Partnerbytte og gruppe sex- høstens store aktivitet for mange par

De aller fleste par i Norge velger å holde seg til sin faste partner. Noen fantaserer om å ta inn fler i soverommet for felles nytelse, noen velger å gjøre fantasi til virkelighet. 

– Bytte av partner er nok for spesielt interesserte, men det er ingen hemmelighet at swingers-klubber også i Norge får stadig fler medlemmer. Hvorfor kan man sikkert diskutere lenge, men en årsak er at man ønsker et krydder i forholdet uten å ødelegge det med utroskap.

– For noen par er faktisk kontrollert «utroskap» en fetish og en tenning som isolert sett er et krydder i seg selv. Det er de som faktisk tenner på at partneren har sex med andre ved å se vedkommende nyte og selv ha stor glede av.

– Har dere planer om å be hjem et par eller to for felles nytelse så kan det pirre noen og en hver å ha det siste av det nyeste på markedet hva sex- leker angår. Det er svært mye å velge i mellom og alt finner du på Erotikknett.no

Art. nr 001226PV Fleshlight

–  «Fleshlight» er verdens mest solgte sexleketøy for menn, solgt i over to millioner eksemplarer, grunnen er ganske enkelt at fleshlight er det beste sexleketøyet for menn som eksisterer på markedet.

Et godt alternativ om det blir en mann «til overs» på høstens partnerbytte-besøk.

– Ordet sjalusi bør ikke eksistere for de som ønsker å praktisere denne formen for høst-aktiviteter. Her bør man ha litt erfaring og ikke kaste seg ut i swingers miljøet eller sex-klubber uten å vite hva man faktisk begir seg ut på.

 

– Aktiviteter rundt det å ha fler partnere på en gang forplikter selvsagt at man gir minst like mye som man forlanger, og det er så absolutt ikke gitt at det blir noe suksess. Kjemien må stemme, settingen skal være perfekt for alle involverte og man skal finne lysten sammen med fremmede.

– I swingers-miljøet i Norge er det nok fler godt voksne par enn unge. Muligens fordi man skal ha en god dose erfaring for å kunne takle det å se sin partner ha sex og nyte dette fra enn annen person.

– Skulle dette være noe du fantaserer om og ønsker å delta på så bør du selvsagt lufte det for din partner. De aller fleste ønsker ikke å dele sin elskede med andre, men om man er i et forhold så er god kommunikasjon et av de viktigste punktene for suksess.

– Vil man beholde sin partner gjennom mange år så er det å akseptere hverandres ønsker og lidenskap endel av det å elske en annen. Allikevel må man akseptere at den andre ikke klarer å delta, og dermed si nei når det kommer til så ekstreme tilfeller som partnerbytte.

Hvis ikke lidenskapen, gleden og ønsket er til stede fra begge- er bytte av partner et lite klokt valg av krydder til sexlivet.

Drømmer og fantasier er drivkraften i manges seksualliv.

Noen lykkes med å leve ut disse og får et rikere liv på alle måter, spesielt om man lykkes å gjøre det sammen med den man har kjær.

Lev livet og elsk med den kroppen du har!

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.