Paradise Hotel- nye mennesker inn skaper sjalusi og konflikter…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IudRX1s8kPc[/youtube]

En ny gutt sjekker inn som aktmodell. Jentene syns han har fin kropp, mens guttene får hetta og det er en anelse sjalusi i lufta. Dennis blir stressa når han skjønner at den nye gutten har et godt øye til partneren hans.

For fjerde gang sjekker single norske jenter og gutter inn på Paradise Hotel i Mexico, der Triana Iglesias er hotellsjef.

– Hotellet har fantastisk utsikt, et basseng fra en annen verden og ikke minst vegger som snakker. Kameraer med full oversikt over det idylliske stedet forteller historien om hva som skjer når de single guttene og jentene møtes i de hete omgivelsene på hotellet.

Det har allerede begynt å danne seg klikker på paradis hotellet i Mexico. Nye mennesker inn vil selvsagt skape uro og sjalusi.

Triana Iglesias (30)

Det er jo hele poenget. Å skape konflikter slik at det blir diskusjon, konflikter og flere deltagere å kunne like, eller mislike. Også kalt underholdende rølpe TV.

Seertallene hos TV3s reality serie nr 1 har gått kraftig ned, men det er fortsatt stor nok interesse til at reklamekanalen er fornøyd med tallene.

«Paradise Hotel» hadde i snitt 248 000 seere og en markedsandel på 13,5 prosent blant alle seere over 12 år, ifølge nettstedet kampanje.com

På det meste var hele 309 000 seere innom sesongpremieren. Blant kvinner mellom 15 og 29 år var markedsandelen på hele 39,8 prosent.

En av de beste grunnene til å se på serien er etter min mening er Norges mest sexy kvinne, Triana Iglesias som forøvrig er 30 år i dag 19. mars. Vi gratulerer!

Denne sesongen blir en forrykende fortsettelse på «Paradise Hotel»-eventyret i følge TV3. Ny uke betyr nye episoder med «Paradise Hotel» som går fra mandag til torsdag kl 21:30

Hva er din favoritt reality serie på TV?

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.