Plugins hjelper deg til en stødig og sikker blogg

 

Vær forsiktig når du skal laste ned de forskjellige plugins. Det anbefales ikke å ta det første og beste fra Google, da kan du få uventede problemer som det kan ta tid å få fikset på. Det er noen som ønsker at du heller skal få «buggs», virus eller annet som gjør at bloggen din ikke virker som den skal. 

Jeg kan ikke snakke for så mange andre enn meg selv. Jeg blogger på wordpress.org som er en meget profesjonell blogg plattform eller portall som leverer det beste av det beste. Du kan bruke Bluehost.comeller andre WEB hotell for å ha et sted å blogge fra. Men det aller viktigste er at du har gode plugins.

Det er svært mange bloggere der ute som er langt flinkere og kan mye mer enn meg om dette tema, men jeg tar sjansen på å gi deg et hint om at du kan bli lurt om du ikke velger å gjøre dette på riktig måte fra starten av, når du begynner å blogge.

På denne måten reklamerer WordPress for seg selv: «WordPress er web programvare du kan bruke til å lage en webside eller blogg. Vi liker å si atWordPress er både gratis og uvurderlig samtidig.

Du kan også velge et profesjonelt program der du betaler noen kroner pr mnd for å ha det ypperste av det ypperste av det meste. De færreste har behov for det. Da bør du ha mange tusen lesere daglig, og det er det kun 15- 20 bloggere i Norge som har. mange tusen, da mener jeg fra ca 5000 tusen lesere og oppover.

For mange er å blogge en livsstil.

Noen få lever faktisk av å skrive sin egen blogg. 21 år gamle Blondibella tjener mer enn 60.000 svenske kroner på å skrive.

Du bør selvsagt ikke prøve å skrive for å bli rik. Det er neste umulig i Norge, men er du glad i å formidle dine meninger, din bilder, videoer og annet som du ønsker at andre skal ta del i- så er det å blogge perfekt for deg.

Jeg anbefaler WordPress.

Her er flere kloke ord for deg som er nysgjerrig på WordPress.

Lykke til!

 

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.