Rihanna er ofte sammen med dårlige venner

 

Noen av disse er ingen ringere enn «Snoop Dog». De fleste som kjenner til den verdenskjente rapperen, som snart kommer til Norge igjen, vet han ikke bare røyker det man får lovlig over disk. 

– Rihanna er fortsatt å se sammen med mannen som slo henne halv ihjel, og som fikk fengselstraff for ugjerningen for noen år siden, eks-kjæresten Chris Brown. Han er heller ikke kjent for å ta tidlig kveld.

– Den smellvakre pop-prinsessen har den senere tid blitt farlig tynn og rykter rundt den kjente party- løven er ikke spesielt hyggelig. Rihanna er sett med et hvitt pulver, på hodet til sin livvakt i det hun sitter på hans skuldre.

Rihanna posts a picture on Instagram with the caption “Memories don't live like people do #coachella”

Foto: Mirror.co.uk

– I sommer står verdens kanskje aller største popstjerne på scenen. Programmet, som i øyeblikket er langt i fra ferdigbooket, byr i tillegg på Turboneger, Sivert Høyem, Alison Krauss, Den Svenska Björnstammen og Little Dragon, og altså selveste Rihanna.

Konserten har fått navnet Kollen – Holmenkollen Sommerfestival.

Vil du vite enda mer om den største pop divaen siden Madonna slo gjennom på 80- tallet kan du lese mye mer her: http://www.rihanna.no/

Det er bare å håpe at Rihanna dropper Snoop, og «snopet» før hun kommer til Norge. Vi vil ha et perfekt show fra en perfekt kvinne når sommeren kommer til Kollen, Oslo og Norge.

Vargas

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article14700930.ab

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.