Rihanna flyr med fansen! Vil du bli med på hennes «777 Tour»?

Fantastiske Rihanna kommer enda engang til med et tilbud til alle sine norske fans.  Er du den heldige så kan du få lov til oppleve verdensstjernen på svært nært hold. 

– TV2 er med på denne happeningen og det er derfor du kan få sjansen til å drikke Champagne med en av verdens aller største stjerner. Rihanna er kjent for å kjøre en sexy stil uansett hvor hun er, klarer du å leve opp til hennes forventninger?

Rihanna har solgt 37 millioner album, topper hitlister verden over, og er i dag verdens største og bestselgende popstjerne. Denne måneden lanserer hun albumet «Unapologetic», som her hennes syvende album på sju år.

Derfor drar hun 14. november ut på miniturnéen «777 tour» hvor hun skal holde 7 konserter på 7 dager i – ja nettopp: 7 land. Deler av denne turen kan du bli med på!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1WifEFI6eK8[/youtube]

Hva ville du spurt Rihanna om hvis du møtte henne? Det er spørsmål som du må være forberedt på å spørre om, om du er en av vinnerne.

Gjør også klar noen samtaleemner til møtet slik at det ikke blir kleint å endelig få møte en artist du har sett opp til i lang tid.

Husk at det er kun en billett til den person som blir valgt ut av TV2 til å møte Rihanna. Dessverre så er det satt 18 års aldersgrense på denne konkurransen. Dette er det plateselskapet Universal som krever.

Foto: TV2.no

 Rihanna er glad i Norge og sine norske fans. Foreløpig er det USA og Canada som får oppleve den sexy artisten live. Hun vil holde konserter fra 8. mars til 4. mai 2013.

Om hun kommer til i Norge finner du det først på www.vargas12.com.

Vil du møte Rihanna? Meld deg på her og nå!

Vargas

 

One thought on “Rihanna flyr med fansen! Vil du bli med på hennes «777 Tour»?

  1. I looooovve rihanna.please choose me. I’m her biggest and I mean her biggest fan. it’s my biggest dream to be with her <333333333

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.