Redaktøren bak galskapens Manifest vil lyve seg gjennom historiens største rettssak

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qIMRyRu-Mqw&skipcontrinter=1[/youtube]

De fleste husker hvor de var da meldingene kom. Det var fellesferie og fritid for de fleste. Da smalt det. 22. juli vil forbli den mørkeste dagen i Norgeshistorien. Nå har det gått 8 måneder.

Sorgen sitter fortsatt i kroppen.

Du husker sikkert de skremmende bildene fra regjeringskvartalet, rosehavet utenfor Oslo domkirke, det gråtende Kongeparet og den gripende talen til statsminister Jens Stoltenberg.

For ikke å snakke om de hjerteskjærende bildene og meldingene fra paradiset Utøya, som på minutter var blitt gjort om til helvetes-forgård.

Minner vi aldri kommer til å glemme, og det bør vi heller ikke, til minne om de drepte.

Psykiaterne Synne Sørheim og Torgeir Husby konkluderte med at Anders Behring Breivik er paranoid schizofren, med omfattende vrangforestillinger. Det ble det bråk av, og nå skal nye sakkyndige vurdere den siktede på ny.

Terroristen selv sier at han gjorde alt han kunne for å lure psykiaterne, framstod som mer ekstrem enn han egentlig er. Tilfellet Anders Behring Breivik er for vanskelig for de sakkyndige, og mye tyder på at han leker med psykiaterne som vurderer han.

Fram til rettssaken starter medio april, vil den tiltalte leke med media også, så sant det er mulig. Det er ingen flere fengslingsmøter før rettssaken tar til, men via sine advokater, kan og vil den tiltalte komme med påstander media setter ukritisk på trykk.

Massemorderen framstår i fengslingsmøtet 6. februar som alt annet enn en angrende synder. Han ber om å bli frikjent umiddelbart, fordi han mener han handlet i selvforsvar 22. juli i fjor. Masse-drapsmannen mener hans handlinger var selvforsvar mot landsforrædere som jobbet for utrensning av den norske rase.

Med en slags fascisthilsen mot de frammøtte og et nervøst smil om munnen entret terroristen rettslokalet på det siste fengslingsmøtet.

Det er stor grad av sannsynlighet for at han vil begå nye straffbare handlinger hvis han blir løslatt, derfor blir han sittende i varetekt fram til rettsaken 16.april i år.

Den siktede i Norgeshistoriens mest omtalte rettssak er ikke lenger ilagt verken medieforbud eller brev- og besøksforbud. Det betyr at han får se nyheter, lese aviser og motta post.

Tiden leger alle sår, men det hjelper lite mot savnet av de som er borte for alltid. De drepte må aldri bli glemt!

– De to nyoppnevnte rettspsykiaterne, Terje Tørrissen og Agnar Aspaas, har en enda vanskeligere oppgave enn de forrige psykiaterne. Nå har terroristen fått god tid til å følge terrorsaken gjennom media, han har gått nøye gjennom alle dokumenter han kan få se. Samt at han har erfaring fra de første rundene med sakkyndige og dermed kan bruke dette til sin fordel.

– Sannheten er fraværende rundt alt det Behring Breivik foretar seg. Han lever i en fantasiverden der de fleste uttrykk og utsagn blir omgjort i prosentregning. Han har ingen tegn til følelser, hverken fysisk eller psykisk.

I følge advokat Geir Lippestad er det opprettet kontakt mellom den tiltalte og hans mor. Det er vel det eneste tegnet på at massemorderen er av kjøtt og blod.

– «Redaktøren» bak galskapens manifest, vil bruke alle midler til å spre sitt budskap om han får taletid under den kommende rettsaken. Da er det selvsagt viktig at statsadvokatene Svein Holden og Inga Bejer Engh, som skal være aktorer i Norgeshistoriens viktigste rettssak, klubber ned et hvert forsøk fra den tiltalte på å spre sin propaganda.

– Etter all sannsynlighet vil terroristen Anders Behring Breivik bli dømt etter terrorbestemmelsene i straffeloven, som betyr at den tiltalte blir dømt til lovens strengeste straff. 21 års fengsel med forvaring. Ettersom han ikke er strafferettslig tilregnelig vil det bli lagt ned påstand om overføring til tvunget psykisk helsevern fra aktoratets side.

-Påtalemyndigheten går imot at pressen skal få filme Anders Behring Breivik når han avgir sin forklaring i rettssalen, men selv ønsker den terrorsiktede så mye åpenhet som mulig slik at han kan bli filmet av presse fra hele verden.

Oslo tingrett har ennå ikke tatt stilling til om det skal være tillatt med filming under rettssaken.

De skadde, pårørende og etterlatte er blitt advart mot å følge rettssaken pga de påkjenninger dette ville medføre.

Sorgen sitter i kroppen. Fortsatt.

 

Vargas

9 thoughts on “Redaktøren bak galskapens Manifest vil lyve seg gjennom historiens største rettssak

 1. Dette var da et veldig ensartet og populistisk innlegg da Vargas? Åja det er sant ja, det er nå så veldig IN å hetse han da, så du følger bare den store masse og trend du da…. Men er du nå så sikker på detta da at han vil lyve seg gjennom rettsaken?? Politiet sier de ikke har tatt han i løgn og han legger ut og forklarer ned i minste detalj?? Man har jo ikke sett maken til detaljnivå i forklaring noen gang? Nei dette er ikke noen ‘vanlig’ straffesak, det er sikkert og visst.
  Hvis vi ser på ‘vanlige’ straffesaker der gjerningsmann VET han gjør noe galt og likevel GJØR det så vil de skjule, lyve og bortforklare mest mulig mens hos Brevik så ser vi det motsatte, han legger ut i det vide og brede og forklarer villig vekk om både det ene og andre.

  Hvis vi ser på den forrige rapporten så syns jeg ikke det henger på greip utfra hele historien. Utfra den var han jo nærmest pleietrengende pasient osv og virker helt feil utfra det vi har fått vite ellers og det han planla og gjorde. Nå vil vi høyst trolig få et bedre og mer riktig bilde med ny undersøkelse, tror jeg.
  Ellers syns jeg det er fint han har tatt opp igjen kontakten med moren sin. Stakkars hun oppi dette da så det unner jeg henne.
  Jaja Vargas, da er vi uenige igjen da, men vi er jo gode venner og det er koselig å kommentere hos deg :-). Vennlig hilsen Liv

  V

  1. Hei Liv

   Alltid like hyggelig å høre fra deg med dine litt naive, men svært engasjerende syn på verden. Jeg synes du skal se på denne videoen en gang til.
   Så tenker du deg veldig godt om. Er mitt innlegg så veldig populistisk og ensartet? For å spørre på en annen måte? Hva forventer du egentlig? En
   hyllest til Norges verste terrorist gjennom historien? En hyllest til en massedrapsmann som skyter 14 åringer gjennom hodet fra kloss hold mens
   han ler?

   du og jeg kommer aldri til å bli enig i denne saken. Heldigvis er de fleste våkne nok til å ta kraftig avstand fra alt som har med Behring Breivik
   å gjøre.
   Personlig håper jeg at han begynner å forstå hva han faktisk har gjort, og begynner å vise anger. Hvilket er svært lite trolig.

   Jeg er i grunnen svært overrasket over at en så klok kvinne som deg ikke innser hans grusomme handlinger. Ok, at du mener at alle skal kunne få
   angre sine synder i troen på sin frelser, men denne slasken Breivik har ikke en eneste tanke for andre enn seg selv og sitt Manifest.

   Takk for at du deler dine meninger på denne bloggen Liv

   Ha en fin kveld:)

   Vargas

 2. Takk Vargas 🙂 Jeg tar også STERK avstand fra det han gjorde ja, men jeg er blitt lei av all denne hetsingen. Vi lever liksom i vår egen lille 22/7 verden her i Norge. IMENS skjer det terror og drap og nye islamistiske selvmordsaksjoner omtrent hver dag i hele verden, men ingen gidder bry seg eller engasjere seg om det?? Da er det greit det da, bare fordi de som blir drept lever i et annet land?? Ingen gidder bry seg med all islamsk terror fordi det er blitt så ‘vanlig’ at det er ‘helt dagligdags’!!!!
  Jeg forventer ingen hyllest nei, så absolutt ikke!!! Ja såvisst var det grusomme handlinger 22/7, men det ser vi hele tiden ellers også uti verden uten at ingen gidder bry seg om det??? Jeg tror han Breivik fyren lever i sin egen ‘ridderverden’ og at han ikke skjønner at det han gjorde var FEIL!!! (pga at han legger ut i det vide og brede). Hadde han VISST det var galt så ville han skjule og bortforklare slik ‘vanlige’ forbrytere gjør. Det tror jeg i alle fall. Vi får se hvordan han er når han (forhåpentligvis) kommer til segselv. Nå skal han jo se på de bildene så vi får se…
  Uansett, nå har vi drive på med den hetsinga 1/2 år, IMENS tusenvis blir drept i nye islamistiske selvmordsbombere og terror verden rundt + alle de som blir slaktet ned av korrupte ledere. Islamistene roper jo hele tiden DØD over Amerika og Europa og at de skal drepe de vantro og er helt ville i blikket. Krekar driver jo også og balbler om dette og sine Sharialover og ingen gidder å bry seg om det, men ingen tør vel si noe vondt om han, for da blir vi stempla som rasehatere med en gang…. Litt bredere perspektiv på verden skulle jeg ønske meg….
  Vennlig hilsen Liv

  1. Hei igjen Liv:)

   Du har helt rett i at det skjer drap på uskyldige sivile hver eneste dag verden over. Jeg er helt sikker på at de som er årsaken til disse
   massedrapene får kritikk i de landene dette skjer. Vi må nesten rydde for egen dør, her hjemme i Norge, det er det som opptar oss som bor her.
   De færreste i Norge er opptatt av hva som skjer med de islamske selvmordsaksjonene flere steder i verden. Men du tar helt feil i at ingen bryr seg.

   Mange seriøse og store organisasjoner som røde kalvmåne, FN og UNICEF jobber på spreng hver eneste dag for å hjelpe de som blir rammet i disse landene.

   Problemet som jeg setter fokus på mitt innlegg mht den forestående rettssaken er hvordan media kommer til å bli brukt av masse-drapsmannen og hans advokater.
   Det er på ingen måte noen hets, det er 100% mine ærlige meninger om hvordan jeg ser på saken fra mitt ståsted.

   Dessverre så er det liten sjanse for at Behting Breivik plutselig kommer til seg selv og «blir frisk».

   Om du hadde bladd i arkivet på denne bloggen så kan du lett finne hva jeg mener om blant andre Mullah Krekar, han er på ingen måte forskånet.

   Jeg er ikke rasist, men realist. Heldigvis ser det ut til at Mullahen er på vei ut av Norge, men det er en helt annen historie.

   Masse-drapsmannens forestående rettssak handler ikke om hetsing, men brutal virkelighet og det faktum at nesten 80 mennesker ble drept i løpet av noen få
   timer i løpet av 22. juli 2011.

   Det er det dette innlegget handler om Liv, det motsatte av hetsing mao.

   Klem fra din venn 🙂

   Vargas

 3. ADAM, EVE & THE LORD JESUS CHRIST SAID, «NO NUCLEAR PROGRAM, NO ARMAMENTS & NO MISSILES. ALSO, I PRONOUNCED ALL PEOPLES MARRIED AT CONCEPTION SINGULARLY TO THE OPPOSITE SEX HUSBANDS & WIVES OF THEIR YOUTH IN HADES, SHEOL, HELL, PARADISE, OLD HEAVEN, OLD EARTH, NEW HEAVENS & NEW EARTH IN THE NAME OF THE LORD JESUS CHRIST AMEN.

  Since energy usage has become the equivalent of harlotry, murder& adultery, energy users are being threatened with the lake of fire by Adam, Eve & the Lord Jesus Christ. I am now married to Anders Behring Breivik 09/20/2011 by the Lord Jesus Christ. I already have children, grandchildren & great grandchildren. Thank you for reading.

  GOD IS NOT WILLING THAT ANY SHOULD PERISH, BUT THAT ALL MIGHT BELIEVE ON HIS NAME-JESUS. Repent & be baptized! Jesus said, “I am God there is none besides me.» «I am the Way, the Truth & the Life. No man comes to the Father except by me.» «For God so loved the world that He gave His only begotten Son that whosoever believes in Him should not perish, but have everlasting life.» «For the wages of sin is death, but the gift of God is eternal life through Jesus Christ our Lord.» «As many as received Him to them He gave the power to become the sons of God the Father even to those who believe on His name.» Jesus’ healing ministry began with adult baptism.

  A New Agenda: We the people need no gas & no electric to have a man child with the spouses of our youth around the world. We shall build homes without electric, without gas, without roofs that exceed 7 & 1/2 feet, & with incinerators to burn garbage, burn dung, burn urine, & burn blood rags so that the entire sisterhood has a man child with the husbands of their youth.

  TAKE MY CONFESSION WITH YOU. I have smoked cigars for 11 years & have no lungs, liver & kidneys at 45 years old. I continue to live through the Lord Jesus Christ as I received the Holy Spirit at 4 years old & was baptized as an adult in 1997. I continue to read my Bible& now use burned dung, urine, blood rags& tobacco butts to make meat offerings to eat. The Old Testament says that burned dung, urine, & blood rags were a part of the laws of Moses. Yes, it was in 2001 while I was driving to Florida that I was talking to the saints in heaven& Isaiah said, «You know that 70 years from now the sun will be dimmed in the sky» Oh, I said, “I don’t know.” I went back over the Old Testament& it said, “The sun shall be dimmed in the sky” & «I shall make them eat the grass of the field.” & “all these things shall come to pass” before theLord Jesus Christ returns.

  4 years ago I was stamping my feet at work over the excessive electric usage & complaining that I didn’t have a husband & children to God the Father. I prayed, kneeling at my bed as to adopting children. Then while I was at work I adopted over 500 children in Swahili (I was born with a spot-was a reject in Hebrew) to find out what day it was. I had been taught prophesy at Wheaton Evangelical Free Churchin 1979 & 1980. We went back & forth in time while Governor Blagovich was verifying. We came up with 17 years of darkened sun before July 29, 2081.

  July 29, 2081-the rapture of believers in Christ Jesus-all those who received the Holy Spirit-at the trumpet sound in heaven-1st the dead & then the living ascended to heaven in a twinkling of an eye

  July 29, 2081-2088-the Great Tribulation-God’s wrath is poured out on the earth, Judgment of the Believers in Christ Jesus & the Marriage Supper of the Lamb in heaven

  2088-3057-the Reign of Christ Jesus-(the Bible stated “1000 years” & in actuality it was 969 years)

  3057-3059-the Devil is loosed out of the pit –(the Bible stated “a time & a half” & in actuality it was 1 & three fourths years)-the battle of Armageddon-the nations are drawn together for the last battle in the Valley of Megiddo-the Lord Jesus comes down of a white horse with the words, “King of Kings, Lord of Lords” written on His thigh & a sword comes out of His mouth to destroy all who are in the battle. The bible says that the blood runs a “horses’ bridle high” & birds feed on the bodies.

  3059-the old heavens& the old earth pass away & the new heavens & new earth are created by the Lord Jesus Christ-at this point in time the Lord Jesus says,“Depart from me I never knew you.” to all who died in the battle of Armageddon, to those who took the mark of the beast in their right hand or forehead during the tribulation, to all who died during our time without receiving the Holy Spirit, & to all those who died during the flood of Noah’s day in wickedness. Jesus says, “In this world you shall have trouble, but I have overcome the world.”

  Jesus says, “If we confess our sins He is faithful & just to forgive us our sins & to cleanse us from all unrighteousness.” Blessed are those whose sins are covered to whom the arm of the Lord has been revealed.

  Sincerely through Lord Jesus Christ, Allison Grace Karalus

 4. Klem til deg også Vargas 🙂 Bare et eksempel på at vi nordmenn lever i vår egen verden: bilder raste over verden av en synkende Concordia båt og menneskeskjebner som kjempet for livet, mens her i Norge derimot lagde vi en KJEMPESAK av at Plumbo dro en liten vits på Spellemannsprisen og glemte hele Concordia.
  Jeg er veldig enig med denne Herland dama som har skrevet ‘Respekt’ om at Plumbo fikk kjempetyn mens disse Madcon gutta slapp veldig billig unna fordi de har en annen hudfarge. Jeg kunne ALDRI drømt om at de Madcon gutta var så fordømt hårsår for jeg har alltid oppfatta dem som to spøkefugler med sans for humor og de slenger jo mye dritt selv også på spøk og de er jo ganske morsomme?? :-).

  Alt dette styret hele tida med påstand om rasisme er på grensen til det vanvidde, men det har kanskje med at terroren fra 11 september vant for vi er livredde for å tråkke innvandrerne på tærne for da blir det utløst ‘fatwa’ på oss med en gang eller så blir vi stempla som rasister og blir utvist både her og der (jamnfør fotballspiller). Jeg mener det er det gale vannvidd når det blir fatwa på å tegne og trykke karikaturtegninger. Jeg er da kristen jeg også men jeg syns ‘Life of Brian’ er kjempemorsom :-).
  Det er en kjennsgjerning at det foregår en nedbygging av vår kristne kulturarv. I’ll write in English now: I strongly disagree about the deconstruction of the Christian church in Norway. In a city called Drammen the politicians want religion neutral city so they suggest to build down the Christian church and let other religions use the church too. Basically they want to get rid of OUR Christian church and let the muslims take over. I wonder what they are gonna do with the paintings and crusified Jesus in the Church them, put him in the closet or garbidge then since they dont believe in Jesus themselves?. Let me tell you something else Allison: In Norway we have to sign to approve that our children are allowed to go to church before Christmas. As if it was a ‘big crime’ to hear about Jesus.
  The Norwegian people are very eager to pledge for REVENGE over Anders Breivik, and they say REVENGE REVENGE REVENGE!!! Just the same as you see from the muslims… I dont wanna be like that and I’m damn proud of it!! Do you know why: I remember so well what Jesus said when a person was to be stoned:’ Throw the first stone, those of you without sin’ and everyone laid down their stone. We shall not judge others, we should do good things to other human beings instead of saying REVENGE REVENGE REVENGE!!!
  Forstår du nå da Vargas, hvorfor jeg IKKE fordømmer denne Breivik fyren? Vi i Norge har nok i altfor stor grad blitt avkristna og preget av de muslimene og alle dems hevntanker hele tiden for det syns som om vi har ‘glemt’ alt om å bry seg og alt det gode som står i Bibelen om tilgivelse og forsoning.
  God bless you both Vargas and Allison and have a great evening:-)

  1. Hei Liv

   Takk for lang kommentar:)

   Jeg vil ikke ha rev hevn jeg- om det er det du mener med dette innlegget ditt. Jeg mener det er viktig at masse-drapsmannen
   får sin fortjente straff. Jeg mener det er viktig at han får riktig diagnose, slik at han ikke får se friheten igjen.

   En av grunnene til at han sitter i varetekt er at han er Norges farligste fange og er villig til å drepe igjen om nødvendig.

   Behring Breivik er villig til å drepe både deg og meg Liv, for det han mener er den gode sak. Lett som en plett. Jeg håper du
   skjønner at denne mannen ikke kan gå løs, og må sone i fengsel resten av sin levetid.

   Du er et vakkert og varmt menneske Liv, det forstår jeg ut i fra det du skriver, og at du har din tro i Gud. Det hjelper deg ikke møte
   med en som vil deg deg dø, dessverre.

   Gale mennesker finnes det over alt, det er politi og samfunnets plikt å forsvare sin innbyggere, dessverre gikk alt galt 22. juli i fjor.
   Alt for mange liv gikk tapt for en gal manns handlinger. Du har rett i at man skal ikke hate, men vi er forpliktet til å beskytte oss selv
   mot direkte ondskap.

   Takk for din velsignelse, klokskap og gode mening.

   Din venn

   Vargas

 5. Ja jeg skjønner godt han må sitte inne som han er NÅ jeg ja, det er bra for han (så sitter han trygt fra alle hevngjerrige) og bra for oss siden han er så farlig som han er. Mye kan skje på endel år og jeg håper han har kommet til segselv engang ja. Det kan jo godt hende han kommer på bedre og fredligere tanker om noen år da, i det minste innen 21 år, han får nok trolig 21 år ja. Vi får se hva som skjer innen den tid 🙂
  Takk for alle fine komplementer ja Vargas. Klem fra meg<3

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.