Problemer med å oppnå orgasme? Her er garantien!

Alle produkter du trenger til et perfekt sexliv får du hos Erotikknett. Du tror kanskje at du er alene om å ha lyst på et leketøy som kan pirre deg om du er singel, eller dere begge om du har kjæreste?

Da tar du skammelig feil. De aller fleste har en eller flere forskjellige hjelpemidler i skuffen. Og det er mye nytt på markedet nå. Både for han og for henne.

– Tar du en tur innom Erotikknett.no så er sjansen stor for at dere finner nye muligheter til å nå de helt store høyder. Husk at en dag uten en skikkelig orgasme ikke er en fullkommen dag.

Art Nr. 003903 Delight CNC Rosa m/ lader

En virkelig lekker vibrator som er perfekt for stimulering av G-punktet… den er også oppladbar, med flere hastigheter. Lader til Fun factory sine oppladbare mini-vibratorer medfølger. Her er det selvsagt opp til henne, og hvordan hun ønsker å komme.

Det er som kjent forskjell på G- punkts- og klitoris orgasme.

– Delight er et resultat av en workshop hvor man har samlet noen av Europas og USAs fremste eksperter på sexleketøy med det målet for øyet å lage bedre sexleketøy.

Dette er et resultat av dette samarbeidet.

– Er man sammen om å utforske hverandres ønsker, og finner ut hva som er best for hver enkelt er sexleketøy et glimrende alternativ for å sprite opp sexlivet. Det er allikevel viktig å huske på at man ikke blir for egoistisk. Naturlig sex uten hjelpemidler bør prioriteres av og til.

Art. nr 001226PV Fleshlight

– «Fleshlight» er verdens mest solgte sexleketøy for menn, solgt i over to millioner eksemplarer, grunnen er ganske enkelt at fleshlight er det beste sexleketøyet for menn som eksisterer på markedet.

Her må det litt teknikk til, og nok glidemiddel, ellers kan du risikere gnagsår…

Husk at det er noen produkter som kan inneholde stoffer man kan få allergiske reaksjoner av, derfor kan det være smart å bruke kondom på hjelpemidlene man bruker.

Alle produkter hos Erotikknett.no er testet og godkjent, men allergi kan man få av både silikon og naturprodukter. Nettopp derfor kan det være smart å bruke kondom.

Har du spørsmål om disse eller andre produkter fra Norges ledende sex-hjelpemidler leverandør, så er det selvsagt bare å spørre.

Sommeren er kort. Bestill allerede i dag, og få dine produkter i nøytral emballasje direkte hjem i postkassen.


Kondomene fra Skins er laget av latex av ypperste kvalitet, noe som blant annet gjør at de er klarere enn de fleste andre kondomer.

 For den som har vanskeligheter med å oppnå orgasme.

– Den moderne selvstendige og kåte norske kvinne vet hva hun vil ha. Og den norske mann er på langt nær nok. Salget av sex-leketøy i alle fasonger og størrelser har formelig eksplodert i en stadig voksende kurve de 20 siste årene. Men de 5 siste årene har kurvene vært som brattest.

– For å finne frem til det perfekte sexleketøyet lønner det seg å tenke gjennom hva som tenner deg og hva du trenger. Det er også viktig å huske på at det finnes et stort utvalg innen størrelse, form, bruksområder og design – ett eller annet sted finnes ditt drømmeleketøy. Med riktig verktøy kan du oppleve å få din første og beste orgasme!

I samarbeid med Erotikknett.no

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.