Paradise Hotel – Miguel måtte ta til tårene da han ble stemt ut

Triana Iglesias (30) Foto: http://jeanmichel.gens.free.fr

 

Norges mest sexy kvinne, selveste Triana Iglesias er som vanlig programleder for Norges største rølpe Reality serie på TV.

Reality-serien «Paradise Hotel» er blitt kritisert for det mange mener er innhold av støtende karakter. Sex med fremmede allerede etter første døgnet på hotellet begynner å bli en vane. TV3 tar sjansen på en ny sesong, uten å være redd for at søple TV har utspilt sin rolle.

– Når man ser hva noen av deltakerne er villig til å si og gjøre i denne reality serien så er det faktisk ikke så rart at det sitter flere hundre tusen mennesker klistret til TV skjermen for å få med seg «Paradise Hotel» fra mandag til torsdag kl 21:30 på TV3.

Det er ikke pent å rakke ned på folk man ikke kjenner og ikke kan forsvare seg, men dette må vel være et av de kleineste TV øyeblikkene i historien. Må nesten klype meg i armen. ER det mulig?

 Miguel Kristiansen ble sendt hjem etter to dagers opphold på den luksuriøse hotellet i Mexico. Det var Kristian Rene Johansen fikk myndigheten til å sende en av konkurrentene ut fra hotellet og da valgte han å sende ut Miguel.

Man bør kunne styre sin følelser og oppføre seg, men dette skal være underholdning, og det er kanskje nettopp personer som Miguel blir tatt med i en slik serie som «Paradise Hotel».

Man kan ikke begynne å gråte for å bli stemt ut? Kan man det?

«Be a man», er det selvsagt fristende og si!

Kilde: TV2.no

Vargas

2 thoughts on “Paradise Hotel – Miguel måtte ta til tårene da han ble stemt ut

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.