Prinsesse Madde endelig lykkelig med sin Chris?

Det flotte paret så unektelig lykkelig ut når de stod fram og publiserte sin forlovelse. Nå blir det igjen kongelig bryllup i Sverige, dog ikke så eventyrlig som da kronprinsesse Victoria fikk sin Daniel. 

Hele Sverige og halve Norge gleder seg nok på vegne av den forsmådde og vakre prinsesse Madeleine som ble lurt av sin forrige forlovede.

Vi nordmenn er jo svært godt kjent med den svenske kongefamilie og ønsker selvsagt all lykke til den kommende bruden og hans amerikanske mann.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TpJooV7RrMk[/youtube]

Kongeparet skal lenge ha vært innforstått med at det er alvor mellom Madeleine og kjæresten.

I januar fikk han være med prinsessen på et kongelig representasjonsoppdrag i konserthuset Carnegie Hall, noe som var en tydelig markering fra Madeleine, ifølge Aftonbladet.se

Prinsesse Madeleine (30) heter egentlig Madeleine Thérèse Amelie Josephine. Hun er hertuginne av Hälsingland og Gästrikland, og nummer fire i tronfølgen etter kronprinsesse Victoria, prinsesse Estelle og prins Carl Philip.

Det er ikke helt uten grunn at den svenske prinsessen blir kalt for verdens vakreste. Sommeren 2013 blir en stor dag for det svenske folk, en eventyrlig dag for Madde og Chris.

Chris O’Neill er en styrtrik forretningsmann fra en meget velstående familie fra New York.

Se bilder av det flotte paret på det svenske kongehusets nettsider.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.