Programserien Trekant på NRK er solgt til Sverige

Nå vil også søta bror se orgasmer i beste sendetid. Trekant ble laget for ungdom, med ungdom og om sex. Et program som skulle være et substitutt for unge som har mange vanskelige spørsmål rundt tema sex. 

Den omstridte serien fikk 8000 klager før det var sendt et eneste minutt av den på TV, men fikk gode skussmål når den hadde fått satt seg skikkelig. NRK har laget to sesonger med to forskjellige programleder team på tre personer pr gang.

Nå har SVT kjøpt rettighetene og vil sannsynligvis sende seriene som nettserie. Mange har sikkert fått med seg at svensk ungdom er i harnisk etter at en foreløpig ukjent person skal ha spredt nakenbilder av unge jenter på Instagram.

De har kanskje noe å lære av norsk seksaulaundervisningsprogrammer som Trekant.

Sverige har for alvor fått øynene opp for norske TV serier og programmer. «Kjendisbarnevakten», «Poppstokk» og «Sønner av Norge» er også solgt til våre venner i Øst.

– Vi nordmenn er vant til svensk TV. Det er derfor vi kan så godt det svenske språket. Svensker skjønner neste like dårlig norsk, som vi nordmenn skjønner dansk. Nettopp derfor bør SVT kjøpe det aller meste vi har av gode norske programserier.

Så kanskje søta bror skjønner hva vi spør om når vi kommer til Strømstad og spør etter rømme eller fløte f.eks.

Sprit, det skjønner de hva er, og sex selvsagt.

Kilde: NRK.no

Vargas

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.