Regjeringen desperat- Gahr Støre inn som helseminister

Høyre med Super-Erna i spissen fosser fram og er en klar kandidat til å ta over statsministerboligen i Inkognitogaten 18 i Oslo. 

Det får Jens Stoltenberg til å gjøre absolutt alt han kan for å berge stumpene i sin rød-grønne regjering. A-hus bråket alene kan være nok til at Høyre fortetter å spise av AP sine velgere.

AP og Jens Stoltenberg har planlagt et nytt mannskapsskifte en stund, men tidspunktet har vært både uklart og usikkert fram til nå.

– Det ser ut til å bli Jonas Gahr Støre som er plukket ut som brannslukker og ny Helseminister. Anne-Grete Strøm-Erichsen har fått massiv kritikk for å ikke ta tak i regjeringens største verkebyll, men blir faktisk sittende i regjering ved å ta over som forsvarsminister. En post Strøm- Erichsen hadde i 2009.

 

Den nåværende forsvarsminister Espen Barth Eide tar over som utenriksminister etter Støre.

– Et klokt valg av Stoltenberg. Jonas Gahr Støre er regjeringens potet. Han kan brukes til nesten alt. En klok og handlekraftig politiker som er vant med høy tempo og har stor integritet. Om han klarer å snu Høyre bølgen til sin fordel er heller tvilsomt.

Erna har et jerngrep på sine velgere og har vært klokelig rolig mht de stadig fler kritiske problemene som har hauset seg opp for den sittende regjeringen.

Stortingsvalget er ikke før neste høst, men fortsetter Høyres framgang hjelper det lite om Jens Stoltenberg rokerer ministerposter aldri så mye.

Alt tyder på at det er Erna som får nøkkelen til den staselige statsministerboligen neste høst.

 

Vargas

2 thoughts on “Regjeringen desperat- Gahr Støre inn som helseminister

 1. Vil gjerne opplyse deg om en situasjon på AHUS. Har vært der i kveld med min datter som har vært sengeliggende i en uke pga.magesmerter,og har hatt langvarig diare og nedsatt allmenne tilstand. Fikk en opplevelse som tilsier at det er farlig å være pasient på AHUS når lege Haukvik sier at de ikke har midler til å behandle pasienter og ber dem oppsøke privat da det ikke er akutt nok,må nesten være bevisstløs. Han informerer også om at alvorlige syke kreftpasienter må vente pga.midlene og at dere politikere har egne rom på Rikshospitalet. I min datters situasjon så går det utover barn og jobb pga sykdom da hun ikke fungerer og må vente i kø i lang tid for videre sjekk som gastronomi og koloskopi. Hun har god jobb og er en positiv og glad dame, men var utbrent for mange år siden som medførte svimmelhet og hjertesmerter og det ble brukt mot henne. Når vi blir informert om at det offentlige er bra,men det viser seg det stikk motsatte. Når man blir syk i Norge må man ha sterke pårørende for å stå på for seg. Håper du kan gi meg et svar for hvorfor det har blitt sånn i helse velferden.

  Med vennlig hilsen

  Torill Schei

  1. Hei Torill

   Trist å høre om ditt negative forhold til helsevesenet og de rådende forhold din datter har blitt behandlet under.

   Mulig du har misforstått litt på veien her om du mener jeg er rette instans til å svare på hvorfor det har blitt slik
   i helse velferden i Norge.

   Jeg er kun politisk opptatt, men hovedsaklig en blogger med sterke meninger om alt mellom himmel og jord.

   Uansett, takk for at du stakk innom.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.