Pippa Middletone skal gå Vasaloppet

 

Søsteren til prinsesse Kate, hun som fikk all oppmerksomheten under- og rett etter Storbritannias største bryllup gjennom tidene, pga blant annet dette bildet:

Skal på 90km på ski, til inntekt for veldedighet. Det samme skal Pippa og Kates bror, James også gjøre.

Det er den kjente organisasjonen  «Magic breakfast» som har så prominente velgjørere i sine rekker. Som samler inn penger til statlige førskoler, så elevene på disse skolene kan få et gratis måltid pr dag.

Informasjonssjef for Vasaloppet i Sverige Per Strid bekrefter for Aftonbladet.se at det stemmer at det er svært celebert besøk i verdens lengste og mest kjente ski-løp dette året.

Skulle Petter og Pippa finne tonene i løpet av det 9 mil lange løpet så ville det bli det nye super-paret i Europa. Begge er jo single så vidt man vet, og da kan jo alt skje som kjent.

 

Pippa Middleton (31)

Da har du enda en god grunn til å kutte ut søndagsturen 4. mars og heller se flere timers TV sendinger fra årets Vasalopp. Kanskje får du øye på kjentfolk.

Vargas

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14436098.ab

 

8 thoughts on “Pippa Middletone skal gå Vasaloppet

 1. Får håpe Northugen blir bra igjen da. Ja han har jo sans for pene damer han ja og er jo en kjekk kar så det skulle ikke forundre meg. Det ville blitt et veldig pent par i så fall.
  Jeg heier på Petter i Vasaloppet!!! Stilig at også Thomas Alsgård stiller da 🙂 Norge stiller sterkt da, med disse + Auklandbrødrene 🙂 Liv<3

  1. Hehe Ja, det hadde tatt seg ut at Northug la seg etter den britiske skjønnheten. Jeg tror at dette er en ønskesituasjon skapt av media.
   Men vi får se hvordan det går Liv. Håper du får en strålende fin vår dag:)

   Vargas

 2. Synd at Northugen ikke deltar likevel. Det blir aldri det samme uten han og alle hans morsomme kommentarer:-) Da får jeg heie på Thomas Alsgård da så kanskje Bjørn Dæhlie også satser på comeback.

  Blir spennende å se hvordan det går med Pippa da 🙂 Fine engelske damer er jo ikke akkurat så kjente for å være flinke på langrenn og 9 mil er veeldig langt??… Kanskje hun har misfortått og trodde det var ‘9 Miles’?? :-)…
  Det blir nok sikkert sånn at hun må frem å dra da siden så mange sikkert vil legge seg bak henne :-)… Langrennsporten er jo kjent for siklende menn, så det blir nok rekord i mye sikkel i år da :-)))
  Vennlig hilsen Liv<3

  1. Hei Liv-

   nedtur at Northug ikke skal gå Vasaloppet, men han kommer nok tilbake!
   Mange menn vil nok sikle litt ekstra hvis de får øye på den vakre søsteren til prinsesse Kate:)

   Får nesten håpe for Pippas del at hun vet at det faktisk er 90 km hun skal gå, ellers vil hun få seg
   en ubehagelig overraskelse he he:)

   Hyggelig å høre i fra deg kjære venn:):)

   Vargas

 3. Tusen takk Vargas 🙂 Ja jeg er spent på å se om pippa virkelig klarer å gjennomføre dette, da blir jeg skikkelig imponert!!!
  Ja Northugen kommer garantert tilbake på nye ‘BARNESKIREINN’ 🙂
  Klem fra Liv

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.