 

At VG slår opp dette som et overgrep er dustete, latterlig og komisk. Norges desidert største avis burde holde seg for god til å spekulere i «Se og Hør» stoff som ikke har noe å gjøre i avisen.

Om det viser seg at det er et overgrep så burde selvsagt kvinnen nå (25) på et gitt tidspunkt politianmelde dette. Det har ikke skjedd. Men Ingebrigtsen har på en eller annen måte blitt presset til å komme med opplysninger som fører til  at han trekker seg som statssekretær i Nærings – og handelsdepartementet og fra nominasjonen til Stortinget.

Her har et forhold mellom ung kvinne og etablert politiker nok en gang godt over styr. Det er 8 år siden denne situasjonen var et faktum.

VG og andre medier bør slutte med å forfølge nakendebatter, dyne-action og andre hendelser som ikke har noen som helst interesse for folk flest.

LA UT PÅ FACEBOOK: Roger Ingebrigtsen erkjenner å ha hatt et seksuelt forhold med en 20 år yngre kvinne.

Om overgrepet som nå kommer til overflaten var så forferdelig, hvorfor har det gått 8 år før det kommer opp i dagslys? Merker at jeg ønsker å vitne i denne saken, på generelt grunnlag.

Hadde jeg vært 17 år og dum så ville jeg ha snakket med noen andre som var litt eldre og litt mindre dum.

Tenk så mange viktig og alvorlige hendelser som skjer rundt om i Norge og i verden for øvrig som VG var god på å skrive om tidligere.

Hva har skjedd med Norsk Media?

Hadde jeg vært redaktør, så hadde jeg ansatt voksne kloke mennesker som har levd en stund. De VG lederne som regjerer i dag er for opptatt av slarv, sladder og TV. VG trenger folk med pondus og de som tør å gå andre veier. Jeg er sikker på at VG hadde blitt langt bedre med gode og kreative meninger ombord.  Mennesker med hjerte og hjerne. Bloggere for eksempel…

Overgrep på unge mennesker er uakseptabelt i alle former og fasonger. Det Roger Ingebrigtsen har gjort er å bli forelska i ei alt for ung dame som snart var 18 år.

Hadde hun vært født litt tidligere på året ville dette ha vært en ikke-sak. For de aller fleste er det allerede det det!

VG, skjerp dere!

Vargas

4 thoughts on “Om Roger Ingebrigtsen hadde hatt seg med nabo bikkja ville dette ha vært en sak

 1. Hadde en nabo hvis datter var sammen med en på 36 år da hun selv var 16. Greit nok for foreldrene,- den seksuelle lavalder er 16 i Norge, og da har foreldre lite de skulle sagt. Datteren kunne valgt en på 80 om hun ville. Det er fortsatt verken overgrep eller ulovlig. Kjente til et ektepar der mannen var 45- 50 år eldre enn kona.

  Det man har her, er ikke overgrep, men et seksuelt forhold mellom ung kvinne og ok..litt for gammel mann, men intet å lage spetakkel ut av.
  Noen bruker saken for å ødelegge for Ingebrigtsen og sannsynligvis få frem en annen kandidat. AP der oppe bør dermed feie vekk alle og nominere helt nye personer for å statuere et eksempel, slik at ikke sladrehanken som har ruget på dette i årevis, skal få noe ut av å bringe det videre. Slik skal ikke politikk drives i Norge.

  1. Jappe, jeg er helt enig med deg, og det er direkte skremmende at Norges største avis velger å slå denne råtne saken opp som om det er et overgrep.
   Ingebrigtsen burde etter min mening ikke trukket seg, men stått på sine meninger. Han sier at han angrer på det som har skjedd, men det tror jeg han sier
   fordi han tror at det er politisk-korrekt.

   Saken stinker, og jeg ser ikke hvorfor den omtalte kvinnen ikke har kommet med dette før. Å vente i år med å lage en sak ut av dette «overgrepet» forteller vel det hele.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

 2. Litt googling, og man finner en person som var 16 år og som var medlem i det utvalget avisene nevner ble opprettet høsten 2003, og som fylte 17 noen mnd senere.. Siden det etter skrivende kun var en så ung person med, må det være henne. Dette er ingen stakkars lille meg-person som nå har sørget for å bruke forholdet til å få en person ut av politikken, men en innbarka politiker og karrierebevisst kvinne. Navnet hennes forøvrig plassert på 4. plass på FØRSTE utkast av nominasjonskomiteens liste til stortingsvalgliste ifølge Folkebladet 25. oktober 2012. Der stod Ingebrigtsen først, Henriksen på 3. plass..så har man vel endret etterhvert, og plutselig sørger dama for å få Ingebrigtsen fjernet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.