Paradise Hotel- sex, alkohol og baksnakking

Paradise Hotel er en av de mest populære reality seriene på TV. Noen tror at det de ser på TV fra mandag til fredag er direkte sendt. Det er det selvsagt ikke, og deltagerne er allerede tilbake i Norge og lever sine liv på vanlig vis. 

– Glamourmodellen Iselin Michelsen (21) liker blonde gutter med god humor. Kanskje var det derfor jenta fra Gardermoen endte opp med å ha sex med trondheimsgutten Are B. Schanke allerede første natten inne på Paradise Hotel.

Er man full og kåt så må man bare.

− Jeg kunne kanskje latt være å ha sex første natten på hotellet. Men jeg angrer ikke på at det var Are. Vi er en veldig god match, og det var jo bare spørsmål om tid før det ville skje noe, sier Iselin til Starlounge på premierefesten til Paradise Hotel.

Modellen avslører at hun har gjort flere ting på hotellet som hun angrer på. Blant annet fordi hun ikke husker å ha gjort dem.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=znxKyQGxeM4[/youtube]

I seriens historie er det blitt mange par og noen avkom. Også i denne sesongen er det flere par som kan komme til å velge å bo sammen på sikt. Noen har allerede stiftet bo.

– Sex er viktig for de fleste på hotellet. Det er som kjent gutter som har onanert samtidig i dusjen. Hva som kan skje i fortsettelsen kan man selvsagt spekulere i, men hett blir det garantert.

Camilla Karlsen Bøvollen (20) og Andreas Bolme Akselsen (23) bekrefter at de er sammen, og det vare snørr, tårer og tenners gnissel når Camilla måtte reise fra hotellet nylig.

Uansett hvilke intriger, drama og svært tidlige sex-scener, så er den norske utgaven av «Paradise Hotel» rene søndagsskolen å regne om det skal sammenlignes med den danske.

Der  skjer det absurde, sjokkerende og utrolige ting hver eneste dag, eller hver gang det er sending. Det siste som har skjedd er at det er kommet inn en transe på hotellet.

Transseksuelle Hairon Gommes Pretti fra Brasil sjekker nemlig inn på hotellet i Mexico.

Serien er fortsatt ikke ferdig i Norge, og hva som kan skje i den norske serien er det bare å smøre seg med tålmodighet for å avdekke.

Hold deg oppdatert på hva som skjer på Paradise Hotel på TV3 sin nett side.

Kilde

Starlounge.no

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.